cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB:"Kišni dani"

clock-img

28.10.2011, 11:47

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

lilia, gdje si ti točno... ja sam trenutno na Pomeriu... kod Zagrada rade cestu pa nam je ludo...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

28.10.2011, 11:50

clock-img

lilia

pencil-img

3618

Pomerio, Zagrad, Annax prosvijetli me...user posted image  jesi ti u centru?

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

clock-img

28.10.2011, 11:52

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

u pravu si..vec ona meni pjeva i plese..idemo mi mjenjati peleni i na igranje...uzivajtee...

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

28.10.2011, 11:58

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Cure nestalas sam jer mi se F probudio i vratila se samo davas pozdravim,uzivajteuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

28.10.2011, 11:58

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

IZVORNA PORUKA: lilia

Pomerio, Zagrad, Annax prosvijetli me...user posted image  jesi ti u centru?

ma jesi ti iz Ri ili ne ? user posted image

mislim ja sam ovdje pridošlica... Pomerio je ulica/kvart od Guvernerove palače prema.... prema... dječjem kazalištu.... Garaža Zagrad.... od Riječke banke po Cottinoj... a ne znam ja to objasniti... ma najbolje da kažem: da u centru sam user posted image user posted image user posted image

pepe pozdrav

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

28.10.2011, 12:01

clock-img

lilia

pencil-img

3618

Znam gdje je zagrad ali zbunio me pomerio, meni je zagrad u ciottinoj, kraj kina ili kraj ekonomske škole, pomorskog fakulteta (dolazile gledat komade u srednjoj)user posted image .
Da, pomerio je prema guvernerovoj a meni je taj dio malo nepoznat.

Zapravo nisam iz Rijeke, u životu nisam živjela u Rijeci, rođena sam Opatijka.
Sad ti je sve jasno..

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

clock-img

28.10.2011, 12:10

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

aaaa, ni ja nisam nikad živjela u Ri... ja sam u Kraljevici... user posted image user posted image

clock-img

28.10.2011, 21:05

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Večer,ima li koga?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

28.10.2011, 21:30

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Hej draga, tu samuser posted image
Evo sam se uhvatila ribanja pećnice u ove kasne sateuser posted image  upravo gotovauser posted image user posted image
Šta ima? Jeste gotovi sa inhalacijama danas?

Roko i Dino user posted image

clock-img

28.10.2011, 21:33

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Hej dragauser posted image
Stvarno si luda što sad čistiš pećnicuuser posted image
Joj,jesmo...danas je jedva izdržaouser posted image
Još ima za sutra sirup popiti i gotovo,samo ventolin mora do utorka korisiti.Slijedeći tjedan napokon ide u vrtićuser posted image user posted image
Šta ste vi radili danas?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

28.10.2011, 21:42

clock-img

cuba

pencil-img

21489

A šta ću, cijelu kuhinju sam uglancala do sjaja jedino mi ostala pećnica pa ajde da se i nje riješimuser posted image  Danas nisam kuhala pa mi ostalo viška energijeuser posted image
Jutros mi je R bio u jaslicama (noć je prošla odlično, bez kašljanja), zadovoljna sam sa sirupomuser posted image
Ja sam imala sat vožnje, poslije otišla na kavu sa curama iz autoškole. One su 2,3x padale testove pa su tek startale sa vožnjom i baš su isprepadane, nemam pojma zaštouser posted image  ja stvarno uživam u autu.
Bili smo kod mojih na ručku a popodne su kod nas došle prijateljica i njena curka na druženje i kavicu. Ajme nemogući su danas biliuser posted image  
Izvade smoki, da će jesti. Ja im u dvije (iste zelene zdjelice) izvadim isto smokića i skoro se ne pomlate čija je čija zdjelicauser posted image  onda jel R uzme romobil hoće i E i tako za svaku stvar. Nije im bio dan nikako jer inače su super i baš se lipo slažu.
Zaspao mi je u 20.15h, ja se uhvatila pećnice i uskoro ću pod tuš jer je u 22h dobar film, Kolekcionar.

user posted image user posted image user posted image  za inhalacije, neka ste napokon gotovi i sa time. Ajme mogu misliti kako vam je bez vrtića (oboma)user posted image  Jeste bili di popodne? Jel imate kakvih planova za vikend?

clock-img

28.10.2011, 21:47

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ajde neka si ju onda cijelu sredilauser posted image user posted image
Bilo je veselo onda popodneuser posted image ,znam kako ti je,imamo i mi takvih danauser posted image
Super što mu je sirup pomogaouser posted image user posted image
Da,da super je film,gledala sam ga već,ali mislim da ću i ja pod tuš i ponovo ga pogledati.
Jesi gledala sinoć nove Kućanice?SUper su mi bileuser posted image
Joj,nemamo još ništa u planu.Neću ga još forsirati nigdje jer počne kašlji čim malo više trči pa nek još za vikend miruje

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

28.10.2011, 22:00

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Gledala ga i ja već par puta al odličan je pa ću opetuser posted image
Ajme jesam, super su mi bile Kućanice. Nisam ni znala da je počela nova sezona, bezveze vrtila programe i počela gledati a već mi se spavalo. Bome su me održale budnom još sat i pouser posted image  
Ni mi nismo ništa planirali, mama mi je slobodna sad 3 dana pa ćemo vjerojatno za vikend biti kod njih da nismo sami. Otić ću i sa kumom sutra na kavu, mama će čuvati R. Nisam je pošteno vidila skoro misec dana, kako smo bili u radovima. Jedva čekam trač partiju s njomuser posted image

Idem draga pomalo, sad sam se sitila da mi se roba oprala ima sat vremena pa da je stavim sušituser posted image  Moram još i pod tuš.

