cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: " Kod djeda mraza"

clock-img

05.01.2012, 13:02

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Koji je dobila sirup?D isto neke sirupe nemože popiti,odmah povrati,tako da
većinom dobije isti.
A dobro da bar više nema temp,a jel guza bolje?
Meni mama jučer skuhala kiseli kupus,ja samo pire napravila.
Jutros sam skinula bor i oprala prozore od silnog snijeg,umrla sam dok sam to opralauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

05.01.2012, 13:05

clock-img

danery

pencil-img

10504

ma zinnat joj dala,ogavan je user posted image
dosad je samo jednom pila atb i to ceporex kad je bila možda 3 mjeseca stara,pa ni ne znam koji bi a koji ne...
gljivice prolaze,super je stanje kakvo je bilo....mislim da će za 2-3 tjedna biti sve čisto....i mogu ti reći da je manje osjetljiva otkako ju samo sa vlažnim vaticama operemo,mislim da ću nastavit tako bez dodatnih krema....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

05.01.2012, 13:07

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Aha,D nikad taj nije dobio jer kaže da ga vjerovatno nebi mogao popiti.Odi najbolje da ti zamjeni.Super za guzu što je boljei što je bolje kad ju tako obrišeš.
Vidim i da si ju pohvalila,user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

05.01.2012, 13:08

clock-img

danery

pencil-img

10504

ha pa da,moram malo,ne mogu ju stalno špotat user posted image sad kad povampiri user posted image
evo je budna,idem po nju pa se vratimo user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

05.01.2012, 13:10

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Da,da nemoj ipak previše.Tako se meni dogodi kad previše hvalim,on postane nemogućuser posted image
Ajde,čekam vasuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

05.01.2012, 13:11

clock-img

danery

pencil-img

10504

eto nas,kokoška mi u krilcu i sluša nuki nuki user posted image odljepilo dijete na medu user posted image

....mini gospa....

clock-img

05.01.2012, 13:13

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Brze steuser posted image
Pusti dijete nek uživauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

05.01.2012, 13:18

clock-img

danery

pencil-img

10504

baš user posted image dok ne kmeka,dobro je.....
kako d u vrtiću?jel kumić dobar ili i dalje izmišlja?
mi ti ajmo reć imamo dilemu sa malom frendicom,curica isto stara kao bejb,isti dan rođena,al ne priča ništa,nego samo viče i urla....sve otima od drugih,gura mi bejb i nekad proba počupat.... sreća pa se bejb zaigra s nečim drugim,al ide mi više na živce da stalno mora tako...

....mini gospa....

clock-img

05.01.2012, 13:23

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Dobro je.Bila sam neki dan s tetama malo a razgovoru i kažu da je on dobar i da nema razlike kad je kumić u vrtiću i kad nije.Nego da on mene malo za.... jer je skužio da to mene smetauser posted image ,nemožeš vjerovati koliko su ustvari pametni
Neznam šta da ti kažem za curicu,osim da se nadam da će ju proći.Tako i moj nećak(2 god) stalno se dere čim mu nešto ne odgovara i čupa se i tuče,čak i D udara iako je za skoro 2 glave veći od njegauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

05.01.2012, 13:28

clock-img

danery

pencil-img

10504

aaaaaaaaaaa idem ,izbrisal ag hmi  post user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

05.01.2012, 13:32

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ajde uživajteuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

05.01.2012, 13:47

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Jeste sve pobjegle ili ima još koga za kavicuuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

05.01.2012, 13:52

clock-img

sarah_zg

pencil-img

1083

Virim malo s posla.

Moja user posted image došla jutros, još koji sat na poslu i gibam u Herc. na produženi vikend.

