cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: kada kući iz rodilišta

clock-img

11.01.2011, 22:23

clock-img

uciteljica

pencil-img

1322

Mi smo išle 4 dan i stvarno mi je bilo puno previše. Naučila nisma baš bogza kaj, naslušala se popovanja od strane sestara. I još me 3 dan  oprao baby blues. Katastrofa. Sljedeći puta kao ga bude bilo želim ići doma nakon par sati iza poroda,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

clock-img

12.01.2011, 10:18

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: uciteljica

Mi smo išle 4 dan i stvarno mi je bilo puno previše. Naučila nisma baš bogza kaj, naslušala se popovanja od strane sestara. I još me 3 dan  oprao baby blues. Katastrofa. Sljedeći puta kao ga bude bilo želim ići doma nakon par sati iza poroda,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slažem seuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

12.01.2011, 10:25

clock-img

danery

pencil-img

10504

išli smo 4.dan mislim...
ma....bilo je ok....nije nam ništa falilo...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

25.01.2011, 11:23

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Evo friško da vam kažem...
Nino se rodio u ponedjeljak u 8.50 ujutro a kući smo išli drugi dan...nije bilo nikakvih problema za izlazak....Potpisala sam da izlazim na svoju odgovornost i to je to...čak bi rekla da su ginići malo više inzistirali da ja ostanem dok pedijatri nisu ništa posebno zahtjevali...napravili nalaze krvi ponovno, bebo je bio ok i to je to...Tako da eto malo više od 24 sata i mi smo bili doma

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

25.01.2011, 11:28

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

ajme, a ja sa oboje bila 7 dana, prvi bio na carski a drugi dobio žuticu pa nas ostavili duže, dočekali Božić u rodilištu. Bebean je bio premali i ranije rođen i još  žutica pa su nas ipak suže ostavili ali neka izdržali smo i nije bilo tako loše a doma bi samo strahovala jel se vratila žutica ili nije. Ninolina vama svaka čast ipak je i beban veliki i vi imate ipak više iskustava pa svaka svaka čast još jednom. user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

04.12.2014, 00:16

clock-img

FIGICA FIFINANKICA

pencil-img

284

ja 8 i baš mi je dobro došlo,sve ti oni rade i nose a kući ipak nije tako

clock-img

04.12.2014, 11:32

clock-img

Ela28

pencil-img

722

Mi smo izašli nakon 10 dana sa blizancima user posted image ali nisu nas baš tetoošili user posted image