cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ringerajina tužionica - 2. dio

clock-img

23.03.2012, 13:28

clock-img

Bablica

pencil-img

906

neznam više što bi pa da vam se požalim ... od kad sam trudna ovaj put sve nešto naopako oko nas i stalno smo u nekoj strepnji umjesto da se veselimo trudnoći i svemu vezano za nju user posted image
Da krenemo od ljeta (od kad se dijete začelo valjdatako je krenulo): prvo je svekar završio u bolnici jer se nije dobro osjećao ostao dan-dva na promatranju, onda moj brat slijepo crijevo operirao, u 11. mj na poslu umro mladi kolega (niti 40g) i od svih koji postoje jedna rodica baš mene nazove da me pita što je bilo (doduše nije znala za trudnoću, a ja nisam znala za smrtni slučaj pa se šokirala), pa za badnjak se njegov brat svađao sa ženom skoro kući došao natrag (od duha Božića ni B - svi pokisli 5 dana), pa mm tetka bila u bolnici skoro 20 dana zbog upale mozga (ili tako nečega sličnog više ne pamtim), onda mu baka u 10 dana u krevet legla, počela se gubit, ne prepoznavat, pelene joj stavili i sl. da bi jučer svekrva završila u bolnici na intenzivnoj sa upalom gušterače ... Imam još 20 dana do termina i nadam se da se nitko više neće s nikakvom boleštinom ugurat prije jer mi je dosta svih i svega! Već sam ljuta na svih i sve oko sebe iako znam da nisu krivi!!! Poslije svega nemamo se vremena ni trudnoći ni bebici veselit, baš sam žalosna sva user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

clock-img

23.03.2012, 13:34

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

23.03.2012, 13:40

clock-img

Bablica

pencil-img

906

i da, zaboravila malog nećaka koji je u bolnici završio - sumnjali na neku tešku bolest (sva sreća nisu bili u pravu)

< Poruku je uredio Bablica -- 23.3.2012 13:41:22 >

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

clock-img

23.03.2012, 15:19

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

uhhh sta te je sve snaslo...
nadam se da ces kad rodis pratiti samo dobre stvari!!user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

clock-img

23.03.2012, 19:23

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

IZVORNA PORUKA: ikica84

uhhh sta te je sve snaslo...
nadam se da ces kad rodis pratiti samo dobre stvari!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

30.03.2012, 10:55

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

draga rodbino,ne,nije uopće sexy da bez najave pokucate na vrata i to u doba kad d spava,stan u kaosu i fridž prazan user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2012, 12:17

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

user posted image user posted image user posted image user posted image mrzim to...

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

30.03.2012, 13:38

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cure

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

30.03.2012, 14:13

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2012, 17:25

clock-img

danery

pencil-img

10504

ja bi svoju mudru sovu od sveki u tur sprašila,al me strah.....dimenzije su to,.mogla bih gležanj uganut user posted image user posted image
dakle bejb idući tjedan starta u jasle i pošto su joj šuze koma od ganjanja svega po dvorištu,treba nove papuče i tenisice....
i veli moja mudrica evo dam ti ja 200-300 kn pa joj kupi dobre cicibanke za vrtić....velim ja o pa za te novce joj i cipe i pape kupim....
NE!!!,drekne ona,NE DAM ZA NIŠ DRUGO OSIM CICIJA!!!TO JE KVALITETA....
(i dovrši sa PATIKE SE VIDE....) što drugo reći....nego user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

31.03.2012, 09:49

clock-img

danery

pencil-img

10504

iiiiiiiii danas nastavak:ZNAŠ,veli madam,ONE NOVCE ŠTO SAM TI DALA ZA PAPUČE....TO JE MALOJ I ZA USKRS....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

31.03.2012, 10:02

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

IZVORNA PORUKA: danery

iiiiiiiii danas nastavak:ZNAŠ,veli madam,ONE NOVCE ŠTO SAM TI DALA ZA PAPUČE....TO JE MALOJ I ZA USKRS....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ahhahaaaa,odvalila sam saduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

31.03.2012, 13:43

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Eh Bože, mora se vidjeti što je ona unuki kupilauser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

06.04.2012, 16:23

clock-img

Tanjica Tanja

pencil-img

1999

Nema dovoljno redaka za sve ono što bih se ja požalilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Užasno sam tužnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

clock-img

06.04.2012, 16:25

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

tanjice?? user posted image

clock-img

06.04.2012, 16:27

clock-img

Tanjica Tanja

pencil-img

1999

Ma puno toga Pinči....

< Poruku je uredio Tanjica Tanja -- 6.4.2012 16:34:46 >

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

clock-img

06.04.2012, 16:35

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

žao mi je user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2012, 18:47

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

žao mi je user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

06.04.2012, 20:45

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Tanjice, žao mi jeuser posted image user posted image
Nadam se da je ipak samo nešto prolaznouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2012, 22:26

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: cuba

Tanjice, žao mi jeuser posted image user posted image
Nadam se da je ipak samo nešto prolaznouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

07.04.2012, 20:58

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Tužim se na mog kuma koji konstantno govori ružno o vrtiću i da je kumić zločest odkada je krenio...ajme toliko me je razljutio da ću poludituser posted image user posted image
Kao prvo nitko ga nije tjerao da ga upiše,a isto tako ga može ispisati kad god hoće.
Stalno nešta ružno govori,da su tete ovake i onake,da ih ništa ne nauče,a to što je kumić inače hiperaktivan i nikada se ne druži s djecom nema veze.Govori njemu ružne stvari i da to kaže tetama,užas jedan...baš me razljutio kad je to govorio,šutila sam i jedva se suzdržala da mu svašta ne kažem,a onda bi bilo gadno.
kumić amlo dolazi,pa malo ne u vrtić(ide s D u grupu) i to me nimalo nije obradovala.Da ne mislite da ja njega ne volim,daleko od toga..jesu D i on različiti,ali nema veze,vole se i oni..
D je dosta i ružnih riječi pokupio od kumića i dosta mi puta D kaže da kumić u vrtiću ide stalno za njim,da ga koči u igranju....joj,mogla bi do sutra o tome pisati,ali dovoljno je i ovo

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.04.2012, 21:02

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Draga žao mi jeuser posted image user posted image
Ali mislim da si mu ipak trebala nešto reći. Potpuno si u pravu. Ukoliko mu se taj vrtić toliko ne sviđa i misli da mu dijete u niti jednom smislu ne napreduje te da su tete niš koristi onda neka ga fino ispiše ili da u drugi vrtić. To konstantno tužakanje i blaćenje bi i meni išlo na živce.

clock-img

07.04.2012, 21:06

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Reći ću mu jednom sigurno,ali sad me toliko izbacio iz takta da sam ostala šokirana

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.04.2012, 22:00

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2012, 14:28

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

neznam na koga se tužim,samo moram napisat user posted image
baš ružan osjećaj kad ti na razgovoru za posao poslodavac kaže da je prijatelj s tvojim bivšim poslodavcem koji ti je dao otkaz pred par godina user posted image