IZVORNA PORUKA: Zvonki
Znate što mene najviše smeta - eto, jadna Marijana (ne spominjuć'' ni dijete ni brak) se zaljubila, dala se majmunu, on se da izvinete iživio na njoj i ona sad plače...A jesmo mi žene...Ma i trebaju nam ovakva primitivna zazmišljanja kako smo sve ku____e
Sve u svemu, žao mi ju je, drago mi nije što je pobijedila jer prenosi groznu sliku mladima
totalno se slažem s tobom Zvonki... za mene je Marijana žena koja misli samo na sebe
sad ispada da je Nemeš nju iskoristio i ostavio...pa ljudi dragi jeste vi vidjeli šta je ona njemu radila??
on plače u otpadu za njoj,a ona se nudi Vladimiru u Lesteru..zove Vldu da ide s njom u krevet
Ljubi Soraju,Brendona i to je njoj normalno??? na svakoj zabavi je bila mrtva pijana,a sutra se kaje...
Nikad nije stala na Nemeševu stranu...koliko mu je puta samo rekla da ju ne zanima i da je ostavila dobrog čovjeka i oca zbog njega? on je šutio i gutao,a pola toga nije znao jer se ona pravila, a ostatak ukućana šutjelo
Za mene to nije žena i mislim da je neiskrena... tu nije u pitanju LJUBAV nego čista GLUMA!!! ne kažem da joj možda sinoć nije bilo žao kad je sve to tako javno prikazano i kad je izviždana,ali poslije jeb...nema kajanja!!! i osim toga ja da sam na njenom mjestu ja bi pala u nesvjest od stida i srama,a ona je pustila suzu-dvije!!