cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mala Marta - veliki borac

clock-img

30.06.2011, 12:56

clock-img

makka pakka

pencil-img

177

Molimo se dragom Bogu za malog borca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2011, 13:01

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

IZVORNA PORUKA: vila_7

uspavana ne znam da li si citala ovaj tekst,mozda ti malo pomogne mislim da je kvalitetan i daje neke "ideje" kod prerano rodjene djece:

http://www.poliklinika-harni.hr/teme/trudnoca/tjedan27_majka.asp

ja sam se sva raznježila dok sam čitala ovo koliko im dodir znači...
uspavana, jesu li vama dozvolili da ju uzmete u ruke, stavite na grudi?

Martice drži nam se!!!user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

30.06.2011, 13:04

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Onda svi držimo fige da bude treća sreća i da ova terapija djelujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala od srca!!
i mi molimo i želimo isto!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

clock-img

30.06.2011, 13:05

clock-img

vila_7

pencil-img

207

zato sam i postavila jer sam jednom jako davno na OPRAH show-u gledala koliko blagodati ima majcin dodir tako rano rodjenim bebama! Bolje napreduju i vece sanse sa prezivljavanje imaju

clock-img

30.06.2011, 13:05

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

IZVORNA PORUKA: anaxx

Anaxx nisu nam još dali da je držimo u krilu, još je premala... al je možemo dodirnuti, pomaziti u inkubatoru... i vidi se da reagira na glas i dodir.

clock-img

30.06.2011, 13:09

clock-img

vila_7

pencil-img

207

ma joj aBd samo kad nam jedan dan javis Marta je super,uskoro ce kuci! user posted image

clock-img

30.06.2011, 13:10

clock-img

pticica

pencil-img

3622

Onda svi držimo fige da bude treća sreća i da ova terapija djelujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2011, 13:13

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

IZVORNA PORUKA: uspavana

IZVORNA PORUKA: anaxx

Anaxx nisu nam još dali da je držimo u krilu, još je premala... al je možemo dodirnuti, pomaziti u inkubatoru... i vidi se da reagira na glas i dodir.

nadam se da će uskoro moći čuti tvoje srce koje sada sigurno kuca najviše za nju...
držite se!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

30.06.2011, 13:14

clock-img

ribica1

pencil-img

2145

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

clock-img

30.06.2011, 16:17

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: ribica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martice mislimo na tebe svaki danuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

30.06.2011, 16:22

clock-img

Indy

pencil-img

1759

IZVORNA PORUKA: makka pakka

Molimo se dragom Bogu za malog borca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

clock-img

30.06.2011, 16:52

clock-img

mamicaa

pencil-img

945

Uspavana samo hrabro i u našim ste molitvama, ja te potpuno razumijem prošla sam kroz isto... ili slično.

clock-img

30.06.2011, 18:01

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

IZVORNA PORUKA: pticica

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

clock-img

30.06.2011, 19:03

clock-img

tyna

pencil-img

667

Martice, stalno si nam u mislima user posted image user posted image

clock-img

30.06.2011, 20:08

clock-img

bomboncic02

pencil-img

1591

Držite se svi troje..maleni anđeo s neba čuva seku i vjerujem da će ju cijeli život čuvati..bit će malena princeza dobro user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

clock-img

01.07.2011, 11:05

clock-img

zara13

pencil-img

817

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2011, 13:00

clock-img

lilia

pencil-img

3618

Marta drži se malena.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

clock-img

01.07.2011, 13:11

clock-img

m600

pencil-img

6732

Marta ti si jaka curica, ozdravi zbog svojih roditeljauser posted image user posted image
Voli te teta puno

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

02.07.2011, 11:18

clock-img

ruwenzor

pencil-img

1065

user posted image user posted image user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

clock-img

02.07.2011, 11:27

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

Martice, samo naprijed-ti to možeš, izdrži mišu maliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

clock-img

02.07.2011, 16:30

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

evo mene i novosti od Marte:
Jučer smo išli u bolnicu da ju vidimo... preselili su ju u Klaićevu bolnicu zbog tog krvarenja u želudac. Bolnica u Klaićevoj ima neku vensku terapiju za takva stanja. Stanje je i dalje kritično po pitanju svega, ali vjerojatno će doktori biti pametniji u ponedjeljak nakon što oni sami naprave sve ostale pretrage i vide sve. Tako da i dalje molimo da Marta ostane hrabrica i nastavi svoju borbu.
Jedino mi je teško bilo jučer stajati kraj inkubatora i samo pričati s njom... jer ju jučer nismo mogli niti dotaknuti...pa sam bila u totalnoj komi kad smo izašli iz bolnice... al preživjet ćemo mi to nekako već. Moramo i mi ostati jako zbog Marte!!

Hvala svima na molitvama!!
Jučer smo na kraju bili kod frendova poslije bolnice, pa smo se dosta kasno vratili doma... a toliko se toga u bolnici izdogađalo.....da sam na kraju dana bila preumorna javljati se...oprostite mi zbog toga!!!

clock-img

02.07.2011, 16:34

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

02.07.2011, 16:41

clock-img

ribica1

pencil-img

2145

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

clock-img

02.07.2011, 16:56

clock-img

tyna

pencil-img

667

clock-img

02.07.2011, 16:59

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.