cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ugodno stivo :-)

clock-img

26.03.2012, 09:18

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Jos jedna od Amande Quick: Reckless

Jako zagonetno i u momentima napeto stivo, zasladjeno predobrim opisima ljubavne price... ahhhhhh... bas sam totalno postala romanticna, i bas mi se svidja. Uopce neznam kojoj se zeni ovakva stiva ne bi svidjela, mozda onoj koja nema romansu u svojoj kuci, tko ce ga znati?! Eto, preporuka za sve one koji vjeruju u vitezove i happy endings user posted image .

clock-img

19.04.2012, 20:38

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Noah Gordon :" Iscjelitelj"

Predivna knjiha, lijepo pisana... Radnja je u ranim 1000-tim godinama. Radi se o lijecenju, ljubavi, prijateljstvu, izdaji, i naravnno sa sretnim zavrsetkom. Preporucujem. Pripremite se, ima vise od 600 stranica. Ja sam ju "progutala" u 2 tjedna. A imam 4 djece, dakle, nitko nema opravdanja za necitanje. user posted image user posted image

clock-img

20.04.2012, 02:56

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

preporučam od Zafona Sjenu vjetra predobra je :)

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

20.04.2012, 07:57

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

IZVORNA PORUKA: mamacita

Noah Gordon :" Iscjelitelj"

Predivna knjiha, lijepo pisana... Radnja je u ranim 1000-tim godinama. Radi se o lijecenju, ljubavi, prijateljstvu, izdaji, i naravnno sa sretnim zavrsetkom. Preporucujem. Pripremite se, ima vise od 600 stranica. Ja sam ju "progutala" u 2 tjedna. A imam 4 djece, dakle, nitko nema opravdanja za necitanje. user posted image user posted image

tako je user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

20.04.2012, 08:24

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

Danielle Steel- Pet dana u Parizu,jucer je procitala...iznenadila sam se kolko mi se svidjela..user posted image

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

20.04.2012, 09:45

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

mamino zlateko probaj naći njenu knjigu Poruka iz Nama meni je to njena najdraža knjiga. predobra je user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

20.04.2012, 09:50

clock-img

ucitelj

pencil-img

864

ja cu samo upitati pa kako vi kraljice moje stignete jos i citati joj nezz kad stici a OBOZAVAM knjige

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

clock-img

20.04.2012, 15:42

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

učitelj obožavam čitanje i nema šanse da ne nađem malo vremena za to.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

clock-img

20.04.2012, 17:35

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

IZVORNA PORUKA: mišica 666

preporučam od Zafona Sjenu vjetra predobra je :)

Slazem se! I ja sam ju procitala, jako dobra knjiga!

clock-img

07.06.2012, 22:40

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Skoro sam pri kraju "Stupova Zemlje" ("Pillars of the Earth") od Ken Follett-a. Predobra knjiga. Ima prvi i drugi dio i sve skupa oko 800 stranica. Jako dobra knjiga... Engleska u 12. stoljecu. Ja uzivam citajuci u svakom slobodnom trenutku.

clock-img

07.06.2012, 23:16

clock-img

seraphyme

pencil-img

1452

kad završiš s time, onda pročitaj od folleta svijet bez kraja. događa se neko vrijeme iza radnje stupova zemlje

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

clock-img

08.06.2012, 07:57

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

obožavam Ken Folleta, meni su stupovi fantastični a preporučam i njegovo Opasno bogatstvo. ja trenutno čitam ja ubijam i ne mogu vjerovat kakav loš prijevod dugo tako nešto nisam vidila

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

clock-img

08.06.2012, 09:40

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

IZVORNA PORUKA: seraphyme

kad završiš s time, onda pročitaj od folleta svijet bez kraja. događa se neko vrijeme iza radnje stupova zemlje

Hvala ti na preporuci. Svakako cu ju potraziti.

clock-img

08.06.2012, 09:41

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

IZVORNA PORUKA: mišica 666

obožavam Ken Folleta, meni su stupovi fantastični a preporučam i njegovo Opasno bogatstvo. ja trenutno čitam ja ubijam i ne mogu vjerovat kakav loš prijevod dugo tako nešto nisam vidila

Thanks! Potrazit cu i Opasno bogatstvo.

clock-img

08.06.2012, 23:10

clock-img

inesica

pencil-img

877

Skoro sam pri kraju "Stupova Zemlje" ("Pillars of the Earth") od Ken Follett-a. Predobra knjiga. Ima prvi i drugi dio i sve skupa oko 800 stranica. Jako dobra knjiga... Engleska u 12. stoljecu. Ja uzivam citajuci u svakom slobodnom trenutku.

