Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
eto da osvježim malo... mislim da se crkva nebi trebala mješati u pobačaje jer žena zna zašto je to uradila i nemora se nikom opravdavat!! i uostalom, mislim da se crkva malo previše mješa u to sve, šta uopće ima govorit o tome i o grijesima..najgluplje mi je kad se priča o nekim grijesima a među samim svećenicima ima bludnika, pedofila... ja vjerujem u boga ali samo u boga...predstavici crkve samo mlate praznu slamu...i mješaju se di im nije mjesto!!
05.01.2013, 15:15
modesty blaise
4874
i ja mislim da nije pametno svakaj javno iznositi... al kad kreneš nema povratka...kak se veli poslije j...nema kajanja eh! kad je čovjek u banani onda je najbolje prigrist i čekat neka bolja vremena, poć po poduku svećenika koji zna najbolje,oprostit agresivcu jer nije svjestan što čini jer bog sve vidi i vratit će nam dobro dobrim... aha! moš si mislit! Pametnom jednom dosta . Ne treba više od( aj bar dva put )vlastitom glavom o zid bubnut il je bedast.