IZVORNA PORUKA: andela1
eto,ova je tema sigurno zbog mog imena otvorena (na anketi)...bas lijepo...eto sve van je bebys napisala...OSTAVITE NAS NA MIRU!!!
Nazalost,mnogi ljudi danas nemaju ZIVU vjeru u boga.Vjeru si zamisljaju kao neki obicaj, kao neki "folklor" ostavljen za dio dana,dio tjedna,dio god...Boga su ostavili tek za "rezervu" ako se nekada razbole ili im se desi fizicka,materijalna tragedija..Medutim,mi po katolickoj vjeri moramo doslovno zivjeti svaki ternutak svog zivota..(oni koji se nazivaju katolicima..) Primjenjujemo samo PRIRODNU metodu, koja iskljucuje svaki oblik kontracepcije...
i da osobno!, itekako se cini da si temu otvorila da se nas koji se drzimo vjere, ismijavas...!! to je preocito..
nitko te nije napao za spiralu, pa nemoj ni ti tjerat zlo ovakvom temo za koju ZNAS da ce te vecina podrzat i CUDIT se nasem stajalistu...
Svasta sam danas propustila....
Htjela bi samo nesto rec...
Da sexam se iz cistog uzitka...
I koristim kontracepciju i uzivam maximalno...
Imam voljeno i zeljeno dijete...
I 2. Voljeno iu zeljeno cu imati kada muz i ja to odlucimo...
Ako ne budemo mogli imati, biti ce nem dovoljno 1 voljeno i zeljeno...
Ne zivim po nacelima koja mi crkva namece jer 2000 godina se nije makla s mjesta.
Ali Boga sigurno nisam ostavila u rezervi, kako kazes, i mislim da necu u pakao jer mi sex sluzi da se volim s muzem i jer uzalud prosipamo sjeme.
-Tagore-