cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

panikaaaa

clock-img

22.11.2010, 00:35

clock-img

marioneta

pencil-img

50

trenutno me uhvatila panika i molim vas ako netko vidi temu pisite bilo sta... u 36. tjednu trudnoce sam i neznam jel trudovi pocinju ili mi je to u psihi al osjecam kao neke grceve i ''guranje prema dole'' ...najveci mi je problem sto nisam uopce spremna...nedavno sam doselila u zg tako da jos nisam ni ginekologa izabrala (sto sam planirala obaviti sutra popodne) i nemam uputnicu za bolnicu..pa me zanima sta kad se pojavim bez uputnice i koliko vremena imam do porođaja.... sorry ako sam vam dosadna al ne znam sta cu..ni torba mi nije spremna ni nista...aaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2010, 07:36

clock-img

Anoniman

marioneta, tek sad vidim, sorry...
ako su ti grčevi bili ritmični, tj. pojavljuju se u pravilnim razmacima i postaju sve jači, onda je to to i najvjerojatnije si već u rodilištu, jer ja debelo kasnim.user posted image

ako su se smirili kad si noćas legla, onda su bile braxton-hicksove kontrakcije, odnosno lažni trudovi i možeš mirno pričekati još tjedan-dva, da se bebi razviju pluća do kraja.

u svakom slučaju, sad budi u stanju pripravnosti, napuni torbu i stavi ju na vidljivo mjesto i sretno!user posted image
p.s. ako dođeš u rodilište s trudovima, bez uputnice, nitko te ne može otjerati...user posted image

clock-img

22.11.2010, 08:15

clock-img

lema

pencil-img

1045

Marioneta jesi sa namauser posted image user posted image

clock-img

22.11.2010, 08:28

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

marioneta, nadam se da se smirilo i da je bila lažna uzbuna i da ćeš sad sve stići u miru srediti.user posted image
A ako su bili pravi trudovi, nadam se da je sve dobro prošlouser posted image
lema kako si ti????

clock-img

22.11.2010, 08:31

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

22.11.2010, 08:34

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Marioneta kakvo je stanjeuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

22.11.2010, 08:55

clock-img

breskvica22

pencil-img

557

draga jesi tu ili? pod takvim okolnostima primaju u bolnicu a naknadno mozes donjeti uputnicu. ja se nadam da je sve ok!!!
javi nam se brzo

clock-img

22.11.2010, 08:56

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

IZVORNA PORUKA: breskvica22

pod takvim okolnostima primaju u bolnicu a naknadno mozes donjeti uputnicu

hitnoće ne trebaju uputnicu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

22.11.2010, 12:16

clock-img

marioneta

pencil-img

50

tu sam jos uvijek ... izgleda da je sve bila lazna uzbuna al naravno ja sad imam drugi problem trazim ginekologa i nitko ziv ne prima pacijente..zovem hzzo i oni se naravno ne javljaju.... pa sta je ovo toliki zagreb a ja ginekologa ne mogu naci vec su me tri odbila... pa jel zna netko 100% nekog tko prima u dubravi da ne moram na kraj svijeta ici... hvala vam puno user posted image

clock-img

22.11.2010, 12:20

clock-img

marioneta

pencil-img

50

jel znate mozda ova ginekoloska poliklinika harni u dankoveckoj jel to nesto privatno ili preko hzzo jer trenutno se nema za privatne doktore hehhe...nisam jedina pretpostavljam... jos vam jednom hvala sto ste pisale

clock-img

22.11.2010, 12:24

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

ta poliklinika ti je privatna

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

22.11.2010, 12:30

clock-img

marioneta

pencil-img

50

jesam sretnica nema sta pa ni ginekologa ne mogu nac da mi bar uputnicu da ako nista...jooooj ... hvala pepeljugo

clock-img

22.11.2010, 12:40

clock-img

skorodolazi beba

pencil-img

281

uputnica za roditi ti netreba...

