cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: " Kod djeda mraza"

clock-img

23.12.2011, 20:13

clock-img

danery

pencil-img

10504

ooooooooooooooj user posted image
iiiiiiiii kupili mi ne jelu,nego pravi pravcati srebrni bor....širok ko plast sijena i nizak ko baglić user posted image za 100 kn user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

23.12.2011, 20:16

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ajde super user posted image user posted image user posted image
Jel ga večeras kitite ili baš sutra na Badnjak?
Bejb ćori ili joj se ni večeras neda tako rano na spavanacuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

23.12.2011, 20:20

clock-img

danery

pencil-img

10504

ma sutra user posted image kod nas sve po ps-u user posted image
bejb aja....jutros se kasnije probudila,pa je i kasnije popodne hrknula,jedan spavanac,pa je premorena....
ti sve zglajzala,ha? kod mene ima još sitnih pzdrija koje ću sutra-svejedno dok unesemo bor i smontiramoće trebati usisati i maknuti stvarcu-2,pa sam pustila da to ujutro pripremim....
nokti,ah....ja sam nalakirana onom user posted image tintom od bejb minimalno do nove godine user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

23.12.2011, 20:23

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Nisam u toku, o kojoj tinti pričašuser posted image
Ajme već mi je smiješnouser posted image  Šta se dogodilo?
Ma da, sve sam sredila, kad smo R i ja sami onda i nema puno. Sad ispada da je mm prava svinja što se urednosti tičeuser posted image

clock-img

23.12.2011, 20:27

clock-img

danery

pencil-img

10504

ma frajla se zadnjih dana natakala čistim voćnim sokok,inače joj ja to deeebelo razvodnim....pa se najedala mandarina,grožđa,pa malo kobase,pa sarme,pa....
i sve to jer smo skroz bili pod opsadom gostiju,pa od svakog nešto....
i zacrvenila se prda i kokoška ajme,pa je dobila ono plavilo,kak se već zove,da mažem s tim...
a dok ju namažem,malo reć da se kopita i riče ko lav,krešti nasilu....i sveki ju jedan dan presvlačila i namazala od pupka do koljena maltene,moš mislit kakva je user posted image user posted image user posted image user posted image
i naravno da i mene umaže kako god dohvati....

....mini gospa....

clock-img

23.12.2011, 20:37

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Aha. Nisam znala.
Pa jel ju šta boli i peče?
Evo ja degustirala Monte, ajme koja bomba od kolačauser posted image

clock-img

23.12.2011, 20:42

clock-img

danery

pencil-img

10504

a peklo je,cvilila je jadna 2-3 dana i s tim i s kremom....e danas se smirilo,al nekako joj se koža kao isušila,neke grbice user posted image valjda je to onda gotovo?
rekla mi da mažem dok se ne povuče,al je sveki malu toliko namaljala da ne znam odredit kakvo je stanje user posted image
sad sam ju pavlovićmom namazala,nije se bunila,nadam se da ju više neće peći....
aha,monte se papa user posted image fino bome user posted image

....mini gospa....

clock-img

23.12.2011, 20:48

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Mrvica mala, držim fige da što prije prođeuser posted image user posted image user posted image
Red monte-a sam smazala, dosta je za danasuser posted image
Idem osušiti i ispeglati kosu pa gledat serijuuser posted image
Pišemo se sutra, ln ti želim :-**

clock-img

23.12.2011, 20:49

clock-img

danery

pencil-img

10504

ajde lkn,uživaj....i ja ću lagano u krpe user posted image

....mini gospa....

clock-img

23.12.2011, 22:00

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Večeruser posted image
Šta ste sve u krpama?user posted image
Meću valjda sama jesti i piti večeras.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

23.12.2011, 22:22

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ej mala, večeruser posted image
Eto mene opet, taman mi završila serija. Sad sam išla degustirati krempiteuser posted image
Moram probati sve prije nego gostima odnesem da se nedaj Bože ne otrujuuser posted image
Šta mi ti radiš?

clock-img

23.12.2011, 22:40

clock-img

mariola

pencil-img

19495

hehe, vidila sam te na fejsu pa sam pomislila da si došla i ovdje i dođem viditi i voila, evo teuser posted image user posted image
I ja čekam mm-a da posloži ovaj Betlehem pa da degustiramo krempite. Ej bila sam od volje pa napravila i schwazvald tortuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

23.12.2011, 22:45

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Hehe, tu samuser posted image
Jesi radila krempite po onom receptu šta sam ti napisala?
Meni su odlično ispale, sad sam pojela 2 komada.
Oho, ti si se onda raskalašila u kuhinji ovih danauser posted image  user posted image user posted image user posted image  za tortu. Nju nisam nikad pravila. Zapravo tortu nikad nisam napravilauser posted image

clock-img

23.12.2011, 22:52

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Vidiš što sam se raspištoljilauser posted image
Ma nije mi uopće bila u planu ali sam imala sve sastojke pa sam ju zbrljala. Ej ma pola toga gotovo a super je ispala. Nisam potrošila više od 20 minuta.
A torti sam napravila masu. Volim općenito kuhat a i kolače spremat pa mi uvijek i uspiju.Baš me sister fali sad na fb. I njoj sam rekla da čekam M da završi s jaslicama pa da probamo krempite a ona govori da su sigurno dobre.
Jel ti R spava? Ovaj moj melje, ne gasi se, sam sa sobom priča. Danas me je barem pet puta pošteno nasmijao.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

