IZVORNA PORUKA: antiša
ma živite kako oćete, samo nemojte druge s visoka gledat ili još gore napadat jer ih kao država hrani?!?
to je licemjervto najgore vrste i ko tako priča nije čovjek nego demon. Eto, aj laku noć i daj Bože još takvih "ludih" siromaških obitelji!!!
hehe joj antiša ,što ti misliš da je samo tako lijepo živjeti od ljubavi,da ti djeca imaju krov nad glavom kruh i vodu ,da su boljeg ponašanja nego neki koji imaju sve,ako je u tome bit svaka čast,Dobro je tebi osobno rekla nisi ti okusio što znači živjet sirotinjski,kada ti roditelji nemaju pružit neke osobne potrebe,kada sam sa ljutnjom slušala svoje prijateljice e danas smo bili u šopingu garderobe,kada sam u školu morala nosit jaknu kojoj je hit prošao prije deset godina,kada sam bila željna čokolade,da nepričam o ostalom ,što misliš da to neboli danas,neprigovaram ja svojim roditeljima nego me srce još više boli nego njih zato što su htjeli a nisu mogli,Nikad nisu tražili pomoć od nikog ni javno,ni po susjedstvu,A ti sa takvim svojim razmišljanjem sumnjam da je prošao dan a da nisi pojeo sam cjelu čokoladu,sumnjam da si jednu kockicu čokolade djelio sa svojim sestrama i bratom
A da država financira takve e financira ih,dok če oni imat sva prava od države a moja prijateljica koja če otić radit četiri mjeseca na more i vratit se kući neče imat pravo ni na zdravstveno ,Ma fuj povrača mi se od nekih ljudi koji kad bude socijala bude ih puna trgovina gdje se kupuje pivo i cigare a doma djeca željna čokolade,koji kad dobiju od karitasa odječu neče je oprat nego če je bacit u kantu za smeće i otić ponovo po drugu sljedeći mjesec,A tebi želim mnogobrojnu obitelj gdje nečete djelit kockicu ćokolade