clock-img

22.11.2010, 12:44

clock-img

vvd

pencil-img

211

bez panike tako ćeš si samo naškoditi a i ovako će se sve srediti...ja bin na tvom mijestu otišla se raspitati u rodilište u kojem trebaš ili se spremaš roditi..hitnoće primaju svagdje...a u najgorem slučaju negdje ti je otvoren karton sve ove godine pa će naknadno slati uputnicu..ali mislim da će ti rodilište dati najbolje informacije...sretno

clock-img

22.11.2010, 12:53

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

IZVORNA PORUKA: skorodolazi beba

meni je moj ginekolog dao uputnicu za rodit na zadnjem pregledu

clock-img

22.11.2010, 12:56

clock-img

skorodolazi beba

pencil-img

281

ja sam 2puta rodila i to u dvije razlicite bolnice nitko mi nije dao a ni trazio uputnicu...

clock-img

22.11.2010, 13:02

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

evo meni je moj dr. dao,a sjećam se da sam ju nosila i prvi put. 

clock-img

22.11.2010, 13:07

clock-img

marioneta

pencil-img

50

nemam karton kod ginekologa jer dok sam zivjela u sibeniku isla sam kod privatnice jer je cijena pregleda jako prihvatljiva a ovdje vidim nista ispod 550kn... zovem hzzo i naravno ne javljaju se da mi oni kazu koji je ginekolog slobodan

clock-img

22.11.2010, 13:29

clock-img

marioneta

pencil-img

50

evo hzzo se javio i rekli su mi da su tri doktora u grizanskoj slobodna a ja prije toga zvala te doktore i rekli da nisu i sad idem u grizansku i MORAT CE ME NETKO PRIMIT... usput jel znate kakva je doktorica tomic jer u dva pocinje njena smjena pa cu vjerovatno kod nje?

clock-img

22.11.2010, 13:31

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

IZVORNA PORUKA: mlada mama

IZVORNA PORUKA: skorodolazi beba

meni je moj ginekolog dao uputnicu za rodit na zadnjem pregledu

u većini slučajeva se dobije uputnica ali ako porod krene ranije isto će te primiti samo se javuš na hitnu ili u rodilište.
ja se npr.moram javiti na hitnu jer bi me onda oni vozili u rodilište-u rijeku iz buzeta.

a marioneta jesi li se uspijela prijaviti sada kada si se doselila u zg????
ako još nisi onda nemožeš dobiti niti dr iz drugoga mijesta

moj prijedlog ti je da nazoveš starog doka i da ti on pokuša prebaciti karton kod drugoga onako telefonski pa onda šalje poštom ili kako već.

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

22.11.2010, 13:37

clock-img

marioneta

pencil-img

50

na koju prijavu mislite...prijavu prebivalista imam i doktora opce prakse sam sredila neki dan al kod ginica nisam bila upisana upoce nigdje i sad mi je ovo prvi put i nadam se da ce me primit ova u grizanskoj jer mi ne moze rec da nema mjesta ako je hzzo provjerio i ima tako da vam se javim poslije sa informacijama sta je bilo... hvala svima...pozzzz

clock-img

22.11.2010, 13:41

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

da mislila sam na prebivalište....
može ti i dr opće prakse dati za krizu.
mene je u 1 user posted image  pedijatrica poslalA u rodilište na pregled jer je moja dr bila u drugom gradu a meni bila frka

zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

22.11.2010, 19:03

clock-img

marioneta

pencil-img

50

primila me doktorica tomic u grizanskoj al nakon sto sam joj objasnila situaciju...strogo mirovanje i vjerovatno baby stize za tjedan dana user posted image

clock-img

22.11.2010, 19:06

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

22.11.2010, 22:36

clock-img

dami

pencil-img

2750

ajde super. Sve će biti u redu ali to i sama znaš
Ugodno ti druženje sa nama, i sretno !

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008