IZVORNA PORUKA: klaudija77
A neka od vas spomenu da sigurno sada ne volim ni svoju trudnocu ,a mislim kako necu voliti ni bebu.
E to me najvise plasi,bas me strah da tu bebu necu zeljeti,ni voljeti,ta me misao ubi.
evo upravo smo se moj ljubljeni sinčina vratili iz vijađe , majka ga svugdi vodila, 300 puta usput poljubila.....
a sada ovo gore, ja nisam voljela svoju trudnoću niti plod kojeg sam nosila, kada bi došla na UZV pa mi liječnik pokaže , a ovo su prstići ja bi izbacivala loto odnosno zavrćala očima.....prije nego šta sam trebala roditi sanjala sam san da neko malo biće od par mjeseci stoji meni leđima okrenuto.....to je bio moj sin....a ja pokušavam zapaliti da nestane da ga nema.....medjutim kada san se ujutro probudila ona mala glavica nije išla iz glave i tu su se tek ajmo reć javili neki humani osjećaji.....mislila sam jadna moja kćer kako će ona sada......vjeruj mi kada sam ga rodila i ugledala pa mi je čak namignuo ja sam bila gotova, ljubi ga majka

..........još nešto ......ljudi obično zavrću kada ja kažem, ali kada sam ga prvi put ugledala odjednom mi jao saznanje nekakvo došlo , a to je ovo dijete kada naraste će biti Veliki čovjek i zaista to je prvo šta sam upisala u onu knjigu šta sam dobila......ljudi obično misle, vid nje pa svak to misli za svoje dijete da je najposebnije, ali ja znam da je on predodređen za nešto mnogo veće.....ne zavrćite

......uglavnom Klaudija čuvaj svog bebolina , nedaj ga nikome, ti nastoj biti pozitivna koliko možeš, bori se, imaš razloga, nema zajebancije.....zapamti to dijete je odredilo odozgora da mu baš ti budeš mama, ništa nije slučajno......pozzzz

......