cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: "Trač partija"

clock-img

13.03.2011, 12:23

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Idem ručati,pa se vračam

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

13.03.2011, 12:42

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Evo me,brza samuser posted image
Ikice ovdje je lijepo vrijeme,sunčanouser posted image user posted image
Vi onda još ni niste išli kod doktorice ili?
D je oduševljen s onim crtićem Edo medouser posted image ,samo njega gleda

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

13.03.2011, 13:01

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Nemam ništa od toga što sam brza kad ste vi nestaleuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

13.03.2011, 13:27

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Evo mene nazaduser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

13.03.2011, 13:28

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ajde,već sam poludila od dosadeuser posted image user posted image
Jel su dečki legli?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

13.03.2011, 13:29

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Jesu al jos cakulaju,al i jutros su spavali skoro do 9 user posted image

Aj bas mi je drago da se D sviđa crtic,moji obozavaju onog timmiauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

13.03.2011, 13:40

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Heeeej, samo da se javimuser posted image
Ručak je na stoluuser posted image
Čekam još samo da mi se odlede pečene paprike u mikrovalnojuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

13.03.2011, 13:41

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ej mariola,dobar vam tekuser posted image
Ja mislim da cu i ja malo na odmaranjeuser posted image

clock-img

13.03.2011, 15:13

clock-img

novamama

pencil-img

8532

IZVORNA PORUKA: BUMBI

D je oduševljen s onim crtićem Edo medouser posted image ,samo njega gleda

bumbi kako mogu doć do tog crtića?

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

13.03.2011, 19:54

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

Di ste mi???? Ja se tako loše osječam...počelo je nakon ručka..a nisam baš nešto ni pojela..uglavnom..noge mi postale olovne..trbuh kao da ga je netko napuhao..sve što sam pojela stoji mi kao kamen u meni...ništa me određeno ne boli..al imala sam malo veču potrebu za mokrenjem..znači neki pritisak..uglavnom katastrofa..preležala sam popodne..sad sam samo došla se javiti...baš sam bezveze..nadam se da ste sve dobro!!! pusa!!

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

clock-img

13.03.2011, 20:00

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

ej Lunice,
baš mi je žao kaj se tak osjećaš al sigurno će proći
jel možda visoko nosiš pa ti sve kaj pojedeš teško pada...tako je meni bilo pa zato pitam
ali svejedno...ima tako loših dana..a i danas je neko vrijeme glupo. kao neka južina pred promjenu vremena , pa proljeće pred vratima ...sve se skupilo...a ti još s tibicom....
user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

13.03.2011, 20:17

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

pa ne znam jel se beba nekako namjestila...al ja baš suprotno mislim da nisko nosim..jer jako..jako nisko od početka osječam pokrete...a ne znam ni sama..eto srića ne osječam nikakve bolove..ali nije mi ni ugodno baš...nadam se da če proći do jutra...kako ste vi proveli vikend???

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

clock-img

13.03.2011, 20:20

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Hej komadi veceruser posted image
Ajme luna bas mi je zao sto se tako osjecas,ma mozda je samo tako neki dan,nadam se da ce sutra biti vec boljeuser posted image user posted image
Modesty sto ima kod vasuser posted image

Meni bio brat popodne sa svojom ekipom,ja pekla palacinke i bas smo se lipo druziliuser posted image user posted image user posted image
Kozice izlaze stalno,svako malo njih par novih,i lice mu je krcato,koliko one dugo izlazeuser posted image R jos nije dobiouser posted image

clock-img

13.03.2011, 21:03

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Večer cureuser posted image
Evo nas napokon kući svojoj. Cili dan smo bili kod mojih, R se nauživao, imao je i društvo na rođendanuuser posted image  
Danas sam na krempitamauser posted image  planila je cila tepsijauser posted image

Kako ste mi vi, šta ima?

