IZVORNA PORUKA: BUMBI
Tužim se na mm jer ništa neće reći svojim roditeljima u vezi s D.Sve mu dopuštaju(pod tim mislim razne gluposti),samo meni kaže da idem vani,a on ništa.
Ja kažem nešta,oni samo viču pusti ga ,a on to naravno sve iskorištava,i onda se oni čude kako je on njim zločet...Hallo,pa kad mu sve živo dopustite..
Jutros sam poludila,mm opet to sve isto kaže i naravno da sam zamračila i urlikala ko budala ,a ona izvana kroz prozor viče pusti ga ,a par sekundi prije toga mu govorila "nemoj D"...naravno da je i ona onda šutila kad sam urlikala i rekla joj da i oni mogu vikati na njega ili ga malo po guzi,iako mislim da je to sad kasno,ali nema veze.....
bumbi,susjedice moja....niš koristi od naših mužeka dok mi ne urliknemo....
sadržaj mog zadnjeg urlikanja popraćen pjenjenjem sličnom onoj epizodi kad je deda pio šumeću bio je sljedeći....
JA PRETJERUJEM? E PA SAD KAD PRETJERAM,NEMOJTE PAST NA DUPE....PRESTANITE GLUMIT BAKU,JER STE VI (
još sam i pristojna,persiram
) OBIČNA BABA....NIŠTA DJETETU NISTE KUPILI DOSAD,SVE SMO OD MOJIH DOBILI ZA NJU....ZAR VAS NIJE NIMALO SRAMOTA DA JOJ NI PELENE KUPITI NEĆETE...PRESTANITE SR...T
I ZAVEŽITE....
i još alablabla koječega....ugl....bitno je da sam ja njoj iz poštovanja rekla Vi ste baba,prestaniTE s..t
da viš kako sluša....
e da....i mm je bio dolje na predstavi u prvom redu dok sam ja izvodila glavnu ulogu,pa je ipak malo pomogla ta podrška...