23.12.2011, 22:57

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Pa nemam pojma, volim i ja kuvati i praviti kolače al tortu nikad nisam radila. Čak nemam ni kalup za nju doma sve da je i hoću napravitiuser posted image
Ma spava još od 20h al i moj nešto melje u snu, biće pun mjesecuser posted image
Meni je presmiješno koliko u ovoj dobi pričaju. Zapravo zavisi kako koje dite al moj se brate ne gasi. Jadan ne može dočekati da sutra idemo vani, nije nigdi od prošlog vikenda izašao.

clock-img

23.12.2011, 23:01

clock-img

mariola

pencil-img

19495

A jadničak, prava karantena. T je večeras kasnije zaspao. Pravio je do 8 kolače pa dok se okupao, tri dana bi stajao u kadi, cili bojler mi potrošiuser posted image
Ej ovaj se doslovno ne gasi.Čim oči otvori navije se. Nema uopće fazu razbuđivanja. Danas sam išla pješke po njega i od vrtića do kuće smo išli s jednim malim i njegovom mamom, mali je stariji od T 2 tjedna. Toni nije prestao pričat a ovaj ni usta nije otvoriouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

23.12.2011, 23:13

clock-img

cuba

pencil-img

21489

user posted image user posted image user posted image  dobar je T. Pravi mali brbljavci. Moj čim oči otvori kaže "mama, amo u bokavu (boravak), pavi Oku svome dučaku (doručak)user posted image  Ajme koliko dana pije sirup napokon je i naučio pravilno reći sirup. Do sada bi govorio: mama daj mi sipuauser posted image
E draga idem pomalo u krevet, počela sam na veliko zijevatiuser posted image
Još ću malo tv gledat ako ne zaspem odmah.
Guštajte mi i pišemo se sutra :-***

clock-img

23.12.2011, 23:17

clock-img

mariola

pencil-img

19495

A i T ga pije svak idan al još uvijek kaže iputuser posted image
A slični su skroz, tako i T ajmo na kauč, donesi mi čokolinouser posted image
LN, odmori se lipo, ja ću se načekat, nije još ni jedna ovca na pašiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

24.12.2011, 08:47

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Jutro cureuser posted image

user posted image

clock-img

24.12.2011, 08:53

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Jutro dragauser posted image
Jesi se naspavala? Di je brbljavac? Moj se divi jaslicamauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

24.12.2011, 08:59

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Hej, jutrouser posted image
Moram priznat da baš jesam. Samo mi se R naviknuo ovaj tjedan da spava kod mene u sobi jer je bio bolestan a sinoć ga vratila u njegovu sobu pa se probudio 2x i onda sam ga pribacila kod sebe jer mi se nije dalo više dizat iz sobe u sobu.
Evo ga pojeo svoju dučakuuser posted image  slaže kockice i gleda baby tv, čeka da mu počne Charlie & the numbers. Ja pijem capuccino. Kad još malo sunca izađe ćemo se spremati pa kod mojih na cjelodnevni, jedva čekamuser posted image
Znači jaslice su montiraneuser posted image user posted image user posted image
Meni se čini da si već jednom stavljala slike jel na fb mislim od jaslica. Baš su velike i lipe. Tm se baš potrudi oko njihuser posted image

clock-img

24.12.2011, 09:05

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Aha jesam, prije par godina. Mm si da truda, baš ih voli praviti.Danas ne trebam prati parkete u boravku, Toni mi ih je sve uglanjcao puzeći oko jaslicauser posted image
I mi ćemo kasnije kod sveki. Pomoći ću joj oko ručka. user posted image
Ja se baš i nisam naspavala. Oko ure sam zaspala a T se probudio već u 8. Ja i T smo cijeloljeto spavali skupa ali mi je svejedno bez problema išao u kinderbet kad sam ga vratila.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

24.12.2011, 09:11

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Jeste probali krempite, kakve su?
Kad ćete T prebaciti u njegovu sobu? Jesi počela pripremati stvari za malu curkuuser posted image  Ja jedva čekam da prođe ova godina pa da idemo na drugu bebuuser posted image

clock-img

24.12.2011, 09:17

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Koja ova  godina ili ova koja nije još ni počelauser posted image
T će iza Ng u svoju sobu jer ćemo mu prebacit komp tamo da može gledat crtane prije spavanja.
A iza ng ću i počet spremat stvari za seku. Oprat sve od T i vidit šta mi treba novo pa pomalo kupovati.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

24.12.2011, 09:21

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ova koja još nije ni počelauser posted image  Planiram kad R napuni 3god. Onda bi mogla za idući Božić biti trudnicauser posted image  Iako da se pita mm on bi ih već imao dvoje i treće na putuuser posted image
Jel ti misliš imati još djece ili ćeš stati na dvoje?