IZVORNA PORUKA: bubaMaja
Ja osobno nemam ništa protiv njene pobjede, čak mi je i drago jer treba žena ipak početi ispočetka život nakon svega, nadam se da će joj ta sića biti dovoljna...
da se čovjek može zaljubiti preko noći, može... pa tako i žena ))))
da se frajerima tolerira, a ženama ne i to je istina - i to je nešto što je za osudu
a marijanu pustite na miru, te pare nisu dovoljne da joj oporave ozbiljno narušenu psihu bez obzira glumila ona ili ne... da se je žena raspala pred kamerama je , a to treba žaliti bez obzira...
Potpisujem!
Ne opravdam Marijanino ponašanje u kući ni najmanje i kao žena i majka ne dobiva moje simpatije, ali i ona je samo čovjek i ne osuđujem je. Vjerujem da je ljubav jednostavno bila jača od nje. Ako ništa drugo, bila je iskrena.
Oni koji tvrde da si žena takvu ljubav ne smije dopustiti, pitam ih zar se ljubav bira i dopušta.....
Meni se do sada uvijek samo dogodila, i to me snašla da se nisam ni snašla
Marijanin ulog je bio golem, ponašanje ( što se javnogsex-a tiće )i ne baš za pohvalu, nije slika i prilika pobjednice koja bi bila primjer mladima kao što pričate, no mislim da kao i svatko drugi, i ona zaslužuje oprost i drugu priliku. Što se primjera mladima tiće, nebi nam tv smjela odgajati djecu. I btw na tv-u je pored tog nesretnog i bezopasnog bb-a užasno puno pravog nasilja na koje nitko ne reagira!