cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Mislite li da muški pretjeruju u odabiru imena

clock-img

03.02.2011, 13:54

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

Da li su vaši pretjerivali sa odabirom imena djece,moj je našao je takve usporedbe da boli glavauser posted image

clock-img

03.02.2011, 13:56

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

prvi put dogovorili bez beda a drugi put je''zapeo''pa je sinov prijedlog prihvačen

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

03.02.2011, 14:11

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

neuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

03.02.2011, 14:12

clock-img

drugasrecica

pencil-img

996

moram svog m pohvalit, oba puta smo se lipo dogovorili za ime, on bi rekao svoj prijedlog a ja bi rekla da li mi se sviđa ili ne, ja bi rekla svoj i onda bi on rekao da li mu se sviđa ili ne, i tako dok ne bi došli do imena koje se oboma sviđa, i to nije dugo trajalo, u par dana bi palo ime i svi sretni i zadovoljni user posted image
djeca nisu dobila ime po nikome, jer da smo išli po tom ključu bilo bi sto nezadovoljnih... izvukli smo seuser posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

clock-img

03.02.2011, 14:13

clock-img

danery

pencil-img

10504

da....njegove ideje su bile MARIJA ANTOANETA i FRANC JOZEF....doslovno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

03.02.2011, 14:14

clock-img

leilany

pencil-img

9082

kao sto sam vec rekla...moj je dao prezime user posted image ,a ja sam odabrala ime....user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

03.02.2011, 14:14

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

joj da je...ja sma htijela da se moja cura zove Kata ali eto nije...sve je on kriv...ovaj puta..ce biti kako ja kazem...ili BENJAMIN ILI MIRIJAM

clock-img

03.02.2011, 14:15

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ps nemam pojma jeli se pise MIRJAM ILI MIRIJAM to je jako rijetko ime...ali mislim da je MIRIJAM

nasla sam tocno je ipak MIRJAM...bez ovog drugog i aha

MIRJAM

< Poruku je uredio Bebys -- 3.2.2011 14:17:08 >

clock-img

03.02.2011, 14:15

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: natalijax

Da li su vaši pretjerivali sa odabirom imena djece,moj je našao je takve usporedbe da boli glavauser posted image

I moj Nato. A još usput zapeo za jedno ime koje ja nisam nikako htjela.
Ali već svi vi koje ste bile ovdje za vrije moje trudnoće dobro znate pričuuser posted image
Jedva se dogovorili i to kad nas je gin poslao u rodilišteuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

03.02.2011, 14:18

clock-img

drugasrecica

pencil-img

996

IZVORNA PORUKA: leilany

kao sto sam vec rekla...moj je dao prezime user posted image ,a ja sam odabrala ime....user posted image

slažem se user posted image user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

clock-img

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: Bebys

joj da je...ja sma htijela da se moja cura zove Kata ali eto nije...sve je on kriv...ovaj puta..ce biti kako ja kazem...ili BENJAMIN ILI MIRIJAM

bebys..sorry al kata mi nije fora...bas onak babski...al zato Rebeka mi je prekrasno!!!

BEK 27.o5.o9.

clock-img

clock-img

drugasrecica

pencil-img

996

ja mislim Mirjam user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

clock-img

03.02.2011, 14:24

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

Evo na čeg je moj filozofiro,Noa -dobro da nisi rekla Abraham,Nevio-zvat če ga svi nevin,Teofil u tu mu je mrak pao na oči,Teo,Tin to mu nije nikako bilo dobro,bitno da je on htio Atilauser posted image Tena što neče mi se dijete zvat žganci,Katrin e zvat če je svi Katarina,Tara eh tak mi se zove pas od prijatelja,user posted image

clock-img

03.02.2011, 14:24

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: leilany

IZVORNA PORUKA: Bebys

bebys..sorry al kata mi nije fora...bas onak babski...al zato Rebeka mi je prekrasno!!!

joj i meni je sada ali tada nije bilo....

clock-img

03.02.2011, 14:25

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

IZVORNA PORUKA: drugasrecica

ja mislim Mirjam user posted image

da je Mirjam provijerila sam....tako se da pise

clock-img

03.02.2011, 14:25

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

moj baja ce sad imat curicu i zvat ce se KATJA...to je isto ok

clock-img

03.02.2011, 14:46

clock-img

maja

pencil-img

6000

Zajedno smo se dogovorili :)))

