Sve što si rekla u potpunosti kužim što si htjela reći i ni meni nije jasno...
Ne vidin razloga zašto bi ti lagao i pogotovo za takve nebitne stvari? Ni meni nije jasno
čemu laganje online na sajtu gdje, ako pitaš za pomoć ili tražiš neko objektivnije mišljenje
(jer naše je uvijek subjektivno, teško ponekad sagledati iz dr. ugla... ) jer onda to sve
gubi neki smisao. Mislim da je tu stvar u laganju samo da bi se izgradila neka priča
kako bi se dokazao neki "point", nešto što želi dokazati pa ajmo preuveličavati da druga strana
mora onda reći: aha, da da tebi je teže ili u pravu si da... Opet, smisla nema da mi xyc123 kaže; u pravu si.
gdje takve stvari okačim? :) samo mačku o rep.
Osobno ne volim fb i sl. mreže. Servira mi se puno toga što ne želim vidjeti, a puno toga je od serviranog, kako si i
sama rekla, "namješteno" pa stoga i nije ni bitno. Novija istraživanja pokazuju da tehnika utječe na povećanje
depresivnosti kod ljudi. I sama vidim na sebi da kod dužeg korištenja tehnika se osjećam tromo, teško mi se pokrenuti...
Kad si vani u šetnji barem su mi misli na odmoru pa se i bolje osjećam!
Iako, u trudnoći nisam baš voljela izlaziti u društvo šireg kruga prijatelja, poznanika i sl. jer nisam voljela razgovarati o svojoj trudnoći i nisam voljela kada bi me ljudi stalno pitali nešto o bebi pa sam samo radila dok sam to fizički stigla i držala se malo po strane. Sada nakon što sam to prošla pazim da ne pitam trudnice previše i pitam samo kako si i kako se osjeća i stvarno pokušavam paziti da dalje ne pitam jer znam da je mene to živciralo. Imala sam osjećaj dugo vremena da me nitko više ne pita kako se ja osjećam kao da beba nije dio mene pa je to nekako neraskidivo... Ako sam ja ok je i ona.