cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB:"Kišni dani"

clock-img

03.11.2011, 13:41

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Da, da baš uživamouser posted image  a uvik se potrudim organizirati nam dan u potpunosti tako da nam nikad nije dosadno i da uvijek imamo društvo.
E, da, tvom mališanu sutra 2 rođendanuser posted image user posted image   ajme kako mi je samo brzo proletilo. Čak ova druga godina brže nego prva. I mi se polako pripremamo. Nama će torta biti na Tomicu ali je nebum ja radilauser posted image  ipak ću je naručiti. Kakvu ćeš ti raditi?

Mz, user posted image user posted image  za zubiće, baš mi je drago da su tegobe proše i da mrvica sada lipo spava. Ajde opeglat ćeš danas robu pa si bar 2 dana mirnauser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

03.11.2011, 13:42

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

i ja,al nema vremena....hehe ma to cete vi smisliti nesto,u to ne sumnjam

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

03.11.2011, 13:44

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

mariola jel mogu ja kod tebe ma kolace? cuba sta ima kod vas? vidim uzivas....a ma budem to valjda opeglala,nadam se,ako ne dodje sestricna na kavu jer onda necu nista uspjet...

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

03.11.2011, 13:48

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Mz onda odmah peglu u ruke da središ sve prije kavice user posted image

clock-img

03.11.2011, 13:51

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

ma da,neda mi se bas...ja bi sad pred televizor,malo gledat tv,i  sve cetiri u zrak....user posted image user posted image ..ne stavrno budem,sad odnjela t na spavanje a onda se ja bacam na poso...moram morrraaaaaaaam

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

03.11.2011, 13:52

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ej curke evo i mene da vas pozdravim pa idem nesto i po kuci raditi.
Cilo jutro F i ja bili u điru,sad rucala,on spava.
Cuba jesi vidila da sam juce napisala da je za F krivo,22 je a ne 21

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

03.11.2011, 13:55

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

pepe blago vama,mi nemozemo van,tmurno je i puse jako..jos nam nije prosla dokraja upala oka pa me strah je vodit na vjetar...

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

03.11.2011, 13:55

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Kod nas će sve biti na Jurića. Toni obožava taj auto, ima jednog plišanog, nosa ga svuda sa sobom. Tako da će i torta i svi rekviziti biti na Jurićauser posted image  samo što on njega ne zove jurić nego rory jer je i rory isto crvenuser posted image
Sinoć sam spekla biskvite i kremu. Danas treba sve to sastavitiuser posted image
Da ste ga vidili kad smo bili u Plodinama kupit sve te čaše, tanjuriće, kapice kako je on počeo trpat u košaru.Mama i to ćemo i ovo i ovo i bajone i kape i bla bla bla. ne gasi se i za dvi minute mi je napunio košaru svega i svačegauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

03.11.2011, 13:57

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

a on bi sve odma htio...nista cure,uzivajte,idem ja...pisemo se kasnije.. :* :* :*

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

03.11.2011, 14:00

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Hej Pepeuser posted image
Je, je vidila sam, večeras ću ti to ispraviti, sinoć sam bila koma, kad sam sredila kuću ravno sam išla leći, nisam laptop nosila u krevet.
mariola, superuser posted image user posted image user posted image  onda čekamo slikice nakon roćkasauser posted image
Jesi vidila di ima li na Tomicu tih čaša, kapica i ostale opreme? Ja nisam a tila bi na vrime sve to pripremit.

clock-img

03.11.2011, 14:01

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

A mariola mogu ga zamisliti,ma nek uziva misic mali,ipak je to veliki danuser posted image user posted image user posted image
Gibam i ja,puse i uzivajte:-*

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

03.11.2011, 14:12

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Pepe guštajte, puse i vama :-***user posted image

clock-img

03.11.2011, 14:12

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Mz uživajuser posted image
Pepice kako si mi?Kako dečki?Vidim da jT oš uvijek protestirauser posted image
Cuba nisam vidila, ali i išla sam samo u plodine jer znam da oni imaju dobar izbor ali možda ima u drugim dućanima. Jestivu pokrivku sam našla kod nas.
I  T voli Tomicu. Dobio je neki dan Tomicu na baterije s još hrpom nekih kockica. Ne zna se tko je više bio oduševljen. On ili tata, juče popodne nisu izlazili iz sobeuser posted image
Pepi šta ti nosiš u vrtić za rođendan uz tortu?

