IZVORNA PORUKA: ines
Ispričavam se zbog grešaka. Htjela sam reći da o ravnopravnosti spolova pederima i lezbačama ne možeš učiti u knjigama o povjesti i kulturi niti jednoga naroda koji ima svoju povjest i kulturu. Prema tome je zaključiti kako je to još jedna u nizu pomodnih stvari i trebamo moliti Boga da se što prije iskorjene iz našeg još relativno neiskvarenoga društva.
ti si očito propustila sat povijesti ili si markirala da odeš na dupli sat vjeronauka????
grčka kultura, kultura koja je nastala prije rođenja krista???? grčka i homoseksualnost, ring a bell??
ja jedino što mogu reći je da mogu, NE MOLITI, NEGO ZAHVALITI ONOME U KOJEG JA vjerujem da se ne nalazim u blizini ovako homofobnih rasista kao što su neki čije sam postove na raji čitala....
I na kraju, tema je RAVNOPRAVNOST SPOLOVA.....spolovi su muški i ženski (makar kadv smo zadnji puta iz prirode i društva učili je bilo tako)..ne znam odkud je oko tako LIJEPE TEME na kojoj se svašta pametnog moglo napisati, došlo do toga da s raspravlja o vjeri i homoseksualizmu....
Definitivno idem opet na "lječenje" od raje
< Poruku je uredio njanja -- 17.5.2011 22:07:20 >
-Tagore-