IZVORNA PORUKA: mamacita
Dakle, prvo raspitajte same sebe i svoje postupke, a tek onda bacajte uvrede na druge.
Nema smisla ici se zaliti na Upravni sud zato sto necije dijete nema mjesta u vrticu... .
Nas je cijeli sistem poremecen, no to nisu poremetile mame koje odluce dati dijete u vrtic iako one ne rade, nego jednostavno je takav sustav.
Vidim da ovo još traje, uf baš mi je drago, fakat je bilodosadno na RR...
Mamacita, tvoja 1. teza nije u redu jer nitko nikoga nije vrijeđao...Danas ako izneseš svoje mišljenje, odmah dirneš u osinjak i ispada da si nekoga uvrijedio...E pa ja se svojih stavova i iskrenosti kloniti neću!!!!
2. Ovo što sma rekla za Upravni sud-zaista mislim-ako idete na moj 1. post na ovoj temi i sve ostale, vidjet ćete da sam rekla da me sve bovo ne dira dok god ja radim, a Jan ima mjesto u jaslicama. Da on izgubi mjesto radi nekoga čija mama ne radi, ja bi se žalila prvo na DJEČJI VRTIĆ RIJAKA (ustanovu), a onda bi s tom žalbom išla dalje dok god bi trebalo...Da nas malo više razmišlja na taj način, država nam ne bi bila takva i da se više mama žali na sustav,možda bi se više i ulagalo u dj. vrtiće. JA JESAM ZA TO DA SVAKO DIJETE IMA PRAVO NA JASLICE I VRTIĆ,ali dok god se ne remeti poredak one djece čiji roditelji trade. A to da li će mama kafenisati cijeli da, nije moj problem, ne zanima me što te iste mame rade doma...
Tvoja 3. teza o poremećenosti sustava je TOČNA!!!! I nije niti Marijači, niti Pepe niti Bumbi koje sma navela kao primjer, a NE PROZIVALA, krive za to....Ali mislim da se moramo biriti, a ne puštati da sistem ostane takav....
I potpisati ću Iru da se ovdje ne može reći svoje mišljnj, ako je ono u suprotnmosti sa većinom. Na raji vlada većina, a ne ispravni stavovi. Kao i u našoj državi...
-Tagore-