Bok cure!
Da se predstavim...imam 32 godine, predivnog sina (6 godina) iz prvog braka, imam obiteljski biznis u ugostiteljstvu. Imam zarucnika (23 godine 😊), cekamo kćer Miu, jos malo brojimo, sad sam u 35 tjednu trudnoce. Zivim u svom stanu ali u istom dvoristu sa roditeljima, sestrom i tetama...😕 mozda nije bajno al kad zagusti uvijek imas nekoga pri ruci...zarucnik je poceo raditi kod mene prije 3 mjeseca i to mi je bila najveca pogreska u zivotu. Mislila sam si kad se beba rodi, uvijek bude tu, 100 m od kuće, da budemo zajedno sto vise.....da....bila sam u krivu....netrepeljivost mbm (čitaj: mojeg budućeg muža 😁)i moje sestre je katastroficna. Govori za mbm da je bolestan u glavu, na poslu mu je rekla da je retardiran, šiptar, malouman i neki dan mi je poruku napisala da je on tesko poremecena osoba....😳 nemam riječi... Nije cudo kaj ne mozemo radnike naći....vec 5 mjeseci.... Ona je sad preuzela rad u lokalu a ja papire. Strasno nesto...sve se ruši od kad mene nema....nema nikakvih pravila ponasanja, svi rade kaj žele, moja sestra je i dalje najpametnija na svijetu ko i uvijek...ma užas... trebamo se zamijeniti za stanove sa mojim roditeljima jer ja zivim u 37 m2 a oni u 100m2....mislim da nakon ovoga (mbm je dobio otkaz od strane mojeg oca jer nije dosao na posao zbog bolesti...ne pitajte....jer mogu roman napisati o tome) nebude nista iz toga. Bojim se da ce se sve srusiti, da ce mbm biti protjeran iz mojeg stana, da cu ostati sama sa dvoje djece, da ce se posao ugasiti i ja necu imati nikakve prihode a imam 2 kredita....ne znam vise....muce me strahovi ko nikad u zivotu.....bojim se da sve ono kaj sam htjela, normalnu obitelj, muža i puno djece i normalan posao kojeg volim raditi, da nece nista biti od toga. Da cu ostati sama i jadna, da ce me svi mrziti, da cu izgubiti mbm jer je on na rubu sa zivcima zbog svega....ne znam vise...nemogu spavati, jucer sam plakala 16 sati u komadu, danas 2 sata...lice mi je natečeno, srce mi preskace a moja jadna bebica pati u trbuhu samnom....molim vas pomozite mi.....