Danas mi je 4 godinice braka. user posted image user posted image

Baci brigu na veselje!

clock-img

05.01.2012, 13:56

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Hej sarahuser posted image
Ma daj, šta je vještica stiglauser posted image  žao mi je.. držim fige da vam idući mjesec ljubavi donese dugo priželjkivanu bebicuuser posted image
Čestitam na 4 godišnjici brakauser posted image user posted image user posted image
Kako je tvoj mališan? Jel u vrtiću?
Super za putovanje, guštajte u Huser posted image

clock-img

05.01.2012, 13:57

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Hej vas dvijeuser posted image
Cuba di si ti?Nisam te 100 godina vidjela user posted image
Jesi vidjela na mailu slikice?
Sarah žao mi je što je user posted image stigla,a i sretna ti godišnjicauser posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

05.01.2012, 14:02

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Hej dragauser posted image
Ma da, mislim da se ovo prvi put u ovoj godini javljam u birtijiuser posted image
Kući sam, R mi spava. Ručak se kuha, tako mi lipo šalša miriše, jedva čekam jestiuser posted image  Ma ništa specijalno kod nas, R mi nešto kašljuca, više standardno, nisam ga ni vodila kod pedice. Naviknuo se na moj krevet dok je bio bolestan pa sad koristi situaciju, svaku noć se probudi i prebacim ga u svoju sobu. Nemam više snage, idem linijom manjeg otporauser posted image
Kako ste mi vi? Šta ima?

clock-img

05.01.2012, 14:03

clock-img

sarah_zg

pencil-img

1083

Hvala curke. Sad sam ja puno opuštenija. Dok smo radili na G. stalno sam radila testove pa bila nesretna... sad sam odlučila laganini i kad bude trebala stić bebica, stići će. G. je jučer i danas s bakom. Ja bila slobodna pon i uto jer sam radila staru i novu pa ga nisam slala ovaj tjedan u vrtić. Inače je super, brbljavac mali pametni. Veseli se Kecegovni (tako on zove H.) pa sad svi jedva čekamo da stignemo dolje!

Baci brigu na veselje!

clock-img

05.01.2012, 14:05

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

A mišić mali,on stalno kašljuca ,a sad ni u vrtić ne ide...nadam se da će ga proćiuser posted image
Mi smo isto ok,stalno u nekih slavljima,sutra nam tata ima rođendan,neki dan šogi imala...
Znači priviknuo se,ne treba njima dugo,lopužice jedneuser posted image
D je nešta malo nosić začepljen,a ovako je ok.U vrtiću isto dobro,bila sam s tetama na razgovoru,pisala sam maloprije Danery pa pogledaj,uglavnom malo mene zaj....user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

05.01.2012, 14:07

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Super što se toliko veseli.Uživajteuser posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

05.01.2012, 14:09

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

D se probudio ,idem

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

05.01.2012, 14:12

clock-img

cuba

pencil-img

21489

sarah, samo pomalo, bebica će stići većuser posted image
Bumbi, pročitala samuser posted image user posted image  znači zet te zaj____ na velikouser posted image  Ajde sad barem znaš da je sve ok sa njima u vrtiću.
Iskreno mail nisam ni otvarala, sad ću pogledati slikiceuser posted image
Ma da, doma je a kašljeuser posted image  šta će biti kad od ponedjeljka ponovno krene?
Moram priznati da mi je baš dosadno kući, fali mi mm, sve je bilo ok do blagdana a onda me dan po dan nekako ubija...puno su mi 3mj i jedva čekam da dođe kući.
Znači vi ste stalno u slavljuuser posted image user posted image user posted image blago vam seuser posted image

clock-img

05.01.2012, 14:23

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

jel ste sve pobjegle ili ima jos koga?

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

05.01.2012, 14:25

clock-img

sarah_zg

pencil-img

1083

ja sam malo tu malo radim (kao)

Kako je prošao rođendan?

Baci brigu na veselje!

clock-img

05.01.2012, 14:29

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

polovica dobro,a polovica me ceka u subotu,puna kuca gostiju,pocela sam neke kolace peci danas,sutra cu poceti pripremat jesti a i pop nam dolazi,jos moram i cistiti za njega...tena ce valjda gledat u cudu sutra..vidim da ti user posted image dosla..nebrini drugi mjesec nece,bit ces nasa trudnica...vjeruj mi,kad ja pocopram,uvijek sam u pravu user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

05.01.2012, 14:33

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

draga moram ici,buraz ide na komp..uzivaj...pozzz

T & H
03.01. & 12.02