cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Jesam li loša mama...??

clock-img

19.12.2010, 22:34

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Ajme kakva li sam onda ja mama,jučer ostavila cure na cijeli dan kod svojih zbog Đoletovog koncerta,a isto tako ih ostavljam za Novu godinu....Ma draga,nisi ti nikakva loša mama,šta ti je,loše mame ne mare uopće za djecu...Samo idi i lijepo se provediuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

21.12.2010, 21:09

clock-img

dami

pencil-img

2750

Ako misliš da si zbog toga loša mama ,ostani ijepo s njima kući, ako ipak odlučiš izaći ,učiniti ćeš to iz potrebe da se malo opustiš. Poanta cijele priče je u tome, kako god odlučiš, dobro si odlučila, sigurno !

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

clock-img

21.12.2010, 21:15

clock-img

leilany

pencil-img

9082

ma daj pliz....ah bolje mi je da sutim...
al zakej bi bila losa mama...moja K je sa bakom dedom i svojim "U" u zagrebu...otisle su u ponedjeljak....veli stara da je odusevljena...danas smo se cule i Kira mi kaze na mob...
mama brm brm vaaak (vlak)-vozila se u tramvajuuser posted image user posted image
--I djetetu treba malo promjena; sto sredine,sto ljudi....
A ja nije bas da uzivam doma-hrmbam po cijele daneuser posted image

BEK 27.o5.o9.