cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: "Trač partija"

clock-img

12.03.2011, 08:48

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

ma ne govori o vešu, i ja imam hrpu za speglat al se stalno pravim da ju ne vidim i guram cijelu košaru iza kreveta da mi nije u vidokrugu...user posted image user posted image
danas bi i ja trebala navalit na garderobu...odlučila sam izeliminirat prvo sve od mm kaj ne nosi ,sad dok ga nema pa neće kukat da bu mu možda ipak zatrebalo jednog dana. onda od mene i djece isto..... al možda ipak napravim dan pauze pa to ostavim za sutra

< Poruku je uredio modesty blaise -- 12.3.2011 8:49:17 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

12.03.2011, 08:49

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Da, na bezugljikohidratnoj. Nije teška za izdržati samo što mi ujutro zna biti malo teško dok ne popijem kavu. Al da fali stavit u usta nešto uglj. fali. Jučer sam se vagala jer moram, moj T kad vidi vagu moram prvo njega pa onda sebe izvagati i već pokazuje 1kg maje. To je vjerojatno samo voda  al ok. Ide. Vjerujem da ću do kraja mjeseca izgubiti 5-6kg.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

12.03.2011, 08:50

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

aj super mariola kad možeš bez ugljiča...hehe
samo pazi...znaš da oni hrane mozak pa ljudi znaju bit živčani kad su na takvoj dijeti....pazi da ne ugrizeš nekog

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

12.03.2011, 08:51

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Tako i ja mm-ovu garderobu riješim dok je na broduuser posted image
Njemu je to sve super, neka stoji, ko zna, možda mu zatrebauser posted image  al zato znam ja di to ideuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

12.03.2011, 08:53

clock-img

cuba

pencil-img

21489

mariola, odličnouser posted image user posted image  znači krenilo je. I meni je bilo najgore ujutro i to još uz tursku kavu koju nikad u životu prije bolničke nisam popila...

clock-img

12.03.2011, 08:54

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ja sam sinoć oprala dvi mašine robe i sad to treba presložiti i popeglati. A još mi je ostalo od prošli pt dvi navlake za mali poplun i dva stolnjaka. Možda ih opet ostavim jer se želim jedan vikend i odmarati a ne samo čistit i spremat.
Sinoć sam sve usisala,oprala podove, sredila sobe, prašinu, suđe,oprala robu,oprala kupaonu pa mi je sad kuća čista. Oko 10 ću s T u šetnju, prekrasan je dan. A možda i kupit one cipele koje sam juče vidila. Samo se ne mogu odlučit koju bojuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

12.03.2011, 08:59

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: cuba

Tako i ja mm-ovu garderobu riješim dok je na broduuser posted image
Njemu je to sve super, neka stoji, ko zna, možda mu zatrebauser posted image  al zato znam ja di to ideuser posted image

Takav je i mojuser posted image
Ja sam svoje zimske robe već pola stavila u vreću i dat ću mami da nekoj svojoj rodici da.
Cuba ja već odavno pijem tursku bez kapi mlijekai  mrvice šećera. Isto od neke dijete, prije nisam nikad. Navikla sam se i ostala mi navika. Najgore mi je u kafiću šta ću naručituser posted image  Ne smiš machiato, ne smiš sok...user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

12.03.2011, 09:00

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Pa jesi smeđe tražila? Jel imaju takve?
I kod nas je vrime odlično pa ću uskoro u šetnju i na kavicu sa R. Mm će sad nazvat pa nakon toga spremanje i vaaaaniiiiuser posted image

I odmaraj lipo ovaj vikend, peglanja će uvik bituser posted image

clock-img

12.03.2011, 09:06

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Smeđe tražim štikle. Ovo su ravne na vezice. pa se mislim da će mi ipak najbolje biti plave. Imam i nove plave hlače, mogu i na traperice. Imam i jedne sive hlače s plavim kockicama pa i na njih ide. A od štikli imam plave, ljubičaste, crne, bež, srvene, ma sve samo mi smeđe faleuser posted image

Imam još za oprat terasu i grilje al to sam mm-u dala za zadatakuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

12.03.2011, 09:10

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

mariola jesu te cipke iz kataloga il iz "uživo vidla"...nisam u toku

Sebastian, 01.09.2010

clock-img

12.03.2011, 09:11

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

Jutroooooo!!!!!
Evo taman djeca i ja doručkovali..a muž evo napokon kući..ali spava još...Moji opet nočas zezali i naravno uvalili se kod mene u krevet..još mi je najgore kad dođu oko 6 sati..onda više nikako nema spavanja..onda se samo gurkaju i igraju preko mene..ne mogu vam opisati kako je lipo vrime vani..najrađe bih negdje malo u đir..ali imam posla kući...tako da možda popodne prošetamo..

