leptirice i guess sve je tako i kod mene...meni tata stalno govori ostavi te tablete ,sta ce ti to ,kad ja kazem da ne mogu ,onda on jos vise popuje,uhvati se nekog posla ,izadji iz kuce bla bla, a ne znam da je meni muka ujutro izaci iz kreveta a kamo li sve ostalo ...al dobro,ja se sad osjecam bolje ,radim po basči ,odem kod prijateljice malo u drustvo i tako ...
sto se zolofta tice skinio mi ga je zbog smanjenja libida,znaci zelja za sexom je bila ravna nuli,sa calixto mi se zelja vratila,ali i kile sam natukla sto me dodatno deprimira
uvijek mi je falila koja kila,al sad je bas previse... i bilo mi je uzasno prva dva mjeseca kad sam presla na calixtu,nemir u nogama kad bi legla spavati,nesanica (inace se ona pije pred spavanje i obori te odmah) mene obori ne mogu glave da dignem,a ne mogu ni da zaspim,panični napadi,sve sam imala osjecaj da cu prestati disati,vrtoglavica ,ma uzas jedan ,sad se to malo smanjilo al još zna ponekad biti takvih epizoda...zoloft sam pila 1 ujutro od 50 mg,calixtu pijem jednu uveče od 30 mg ...trebala sam vec otici na kontrolu kod psihijatra,ali nikako se sastaviti sa parama ....
< Poruku je uredio mala pcelica -- 3.7.2012 13:02:13 >