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

03.02.2011, 15:00

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Za Matu je mm zelja bila da se zove tako i ja sam mu udovoljila al se sada nikako nemozemo dogovoriti i vodimo rat.
On zeli ako bude musko da bude Miso al se meni nikako nesvida cak je i Matu naucio da kaze da ce biti brajo Misouser posted image
Prije mu se Marta svidalo al sada zapeo za Asi tako da ratujemo user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

clock-img

03.02.2011, 15:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.02.2011, 16:25

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Mene je satrao sa imenomuser posted image user posted image
Za curicu smo se odmah dogovorili (ako bude) ali za dečka nikako. Ja sam imala svoje favorite koji se njemu naravno nisu svidjeli i jednog dana on bleble: Bilboard a jauser posted image user posted image user posted image user posted image  jesi ti normalan kao Biloboardova top ljestvicauser posted image user posted image
Ni dan-danas ne znam jel me samo zahebavao cijelu trudnoću ili je mislio ozbiljno ali ugl R je dobio nadimak Bibi - Bibić i nekad ga tako i znam zazvatiuser posted image  valjda sam se navikla više.
Ako i drugo bude muško ajme ga meniuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

03.02.2011, 19:08

clock-img

Krky

pencil-img

1683

Aha - nekad. Mi smo se s curom - složili (ja predložila). Kad sam išla rodit prvog malca, on je igrao Wormse na kompu umjesto da smišlja ime (nisam pristala na Stipe - Stjepan jer bi u ovim turopoljskim krajevima bio Štef što nikak nije dolazilo u obzir, a moja je mama komentirala da je to ime za drvosječu i kak će to ona reć ljudima u Ch gdje je radila i poklopila nam slušalicu). 5 dana kasnije ja odlučila - on se složio. Kad sam saznala za twinse, naša je cura odabrala Samuel za jednog, a za drugog, nismo imali neku ideju. Dok sam bila u bolnicu, on je svima objavio da je drugi Eli (isti biblijskidogađaj) Meni je bilo "tak", al kako je to jedino što je on sam izabrao - nek mu bude. E onda je počeo s tim da prvi mora bit Eli jer je on stariji (u Bibliji), pa ja nisam dala.....onda došli doma, prijavili ih kako sam htjela, a on ima za par dana skinuo identifikacijske narukvice, pa ni dan danas ne znam da li je ispalo kak je on htio ili ja...jer su i danas jako slični iako dvojajčani.

MAMA SA 6 ******

clock-img

03.02.2011, 19:17

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

Ja moram svoga M pohvaliti... on je dao puuuuno prijedloga ali je na kraju bilo po mom user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

03.02.2011, 21:28

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

za l sam ja dala prijedlog i prihvatio je bez prigovora odmah mu se svidjelo
za A smo se dvoumili matej ili Petar, dogovorili se za Matej,  mm  nazovu njegovi Baka i dida i pitaju ga da se zove Anto, antonio...
i oducili smo se za Antonio na putu u rodilisteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2011, 10:40

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Mi smo pregovarali, uopće o muškim imenima nismo raspravljali, ja sam si željela curicu, doktor potvrdio da je i za mene je to bila gotova stvaruser posted image . Moje omiljeno ime Marta se njemu nikako ne sviđa i nije dao jel mu zvuči grubo, Ana nam se zove prva susjeda koja je samo malo starija od K. pa je to bilo glupo,htjela sam Katju, to isto nije dao jel je neznam više kaj je rekao, onda je on zapeo za Mariju,a ja za Katarinu (svekino ime, ona nije bila za to nikako da se malecka zove ko ona) i prevagnulo je moje i to mi je neopisivo drago jel dijete nosi bakino ime. Bila je predobra i umrla je kad je K. imala 4 mj, obožavala ju je a malecka je se neće sjećati samo po slikama.
Za sljedeći put ja sam se odlučila za Anu,ali tko zna kaj će biti. Od muških mi se jako sviđa ime Tomo (ali to ne dolazi u obzir jel je mm Tomislav pa ću mu vjerojatno pustiti da on odabere ak ćemo imati sina) i Roko ali mi je to više dalmatinsko i uz naše prezime bi bilo smiješno.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

04.02.2011, 10:55

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

uspjeli smo se dogovoriti iako je bilo svakakvih prijedlogauser posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