cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: "Trač partija"

clock-img

12.03.2011, 21:55

clock-img

Noblica

pencil-img

92

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: Noblica

Kako mi podnosis trudnocu?

Ma super,do 14 tjedna mi je bilo koma al sad sve 5,jedino ovaj tjedan imam neki osjecaj kad dugo stojim na nogama da se doli otvaramuser posted image al u utorak idem na pregled pa cemo sve vidit.
Bravo za dijetuuser posted image user posted image

user posted image
nadam se da te osecaj vara i da je sve ok user posted image user posted image
user posted image

hvala draga user posted image sad sam se vratila na kilazu od letos, i sad idem do kraja dok ne udjem u stare farmerke, vreme je user posted image user posted image

clock-img

12.03.2011, 21:57

clock-img

cuba

pencil-img

21489

user posted image user posted image user posted image  draga, ide te to odlično. A koliko planiraš skinuti kg?
Pepe, vidila san slike na fb, skoro te nisan pripoznala sa novom bojom i zurkicomuser posted image  odlična jeuser posted image  

Roko i Dino user posted image

clock-img

12.03.2011, 21:59

clock-img

Noblica

pencil-img

92

IZVORNA PORUKA: cuba

user posted image user posted image user posted image  draga, ide te to odlično. A koliko planiraš skinuti kg?

Dok ne udjem u stare farmerke user posted image jos barem 5 kg, barem se nadam user posted image

Kako je R? Mogu samo da zamislim koliko je porastao od letos user posted image

clock-img

12.03.2011, 22:00

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ma i ja se nadam da nije nista ,jel me nista ne boliuser posted image user posted image a izdrzat cu jos dva danauser posted image

Cuba moram ti priznat da sam i ja bas zadovoljna i sa zurkom i bojom,tribalo mi je par dana da se naviknem al sve vise i vise mi se sviđauser posted image

Ajme i ja vec sad razmisljam kako cu posli poroda na dijetu,u svaku trudnocu sam usla sa vise kila koje se samo skupljajuuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

12.03.2011, 22:03

clock-img

Noblica

pencil-img

92

Devojke moram da vas napustim, ako ne dodjem kasnije kuckamo sutra , ljuuuubaaaaccc!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2011, 22:06

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Noblice ln puse ljepoticiuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

12.03.2011, 22:08

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Da, da narastao moj haharuser posted image  svaki dan nove pustolovine sa njimuser posted image  ma dobar je, ne mogu se požalitiuser posted image
Vidim slikice od S na fb, narasla mi je puno, prava mala djevojčicauser posted image

Pepe, nisan znala da si se skroz tamno opiturala? Sviđa mi seuser posted image

Ajme gledam -Vrag nosi Pradu (iako sam ga već gledala par puta)-al  napeto je pa sporo pišemuser posted image

clock-img

12.03.2011, 22:11

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Cuba nisam se uopce tila tako opiturati al mi je to predlozila frizerka a ja pristala,taj dan sam bila raspolozenauser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2011, 22:18

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Draga gibam i ja,saljemo vam puse i pisemo se sutrauser posted image LN vam zelimuser posted image user posted image

clock-img

12.03.2011, 22:22

clock-img

cuba

pencil-img

21489

LN draga, evo film taman završio, idem pod tuš pa i ja u krevetuser posted image
Ljubac šaljem klincima, pišemo se sutrauser posted image

clock-img

13.03.2011, 04:55

clock-img

pilek

pencil-img

291

dobro jutro.........user posted image

clock-img

13.03.2011, 06:57

clock-img

novamama

pencil-img

8532

gud morning user posted image

user posted image

jesmo li za kavicu?

user posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

13.03.2011, 08:04

clock-img

Tanjica Tanja

pencil-img

1999

Dobro jutro, uvijek smo za kavicu!user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

clock-img

13.03.2011, 08:20

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

jutro curice
evo uz kavicu i nekaj slatkoga za gricnuti.....user posted image

user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

13.03.2011, 08:21

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

Tanjice kak si jutros? Si se naspavala?

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

13.03.2011, 08:28

clock-img

Tanjica Tanja

pencil-img

1999

Jutro M., jesam, naspavala sam se, samo sam se dosta rano ustalauser posted image ...Kako si ti, S. spava?

clock-img

13.03.2011, 08:30

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

ja sam ok al ne tak naspavano....gospon je počel od 5h stalno nekaj zahtjevati...pa bi opet malo zaspal...a sad eno ga leži u mom krevetu , duda i prevrče neku igračku po rukama da ja na miru bar kavicu popim i nekaj ubacim u kljun...jer dug je dan draga mojauser posted image

Sebastian, 01.09.2010

clock-img

13.03.2011, 08:34

clock-img

Tanjica Tanja

pencil-img

1999

Veselje, vidi momak da je vani lijepo vrijeme pa mu žao prespavatiuser posted image ...Ne znam kako ti, ali ja baš uživam u ovom suncu, nadam se da će tako i ostati! 

clock-img

13.03.2011, 08:39

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

JUTRO ekipo
eto mene malo dok mi malecka spava
kavicu sam popila a sada bi mogla''napasti''onu čokoladnu tortu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

13.03.2011, 08:39

clock-img

danery

pencil-img

10504

jutro,kratko se javljam,bejb mi zijeva u krilu user posted image
mb,kakav doček s tom tortom....idem dolje popiti kofi i utamaniti nešto za doručak....
baj do kasnije user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

13.03.2011, 08:43

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

hehe danery, samo se ti fino napapaj....user posted image

i ja uživam u ovom suncu, obožavam kad zatopli, al evo gledam na netu od sutra već moguća kiša...šmrcuser posted image

Zvrk ja dobila na poklon jučer knjigu "najfinija čokolada"...ne moram ti ni reči kakvi su recepti u njoj...ma sve slike su za polizat...nekak si mislim da bi i ja danas mogla napravit čokoladnu šarlotu...iz tog novog buka naravno...da vidimo jel i fino ili samo tako izgledauser posted image user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 13.3.2011 8:44:01 >

Sebastian, 01.09.2010

clock-img

13.03.2011, 08:46

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

ti napravi pa me pozovi da ti mogu ocijeniti kuhanjeuser posted image

eto moja se probudila pa moram nestati

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

13.03.2011, 08:47

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

može, dogovoreno...ako niš drugo šaljem city expressom u Buzetuser posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

clock-img

13.03.2011, 08:48

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

user posted image user posted image user posted image  ja plačam dostavu
eto ona opet zatvorila oči.
izgleda da samo najavljuje skoro buđenje
kod mene bez veze vrijeme-ko pred kišu

zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

13.03.2011, 09:05

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

pozdra idemo marendatiiiiii
pusa svimaaaaaaaaaaaaaa

zvrkić došao 17.06.2005.