Ajde guštaj mi, pišemo se onda sutra. Kiss tebi i zetuuser posted image

clock-img

28.10.2011, 22:02

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Idem i ja...pusa i vamauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

29.10.2011, 09:38

clock-img

pticica

pencil-img

3622

jutro cureuser posted image

kod nas vrijeme samo za spavanja, evo jedva oci otvorene drzimuser posted image

clock-img

29.10.2011, 10:11

clock-img

danery

pencil-img

10504

jutro user posted image ja baš lijepo naspavana,bejb spavala kod sveki....
sad je ponovo zaspala jer se probudila u pola 7 user posted image
ćefim jutarnju kavicu i nabadam....kako ste vi?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

29.10.2011, 11:05

clock-img

pticica

pencil-img

3622

ja na poslu, D zove svako pola sata, kaze dosadno jojuser posted image

evo i ja hocu da narucim kafu , nadam se da ce me malo prodrmatiuser posted image

clock-img

30.10.2011, 09:00

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Jutrouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

30.10.2011, 09:08

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Hej draga, jutrouser posted image

clock-img

30.10.2011, 09:10

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Šta radite?Jeste pomaknuli sat?
Ja pijem kavicu,a D gleda crtani i čekam kad će me zvati na igranjeuser posted image
Mi spavali do skoro 7 po novome satu što je superuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

30.10.2011, 09:15

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ajme mene ovo pomicanje sata izneredilouser posted image  Mi smo budni od 6:30h (inače spava do 7:30h).
Evo smo još kući, kavicu sam već popila, čula se sa mm preko Skypa. Čekam da mi mašina zgotovi da robu mogu stavit sušit vani pa se idemo spremati i kod mojih danas na cjelodnevni.
Idemo na groblje baki i djedu odnijet cvijeće, vodim R prvi put. Al još je on mali pa ne kuži ništa.
Moram ti reć da mi je sirup odličan, tu i tamo se još zakašlje ali ni sjena kako je bilo prošli tjedanuser posted image user posted image
Jel idete di danas? Kako ti D spava po noći jel se budi zbog kašlja ili mu je bolje?

clock-img

30.10.2011, 09:17

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Znači danas baš uživate,superuser posted image user posted image user posted image
Meni D odkada je baka umrla više neće ići na groboljeuser posted image ,a prije je uvijek išao kod dide(sad neć ni kod njega),ali nema veze ,ne tjeram ga.
Mi ćemo popodne kod mojih ići malouser posted image
Super za sirupuser posted image user posted image
D je puno bolje,ne kašlje više preko noći,možda još malo preko dana mora to iskašljati ali je superuser posted image .Inh su mu jako pomogleuser posted image
Koliko još imaš vožnje?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

30.10.2011, 09:21

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

evo i mene malo..t je zbunilo ovo pomicanje sata pa se probudila u pola 6 a inace spava do pola 8..sad je zaspala...popodne idemo u koprivnicu i kod mm tetke na groblje pa odma i u posjetu..mm nam ide na utakmicu, ima zadnju utakmicu ove sezone,hvala bogu..

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

30.10.2011, 09:37

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Malo sam nestala, išla sam objesiti veš. Neki dan sam kupila novi prašak za bijelu robu tj one nove tablete Persil. Odlične su mi, baš sam zadovoljnauser posted image user posted image  odsada kupujem samo njih.
I dok sam ja sređivala robu R mi uzeo torbu sa stolice, izvadio kremu za ruke i umeljao seuser posted image  aj samo mu majicu trebam promijeniti.

Super za D što više ne kašljeuser posted image user posted image  
A njemu ti je draga to još sve svježe i šok što nema bake pa nije ni čudo. Proći će ga, još je mali.
Znači i vi ste popodne kod tvojih na druženjuuser posted image

Mz jutro i tebiuser posted image
Kako T, jel izašao zubić?

clock-img

30.10.2011, 09:43

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

I ja nestala,išla sam pripremiti za ručaka, D narezao voće za salatuuser posted image user posted image
Super za te tableteuser posted image ,probat ću i ja onda.A jesi kupovala one Ariel tablete(one ljubičaste i zelene)?
MZ jutro i tebiuser posted image
Vidim vi ste isto uranile?

Stigla i princeza ANA!!!