Roko i Dino user posted image

clock-img

13.03.2011, 21:06

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ojla cuba,napokon netkouser posted image user posted image neka pustos danasuser posted image

Bas mi je dargo da vam je bilo lipo na rođendanuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2011, 21:10

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Znaš da sam inventar ovdiuser posted image
Kako tvoji frajeri? Čitam da T stalno izlazi još novih kozicauser posted image
A znam da ih neka dica znaju imat doslovno priko cilog tijela a neki onako umjerenouser posted image  valjda ovisi od diteta do diteta...
Kako si mi ti, jel ti još onaj neugodan osjećaj?

clock-img

13.03.2011, 21:13

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ajme jadan bas mu izlaze,sad ima dosta i po licu a i na ocimauser posted image sad ima i temp 39.3 ,dala sam mu sirup pa cekam da padne,cili je bezvoljan ,sve ga ceseuser posted image user posted image
Najbolji je R,kad se T kupa u onoj tekucini rozoj mora se i on kupati,po ure mi je urlikao dok ga nisam uvalila,samo je vikao imam i ja koziceuser posted image user posted image user posted image

A osjecaj jos uvik prisutanuser posted image

clock-img

13.03.2011, 21:15

clock-img

danery

pencil-img

10504

ehej inventaruše user posted image
evo mene kratko...bejb je ajme nervozna,dreči svako malo,slini da bi u vodovodu radit mogla,kaka svako malo,a zubići nix....malo ima temperaturicu,pa sad dežuramo...
šta je sad to,cuba,tamo bolnička dijeta,a tu slastičarski meni user posted image user posted image user posted image
pepe,jeste nakupili stado kozica user posted image ili se još kupe user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

13.03.2011, 21:17

clock-img

cuba

pencil-img

21489

A mišić maliuser posted image user posted image  a jel normalno da i fibru imaju uz kozice ili?
Ajde bar ćete se toga riješiti prije nego idete za Zd a i prije nego bebica stigne...možda bi bilo dobro da i R dobije kozice pa da se u duetu toga riješe...
Jesi me nasmijala da viče R da ima i on koziceuser posted image user posted image user posted image

Kad ti je pregled?

clock-img

13.03.2011, 21:18

clock-img

cuba

pencil-img

21489

naletušiceeeee user posted image user posted image user posted image user posted image
Otkad se nismo sreleuser posted image
Čekaj jel bejb ima koji zubić ili ste to u isčekivanju prvoga??

clock-img

13.03.2011, 21:19

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Danery kupe se jos uvikuser posted image user posted image
Mislim da je temp normalnauser posted image
Cuba volila bi i ja da R sad dobije,a vidit cu,sutra cu zvati bolnicu da vidim zbog madeza,mozda mu je i zato bila losa krvna slikauser posted image user posted image

Pregled mi je u utorak ujutrouser posted image

clock-img

13.03.2011, 21:22

clock-img

danery

pencil-img

10504

uffff....jadni dečki user posted image baš vam je sad još i to trebalo...al što kaže cuba,u duetu riješite i mir...
cuba,čekamo prvi...katastrofa od slinjenja,nos curi ko otvorena špina (vi tako kažete,jel) user posted image user posted image user posted image
uglavnom dosta pije,jede ok,spava isto dosta dobro,samo se malo povremeno probudi pa ju provjerim za temp.i uljuljam...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

13.03.2011, 21:23

clock-img

cuba

pencil-img

21489

A da nešto su mu trombociti bili povećaniuser posted image  ajme nadam se da ipak nije zbog toga i da ćete se prvo riješiti tog madeža kad ste sve već obavili do sada....

naletušice, dijetu sam odradila mogu se valjda jedan dan počastit sa hmhm malo krempitauser posted image user posted image

clock-img

13.03.2011, 21:25

clock-img

danery

pencil-img

10504

hmhm valjda možeš user posted image ...da ne bi bilo kasnije hmhm,zašto ne stanem u trapke user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

13.03.2011, 21:26

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: danery

hmhm valjda možeš user posted image ...da ne bi bilo kasnije hmhm,zašto ne stanem u trapke user posted image user posted image user posted image

hmhm sva sreća da su sa elastinomuser posted image