IZVORNA PORUKA: Anoniman
užasno sam depresivna,tužna stalno plačem
ima li tko iskustva sa depresijom u trudnoći?
dijete je željeno
ja sam bolovala od depresije u trudnoći i to teške. Muž i ja smo željeli to dijete, međutim kada sam ostala trudna odjednom sam se totalno promjenila kao do tiše nisam bila ja, nisam se veselila trudnoći, djetetu, prvom djetetu, mužu,obitelji, prijateljicama, sve što me je do tada max. ispunjavalo više nije imalo ništa smisla, ja sam samo razmišljala kako da okončam ovaj život, taj dan mojoj baki je pozlilo i teta i ja smo baku odveli liječniku, a u blizini je odjel psihijatrije, odjednom sam krenula tamo, više nisam vidjela izlaz iz svoje situacije, zamolila sam sestru da me neko primi, bez uputnice, primio me fantastičan liječnik, napominjem da od početka moje depresije u trudnoći ja uopće nisam mogla plakati, a onaj tren kada sam ušla u ordinaciju i kada je on počeo samnom razgovati suze su same krenule u potocima, plakakla i plakala sam......do tada faktički ja nisam niti znala šta je depresija, osim one povremene melankolije koga svakog ponekad uhvati, a još brže pusti. On mi je tada propisao terapiju, pila sam te lijekove prvih 4-5 mjeseci, poslje se stanje lagano počelo stabilizirati pa sam prestala. Moj sin sada ima nepune dvije godine, hvala Bogu napredan u svakom segmentu iako sam se bojala s obziram na terapiju koju sam pila, a ja eto isto tako sve 5. Napominjem da je tada (kao i sada) hvala Bogu sve štimalo uu mom životu od muža, financija, društva, posla, tako da laički rečeno nije bilo razloga za tugu, ali eto to je bilo jače, mnogo jače. Razumjem te u potpunosti, ako želiš razgovor možeš mi je se javiti na PP. sretno.