cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: kupujete li preko interneta ?

clock-img

01.02.2011, 15:16

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

da, kupujemo - ebay je zakon!! user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

clock-img

01.02.2011, 15:29

clock-img

mamicaa

pencil-img

945

IZVORNA PORUKA: mumm3

Uh, moje područje user posted image

Ja skoro svu robu za klince i sebe kupim preko neta. Najviše love ostavim ovdje www.next.co.uk, pa Gap www.gap.eu , pa George www.asda.com/index_2.html in Cheroke http://www.clothingattesco.com/ . Preko neta naručim i Crocs na www.crocs.eu user posted image

Meni se isplati. Ja narucim na adresu u Sloveniji jer puno njih ne šalje u Hr.

Ajme zakon je sve to, ko u snovima.... ja ne kupujem već dugo ništa, ako kupim kupim na placu rabljeno, po 10-30 kn.... ili nosim ono što dobijem i imam.....

clock-img

01.02.2011, 15:58

clock-img

troubled

pencil-img

7104

IZVORNA PORUKA: maja

troubled, kuponske stranice ? Otkriješ user posted image

of naravno user posted image
googlaj....kupi me, kolektiva, ponuda dana, grupnjak user posted image

imam novi ticker :)

clock-img

01.02.2011, 16:01

clock-img

maja

pencil-img

6000

tenk ju user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

01.02.2011, 22:34

clock-img

boba125

pencil-img

2423

ja kupujem preko interneta i to iskljucivo Esprit,placam racunom koji mi posalju s robom jer sam tak odlucila user posted image .Nisam imala nikakvih problema,osim kaj su mi jednom poslali istu haljinu dva putauser posted image .Mozes vratit i to je besplatno.