cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Komentirajte...

clock-img

04.01.2013, 18:31

clock-img

Papalina

pencil-img

1038

eto da osvježim malo... mislim da se crkva nebi trebala mješati u pobačaje jer žena zna zašto je to uradila i nemora se nikom opravdavat!! i uostalom, mislim da se crkva malo previše mješa u to sve, šta uopće ima govorit o tome i o grijesima..najgluplje mi je kad se priča o nekim grijesima a među samim svećenicima ima bludnika, pedofila...
ja vjerujem u boga ali samo u boga...predstavici crkve samo mlate praznu slamu...i mješaju se di im nije mjesto!!

17.04.2013 <3 CHIARA <3

clock-img

05.01.2013, 15:15

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

i ja mislim da nije pametno svakaj javno iznositi...
al kad kreneš nema povratka...kak se veli poslije j...nema kajanja
eh!
kad je čovjek u banani onda je najbolje prigrist i čekat neka bolja vremena, poć po poduku svećenika koji zna najbolje,oprostit agresivcu jer nije svjestan što čini jer bog sve vidi i vratit će nam dobro dobrim...
aha! moš si mislit!
Pametnom jednom dosta . Ne treba više od( aj bar dva put )vlastitom glavom o zid bubnut il je bedast.

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

Zadnji članci

article-img