cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB:"Kišni dani"

clock-img

23.10.2011, 21:51

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ikice, aj tek si rodilauser posted image
Mala i kod nas isto tako, s T svaki dan nešto novo i zanimljivo.user posted image
Trudnoća super, sve 5, u utorak idemo na 4duser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

24.10.2011, 13:58

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

jel ima koga za user posted image ? ovo moje dijete je poblesavilo totalno,ovo vise nije normalno,nece spavat,samo tuli po cijele dane,od petka...a jos mi i nije dobro....user posted image

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

24.10.2011, 14:05

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

odem dubit na glavi,jer cu i ja poblesavit totalno......

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

24.10.2011, 14:18

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Juhuuuu evo mene malo.Pomalo završavam s poslom, jedva čekam doć doma i izležavati se napokon cijeli dan.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

24.10.2011, 14:59

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

evo me opet, t je otisla s bakom na popodnevno spavanje,nadam se da ce i zaspat.

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

24.10.2011, 15:35

clock-img

danery

pencil-img

10504

ola,mz....eto i mene malo dok bejb krnja....
danas je baš bio jojme dan user posted image em se ona probudila u 7 i odmah počela njurgat,em se meni digao tlak na to rano ujutro,em kiša....ufff...sreća pa danas spava 2x,pa sam nadošla nekako.....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

24.10.2011, 21:02

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Večeruser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

24.10.2011, 21:05

clock-img

mala99

pencil-img

607

Večer, moj ne spava nikad prije 9.30-10.00. Tako sam ga naučila, sama sam si kriva. Sada gleda reklame i igra se.

clock-img

24.10.2011, 21:08

clock-img

danery

pencil-img

10504

oj cure....kak ste,što ima? kako je prošao dan?

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

24.10.2011, 21:09

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Večer malauser posted image
Meni D spava još od pola 9.
A bitno da miruje i da te ne zezauser posted image ,koliko je star?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

24.10.2011, 21:13

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Hej Daneryuser posted image
Evo ja ok,D spava i ne kašlje,pa se nadam da će tako i ostatiuser posted image
Bili popodne prvo kod pedijatrice,pa išli kod mojih,a prije toga da si kupi vlakić Chuggingtonuser posted image Prvo bili u Tl u Portanovoj i tamo nema sniženje od 30 % na njih,nije više isti vlasnikuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

24.10.2011, 21:39

clock-img

mala99

pencil-img

607

Moj mali ima 2 god i skoro 2 mj. inače je jako dobar. Kad je bilo mali dosta je gnjavio, ali sad je ok. Ja cijeli dan čistila kuću, a on se lijepo igra u dnevnom s igračkama, malo gleda tv i tako, ne traži ništa. Ja radim svoje i uživam.

clock-img

25.10.2011, 11:53

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

ma koga za kavu?

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

25.10.2011, 12:47

clock-img

danery

pencil-img

10504

kako ne user posted image
nas dvije ovdje u isto vrijeme svako malo,mora da su nam cure usklađene user posted image
evo user posted image user posted image user posted image ....kako si mi ti.što ima novo?
kod nas arlaukanje....mala šogi htjela kod babe kuhat ručak,a stara ne da....urla da ne može jer će joj sve zasmrdit....nek ide van u šupu kuhat user posted image user posted image
isssssss,blago meni zapravo....koliko mi sveki nekad kvoca,toliko sam na miru što sam se odljepila odande....zamisli da maloj moram kuhat kod babe user posted image

....mini gospa....

clock-img

25.10.2011, 12:51

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ahoj cure, evo i meneuser posted image
Ne čudite se ako uskoro počnem češki pričat, moj Toni obožava njihove crtane i nema dana da mi krtek nije na televizijiuser posted image
Sjećate se vi krteka? Danery ti se sigurno sjećaš?
Ja sam kavu popila, paomi je šećer pa sam si kupila milku i sad ju grickamuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

25.10.2011, 12:55

clock-img

danery

pencil-img

10504

kak ne,meri,pa ja sam krtek user posted image user posted image ćorava i njuškava user posted image user posted image
opa....pao šećer,ha? ee,viš,meni se u torbi skriva velika fina milka....
nu daklem....TKO SE NIJE SKRIIIIOOOO MAGARAC JE BIIIIOOOOOOOO....MILKAČA,HIR AJ KAAAAAAAAAM user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

25.10.2011, 13:02

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

i ja sam tu,nesto citala na netu pa se izgubila...a meni malo milkee??? ha?? nista za mene...user posted image user posted image niko mi nista neda user posted image ...t je poludela od ovih zubiju,ta vise nije normalna,cvili ko da je pukla...a ja dobilA user posted image pa mi treba slatko a nitko nista neda...user posted image user posted image user posted image user posted image nista nesmijem dobiti user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

25.10.2011, 13:06

clock-img

danery

pencil-img

10504

no dakle,mz,mislim ja da bi i t dobro došao komadić milke da ju zubeki ne pate user posted image user posted image
aaaaaaaa,ja svoju ne nađoh user posted image nestala...

....mini gospa....

clock-img

25.10.2011, 13:07

clock-img

mariola

pencil-img

19495

ludačo jednauser posted image user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

25.10.2011, 13:08

clock-img

mariola

pencil-img

19495

biće tvoja bejb pojelauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

25.10.2011, 13:10

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

nedaaaaaaaam nikomeeeeee ...NEDAAAAAM....bas me briga..user posted image user posted image user posted image ...i nema milke???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

25.10.2011, 13:12

clock-img

mariola

pencil-img

19495

user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

25.10.2011, 13:16

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

njaami njamiiii mljaaaaaaac mljaaaaaac....HVALA draga user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

25.10.2011, 13:19

clock-img

mariola

pencil-img

19495

I drugi putuser posted image
Šta ima? Šta ćete popodne?
Di nam je danery nestala? Biće išla vidit u babe ima li milkeuser posted image