cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru imena

clock-img

04.02.2011, 10:58

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: cuba

Ako i drugo bude muško ajme ga meniuser posted image

To sam i ja rekla. T je jedva dobio ime zadnji dan pred porod ali ako drugi bude muško neće ga dobit ni kad je zadnji dan za prijavit djeteuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

04.02.2011, 11:09

clock-img

patka

pencil-img

513

kod mene je mm mala beba spram mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja s nijednim imenom zadovoljna...problem je jer radim s djecom pa kad bi rekli neko ime ja odmah vidim neko dijete s posla pred ocima i tako stalno...mm ispiuser posted image ali na kraju ipak nasli ime koje nema u svih 30 razreda u skoli a oboje nam se svidja
al bit ce puno problema za drugo kad dodje vrijeme za to....ak bu curica nemamo nista u pripremi, a ak bu decko ... jedno je u pripremi ali ja opet imam problema user posted image user posted image user posted image user posted image

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

Zadnji članci

article-img