Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
Joj, Danery, sretan rođendan, draga... Nisam ti stigla danas čestitati, samo sam leteći bila na FB... Baš si stara...
03.01.2011, 22:13
pikachu
4192
Bumbi, cura nas je razveselila na Staru i zarradila upalu uha, tako da smo ostale 'zarobljene' u Zd-u i u kući smo već 3 dana... Ali najvažnije da joj je bolje... Kako D?
03.01.2011, 22:13
pepeljuga
17269
Jesam,jesam al mislim da i nije brzo isla doma jer joj je bila guzva Sutr se moram dignut u 8 da obavim sve to,sad sam se odvikla od toga jer se ne dizem prije 10
03.01.2011, 22:17
BUMBI
23108
Idem i ja..LN
03.01.2011, 22:20
pepeljuga
17269
Gibam i ja..LN
03.01.2011, 22:20
pikachu
4192
Slabo vi tipkate u ovim zadnjim birtijama... Di su svi?
03.01.2011, 22:21
pikachu
4192
LN svima... I ja ću uskoro...
04.01.2011, 08:15
BUMBI
23108
Jutro
04.01.2011, 08:32
mariola
19495
Jutro
04.01.2011, 08:34
BUMBI
23108
Hej mariola bok,šta ima? kako T?Vidim da kreće u jaslice,ništa se ne brini bit će sve ok
04.01.2011, 08:37
mariola
19495
Hej draga. Ma i ja se nadam da neće biti problema ali sam baš nekako zabrinuta Inače je on dobro, uživa kod tete koja ga čuva, možda mi ga je zato još i veća muka slati u jaslice. Sav sretan ujutro kad ga obučem ide u sobu po jaknu, šal, kapu rukavice i idemo na čuvanje. NAdam se da će tako biti i s vrtićem... Kako ste vi? KAko tvoj ljepotan? Jeste bili na trgu za Novu ili doma?
04.01.2011, 08:40
BUMBI
23108
Ja mislim da onda nebi trebalo biti problema ni s jaslicama,ali ako i bude koja suza,nemoj ti pokazati da si tužna.ostavi ga što brže i ako treba plači vani,a ne pred njim. Evo ja pripremam za ručak,a D je u vrtiću. Za novu smo bilo kod kuće.Kako je vama bilo u Lici?
04.01.2011, 08:46
danery
10504
jutro cure vidim aktualan vrtić i jaslice,eto bumbi sa konkretnim savjetom joj kako mi je simpa ovo gledati kao teta nije mami lako ostaviti uplakano dijete...
04.01.2011, 08:47
BUMBI
23108
Ja idem se spremiti pa do trgovine.. jutro Danery
04.01.2011, 08:53
mariola
19495
Bumbi kako tvoje diejte s vrtićem? Jel ostaje na spavanju? Nama je bilo super, uživali kod bake, da smo barem češće s njima... Danery nisi mi poslala ni zahtjev na fejs niti si ljepilo nabavila
04.01.2011, 09:01
danery
10504
uf,mariola,dok sam se sinoć spakovala u krpe nakon silnih čestitara,prošlo je pola noći a zahtjev ti evo šaljem,a i tortu,našla sam na zalihi malo fb ljepila,ali rr nema pa nema...recesija
04.01.2011, 09:49
Anoniman
Ojla, girls
Kako ste? Svako vam dobro u novoj godinici! Nema me danima na raji. Bila u Herc., vratila se sinoć i evo me na poslu. Sveee vas pooozdravljaaaaam. Ima čega novoga?
04.01.2011, 09:59
novamama
8532
dobro jutro cure, evo i mene malo, na sekund
kako ste, što ima novo?
ćirnem ja svako malo, ali u bircu pustoš...
zadranke moje, u zd ste mi, ali ja brate mili nikako van, tj. ujutro sam oko ručka, pa spavanje, ponekad i do 3ipo-4 i kako da onda igdje idem
jedva čekam ljeto
04.01.2011, 09:59
mariola
19495
hej koka i vama sve najnaj kako ste se proveli? I ja sam na poslu pa ulijećem na rr kad stignem
04.01.2011, 10:02
Anoniman
Za Božić bili doma, za novu u H. Bilo super. 2.1. bilo krštenje od mog malog nećaka. G. je bio fantastičan. Svima je htio, sve je ljubio, joooj ja se rastopila koliko su ga svi hvalili. Mene se nisu mogli nagledati i načuditi se. Neki su me vidjeli zadnji put s 30 kg u plusu i sad su samo u čudu gledali i pitali: KAKO?
04.01.2011, 10:06
mariola
19495
Svaka čast kejt. Ja sam tek juče vidila tvoje slike u albumu. Neprepoznatljiva si,fenomenalno izgledaš A kako si se topila u komplimentima to znam jer kao što si i sama rekla naši dečki su tako slični, ovaj moj šarmira sve živo oko sebe. Ne bi taj zaplakao ni pod razno
04.01.2011, 10:39
novamama
8532
baš super, nitko me ne doživljava
kejt, znam kako se osjećaš, predivan osjećaj je kad si zadovoljan izgledom btw, ja skinula 15 kila za božić nisam okusila niti jedan kolač, za mene stalno nešto pečem, jučer sam napravila kinder pingui
mariola, za onaj put u supernovoj , nije bilo šanse da se javim, sve smo nabrzinu i pune ruke djece
nemoguća misija mi je ić na kavu...
nadam se da ću moći kad se dani malo produže... u svakom slučaju, šaljem ti pusu i jedva čekam da se uspijem organizirati za neko druženje...
04.01.2011, 10:45
mariola
19495
IZVORNA PORUKA: novamama
baš super, nitko me ne doživljava
kejt, znam kako se osjećaš, predivan osjećaj je kad si zadovoljan izgledom btw, ja skinula 15 kila za božić nisam okusila niti jedan kolač, za mene stalno nešto pečem, jučer sam napravila kinder pingui
mariola, za onaj put u supernovoj , nije bilo šanse da se javim, sve smo nabrzinu i pune ruke djece
nemoguća misija mi je ić na kavu...
nadam se da ću moći kad se dani malo produže... u svakom slučaju, šaljem ti pusu i jedva čekam da se uspijem organizirati za neko druženje...
svaka čast ma sve ok, razumijem te, ja sam bila sama pa ništa nisam stigla i opet došla doma u 22h...
04.01.2011, 13:06
BUMBI
23108
Ima li koga?
04.01.2011, 13:09
danery
10504
opet ja šta se radi? ja bi trebala raskrčit poklone i prebacit stvarce u novi novčanik,al me nekako mami komp...