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

clock-img

12.03.2011, 09:14

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Uživo, uživo sam ih vidilauser posted image
Luna i kod nas je vrijeme super. Meni sunce tuče u leđa, kuham se, ugasila sam grijanje.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

12.03.2011, 09:25

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Cure evo me natrag ali samo da vas pozdravim. Mm zvao zato sam nestalauser posted image
Idemo se spremati, imamo dogovor za u 10.30h na rivi.
Guštajte u ovom lipom danu, šaljem veeeliki ljubac svim klincimauser posted image

clock-img

12.03.2011, 09:31

clock-img

mariola

pencil-img

19495

I mi vas pozdravljamo. Isto spremanje pa u điruser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

12.03.2011, 10:13

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

evo i nas na vratima....baaaj svima i uživajte!

Sebastian, 01.09.2010

clock-img

12.03.2011, 12:10

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Hej,ima li koga?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

12.03.2011, 12:56

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

hej tu sam!!!
ljuta sam na mm user posted image hoce opet da vozi motor a prije nove godine 2dana je pao sa njega i sav se razbio,imao je 30punata oko oka i sad hoce opet da se provoza...a sto je najgore motor i nije nas nego stric ga dovezo iz Amerike da stoji kod nas i sad ovog mog vuce da ga voza...
uhh uzela bi i stukla motor,kako ja ne volim te brze stvari...
sta ima kod tebe?

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

clock-img

12.03.2011, 12:58

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Hej draga,napokon netko stigaouser posted image user posted image
Vidim ti si malo ljuta,nemam ti nikakv pametan savjet dati,nadam se da će odustati..
D spava još od prije 12,danas malo ranije jer se ujutro rano probudio,ovdje je predivno vrijeme pa će ići malo van ,nema tempuser posted image
Šta vi?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

12.03.2011, 13:01

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

i mi planiramo kasnije ici malo vani,suncano je ali puse neki vjetric...
za sada je odustao od voznje i legao da spava sav ljut....rekla sam mu bude li jos jednom seo na motor zovem strica da nosi taj glupi motor user posted image user posted image
sa takvim stvarima nije se zezati,on jedini radi u kuci onda je bio na bolovanju 2 tjedna a mozes misliti koju je placu dobio iduci mjesecuser posted image igra se sa necim sto ne treba...

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

clock-img

12.03.2011, 13:03

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

A joj,znam da si s razlogom ljuta...nakraju češ još i ti ispasti krivauser posted image
Jel A spava?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

12.03.2011, 13:06

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

a da naravno ja sam kriva user posted image user posted image user posted image jer mu ne dam!!
A spava,jutros se u 6h probudio i do 7h se vrteo i upalim mu Tv i on zaspi i spavao do 8h.user posted image
izgleda smo nas dvije same danas,svi nekuda otisliuser posted image
nema danery par dana ili sam ja propustila.

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

clock-img

12.03.2011, 13:08

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Pa da,svi negdje vani kad je lijepo vrijemeuser posted image
Pa ni ja Danery voše ne sretnem ko prije,možda nas sad čuje pa dođeuser posted image
Kako ti,jel imaš mučnine?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

12.03.2011, 13:11

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

nemam mucnine,sve je ok.presretna sam jer sam konacno nasla ginica sa kojim mogu sve popricati i koji odvoji vreme za mene a nije privatnikuser posted image i sto je najbolje ima 4d i samo placam 50knuser posted image user posted image
bas pricam sa sestrom koja je tek saznala da je trudna i kaze da ce ovamo doci da radi 4D jer u Srbiji kosta oko 100evra user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

clock-img

12.03.2011, 13:12

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ajde baš mi je drago i što nemaš mučine i što si napokon našla gin s kojim si naravno zadovoljnauser posted image user posted image
Tako puno tamo to košta,nemogu vjerovatiuser posted image
Jeste rekli svima za trudnoću?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

12.03.2011, 13:14

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

polako svi znaju,cuju.malo im je cudno kao OPET si trudna user posted image user posted image al bas me briga...
a to oni pakosni ljudi user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.