Ta serija je bila prije otprilike pola godine na TV, i jedina serija koju sam pratila zadnjih godina. Vjerujm da je knjiga svakako jos i bolja.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

clock-img

08.06.2012, 23:35

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

IZVORNA PORUKA: inesica

Ta serija je bila prije otprilike pola godine na TV, i jedina serija koju sam pratila zadnjih godina. Vjerujm da je knjiga svakako jos i bolja.

Srecom, ja seriju nisam gledala, namjeravam (mozda) sada nakon knjige, jer sam vidjela isjecke na webu i likovi mi se ne cine istima kao u knjizi. Uvijek mi je ljepse procitati knjigu prije nego sto vidim film ili seriju. user posted image

clock-img

09.06.2012, 07:49

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

iz nekog razloga nije mi se gledala serija mada je stvarno dobra. jednostavno mi nije potrefila u pravo vrijeme.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

clock-img

08.07.2012, 19:06

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Evo upravo sam zavrsila od Vandrese "Iluminator". Jako dobra knjiga! Preporucam svim koji su za 14 st. Englesku.

< Poruku je uredio mamacita -- 8.7.2012 19:07:18 >

clock-img

08.07.2012, 19:23

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

ja trenutno čitam Čiča Tominu kolibu i guštam user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

clock-img

08.07.2012, 20:55

clock-img

Emina mama

pencil-img

76

pozz...jel pročitao netko kakvu doobruuu biografiju u zadnje vrijeme :)
ja luda za biografijama i autobiografijama poznatih i slavnih....više stranih (živih ili ne) nego naših ''zvijezda''user posted image

EMA 01.04.2010.
LEA 02.12.2011.

clock-img

08.07.2012, 23:17

clock-img

lilia

pencil-img

3618

Mene je oduševila Papisa Ivana (Donna Woolfolk Cross), držala sam je duže vremena u vitrini kao pročitat ću je jednom kad uhvatim vremena, računajući na dosadno štivo. I tako u nedostatku literature naiđem na nju i progutam je.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

clock-img

09.07.2012, 12:18

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

baš sam si kupila knjige: Razigrano roditeljstvo, L.J. Cohen; i Sjajni klinci, S.I Greenspan ... lagano štivo za ljeto... trenutno sam u fazi dječje psihologije...user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 9.7.2012 12:19:21 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

09.07.2012, 12:48

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Ja trenutno po drugi put čitam od P.Gregory Bijelu i crvenu kraljicu, a pročitala sam i Gospu od rijeke - Engleska u vrijeme Ratova ruža i uspostava dinastije Tudor. Pročitala sam Druga sestra Boleyn i Nasljeđe Bolynovih moram još Kraljičinu dvorsku ludu.
Pročitala i Gospu od sedam brežuljaka o Lucreziji Borgia kćeri zgloglasnog pape Borgia. Ja obožavam čitati i uvijek nađem malo vremena za knjigu.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

09.07.2012, 21:00

clock-img

inesica

pencil-img

877

Procitala, tocnije progutala prve dvije knjige Millenium trilogije. Svaka oko 600 stranica, ali ne mo's prestat' citat'!!! Gledala sam americku verziju MKMŽ dakle prvi dio s Rooney Marom i Danielom Craigom, i zaljubila se u lik Lisbeth Salander, pa me povuklo vidjeti sto smo u filmu mogli popustiti, a vjerujte knjiga je napetija i sadrzajnija od filma. Opet. I naravno.
Ne mogu docekati sljedeci dio i sigurna sam da ce ovo biti na vrhu moje liste najbolje ocjenjih stiva. Cita se u svakoj slobodnoj minuti jer ne mozes docekati vidjeti sto ce se sljedece dogoditi, ajme koji rush! Topla preporuka, pogotovo za one koji vole novije krimice.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

clock-img

10.07.2012, 00:31

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Ja trenutno po drugi put čitam od P.Gregory Bijelu i crvenu kraljicu, a pročitala sam i Gospu od rijeke - Engleska u vrijeme Ratova ruža i uspostava dinastije Tudor. Pročitala sam Druga sestra Boleyn i Nasljeđe Bolynovih moram još Kraljičinu dvorsku ludu.
Pročitala i Gospu od sedam brežuljaka o Lucreziji Borgia kćeri zgloglasnog pape Borgia. Ja obožavam čitati i uvijek nađem malo vremena za knjigu.

Reci da li si zadovoljna sa Gospom od sedam brezuljaka?
Procitala sam Kraljicinu dvorsku ludu... jako dobra knjiga, uostalom kao i svaka druga od Gregory. Drago mi je da i ti uzivas u citanju. Ja sam se odvazila i sada citam "Ljubavnik Lady Chatterly" (u svoje vrijeme je bila zabranjena... to mi je bio dovoljan povod da ju posudim i otkrijem zasto) user posted image .