< Poruku je uredio mariola -- 3.11.2011 14:18:06 >

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

03.11.2011, 14:24

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ok, pogledat ću sutra onda po dućanima. A bila jučer u TL i u One2play i nisam se sitila pogledati. Plavušauser posted image
Idem pomalo, ručak samo šta nije gotov a pošteno sam ogladnila.
Pišemo se večerasuser posted image

clock-img

03.11.2011, 14:26

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Idem i ja. Moram još kupiti malo grickalica i tortu za vrtić. Bajuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

04.11.2011, 07:49

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

dobro jutro, evo jedna user posted image user posted image user posted image user posted image za obo lijepo jutro u magli!!! Kod nas je magla da se ništa ne vidi a kod vas? Kako ste jel su klinci u vrtiću, ili spavaju???
Ili kao moj od ranog jutra crta i igra se!!!!!!!!!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

04.11.2011, 07:52

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Jutrouser posted image
Kod nas prekrasan sunčan danuser posted image
T u vrtiću, sav mi je neki važan, zna da mu je danas rođendanuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

04.11.2011, 07:53

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

jutroo..hvala na kavici...kod nas suncano i vjetar..moja se upravo najela,sad cekamo sveki i idemo u grad u shoping...cujemo se kasnije..uzivajte..

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

04.11.2011, 07:55

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Jutrouser posted image
O,koliko nas ima ovako ranouser posted image
Mariola vidim da nam je slavljenik sav važan,superuser posted image user posted image
Anonno kako si ti,dečki?
Mz uživajte

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

04.11.2011, 08:02

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

o lijepo sve smo se rano probudile i pijemo kavicu baš kao nekada!!
Mariola sretan rođendan Tonici slatkici!! Naravno da je važan pa danas mu je rođendan i on to dobro već zna i kuži!
Bubmi dečki su mi super evo Noa u vrtiću sav je važan ima curu, pa jedva čeka svaki dan da ide , A Patrik evo doma radi nered po kući dok ja malo pijem ness!!
Šta ima kod vas?
mamino zl. uživaj u šopingu!!!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

04.11.2011, 08:04

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

O,frajer ima curu,superuser posted image user posted image user posted image
Ti popodne radiš?
Ja isto pijem kavicu,pa moram malo reda po kući napraviti.
Kod nas je jutros dosta hladno i magla je,a rekli su da će biti lijepo vrijemeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

04.11.2011, 08:05

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Cijela ekipa je jutros tuuser posted image user posted image user posted image
Bumbi jel D u vrtiću? Prošao bronhitis?
Evo malo slatkog uz kavicu
user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

04.11.2011, 08:08

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Da,da u vrtiću je,krenio je ovaj tjedan,dobro je sada.user posted image user posted image
Kakve kolače praviš za slavlje?Kad dolazi ekipa?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

04.11.2011, 08:12

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

o mariola hvala na tortici predivna je a ja nisam još  ni doručkovala pa mi malo sline cure!!!
Bumbi da i kod nas rekli lijepo vrijeme a ono magla i fuj, čekam malo da se digne pa da odem malo van s P. ma pa da zamisli ima već curu i kad ga pitam za  nju neće ni pričati srami se.
Da radim drugu, a tako mi se ne da.
i ja moram napraviti reda u kući a ovaj mališan samo nered radi a slatikica je šta ću neka se igra. mene neka prehlada zeza non stop kišem i nos mi curi, nadam se samo da nije neka viroza da ne zarazim djecu.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

04.11.2011, 08:16

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ekipa dolazi u 5. Bit će 10 djece i nas 7 mama. Napravili smo stolove u ljetnoj, mm će s bratom i kumovima biti u boravku. Ne smiju oni s nama, pripremili su bačvicu piveuser posted image
Mislim da će mi torta biti prava bomba. Biskvite sam pekla po svome a kremu od one torte što ju modesty promovirauser posted image
Stavila gore Jurića i ukrasila je. Kolač napravila isto čokoladni,onaj pepin, isto bombauser posted image  i jedan s višnjama. Biskvit, krema(puding+ šlag),višnje i čokoladna glazura.user posted image  Ide kao puding + margarin a ja stavila šlaga što mi je ostalo od ukrašavanja i krema bolja sto puta nego s margarinomuser posted image  Imam još rafaelo kuglica što sam nedavno pravila pa spremila u škrinju i orah kiflice.
Od konkretnog imam pršuta i sira. I napravit ću one pizza rolate i sir rolat. Od mene dostauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