cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: " Kod djeda mraza"

clock-img

05.01.2012, 14:34

clock-img

sarah_zg

pencil-img

1083

Ah, došla je, druga neće (potrudit ću se bolje). Meni pop bio u ponedjeljak i zove me sveki (živi kat niže) da me pita jesam li počistila kuću. Ja reko ma kao da će on to gledati, malo sam sklonila igračke i gotovo. I onda dođe pop i svidi mu se kod mene i odluči malo ostati, a to malo se pretvorilo u kavicu od sat i poluser posted image Očito mu nije smetalo što ima malo nereda

baj baj mz, čujemo se

< Poruku je uredio sarah_zg -- 5.1.2012 14:36:05 >

Baci brigu na veselje!

clock-img

07.01.2012, 13:58

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Hej,ima li koga?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.01.2012, 14:00

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

tu sam ja na kratko

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

07.01.2012, 14:01

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Hej Mz kako ste?Kako je prošao rođendan?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.01.2012, 14:05

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

jos nije,dolaze nam gosti za 2 sata..a evo malo nam je t prehladjena,a i zubici nas muce,pa po noci vise urlamo i placemo nego spavamo,al sta ces...kako ste vi? ja moram ici t mjenjati,i obuci,a i da dokraja spremim sve..pozz i uzivaj

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

07.01.2012, 14:11

clock-img

ribica1

pencil-img

2145

Pozdrav cure da se i ja malo javim nakon dugo, dugo!!
kako ste mi, šta ima novoga?

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

clock-img

07.01.2012, 14:19

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Mz uživajteuser posted image
hej ribice bokuser posted image
Kak tvoja cura?
Mi smo ok

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.01.2012, 21:29

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Večeruser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.01.2012, 21:48

clock-img

danery

pencil-img

10504

večer b,kak si?
nama bilo društvo,kao malo smo rođendanisali,bejb zaspala,a mi sad malo pred spavanje zujimo....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

07.01.2012, 21:50

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Hejuser posted image
ja već htjela otići jer nema nikogauser posted image
Znači malo ste uživaliuser posted image user posted image
Ja ok,zujim po netu,a D spava
Kako je bejb?jesi bila po drugi sirup?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.01.2012, 21:56

clock-img

danery

pencil-img

10504

aha,bila sam i dobila je cefixip,ide jednom dnevno i lijepo je prihvatila,danas je bez problema sama popila user posted image user posted image
manje kašlje,mažem ju balzamom dr.theiss,pomaže joj....počela je bolje jesti,dosta pije....
jučer ne opet zafurila 39,4 popodne,pa smo ju udveli u dz na dežuru jer je bila totalno ko krpena kutka malaksala.....tutnula sam joj 2 mala čepića,i dok smo došli u dz,drugo dijete....
a tamo mi doc nabrslao svega i svačega.....te sjedeće kupke od pola sata (nema šanse em zbog gljiva,em zbog prehlade),pa da ne stavljam čepiće,nego će mi dati dalsy za temp. (ni to nisam uzela jer od zinnata ni piti dok nije htjela,a kamoli jesti),pa neki siruš što ide 2x dnevno,pa fluimikan,pa....ma nema šta nije našarao....
otići ću do pedice u pon i ponijeti sve te šarotine,al kad je dijete prihvatilo sirup i oporavlja se i bez tih promjena,neći ništa novo uzimati....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

07.01.2012, 22:01

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ajd dobro,taj i D uvijek dobije i ajmo reći popije ga bez previše natezanjauser posted image
Znači tamo ti svašta napisali da koristišuser posted image .Dalsy D nije mogao piti,odmah ga je bio povratio čim sam mu jednom bila dala(iako mi ga svi hvale).Flumikan ja imam i meni je dobar,ali to se koristi tek kad kašalj sazrije da lakše iskašlja

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.01.2012, 22:05

clock-img

danery

pencil-img

10504

ma joj....pošizila sam kaj je doc počeo brojati,ja lijepo kažem neće nšta piti,ne,nek ona pije atb 2x i dalsy bar 3x dnevno ako ima turu....mislim da bi dijete urlalo,kreštalo,gladovalo i dehidriralo od silnog maltretiranja sirupima....a šta'š,sve je on meni ok rekao,al kad ne ide tako s njom....
ni dino ne može dalsy,ha....e svašta....baš nismo dosad imali velike frke,jedino kad je bila 3-4 mj pa pila cefalexin,i eto ništa drugo od lijekova dosad.....

šta ćete sutra raditi?

....mini gospa....

clock-img

07.01.2012, 22:10

clock-img

mala99

pencil-img

607

Večer cure, evo i mene!

bebači bolesni? I mi smo nedavno preboljeli rota virus, užas, par puta bili na infuziji i svašta. Sada smo ok.

kako si bumbi, tvoj mali je zdrav?

clock-img

07.01.2012, 22:11

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ma šta te briga,ti samo govori da,da dobro i gotovo....Ma on ti taj nemože ni smisliti i još neki antibiotik mi je bio povratio ali neznam koji točno.Od nekog se bio osuso sav pa nije mogao više pitiuser posted image
Joj,nemam pojma još šta ćemo sutra,jedino znam da nemoram kuhati ručak,sveki ćeuser posted image
Šta ćete vi?
Ovih dana tolika pustoš da će ovaj Djed mraz dočekati i proljećeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.01.2012, 22:14

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image ,baš,jadan djed mraz user posted image
ja ne znam što ćemo....mogle bi se konačno malo vidjet sa curicama pa da se poigraju ako bejb bude bolje i da ne kašlje....a i treba tortu pojest,a i da meni moje babe user posted image dođu na kavicu....

mala bok....o pa kod vas svašta isto ....bah....vrijeme je koma,ja samo čekam sljedeći val kojekakvih viroza....

....mini gospa....

clock-img

07.01.2012, 22:16

clock-img

mala99

pencil-img

607

Vidjela sam da pišete o antibioticima, mi imamo uvjek problema. Jadnostavno ne podnosi antibiotike, dobije takav proljev , pa nam više odmaže nego pomaže. Jedino šta mu je ok, je sumamed, ali on je skup, pa ga rijetko prepisuju i za velike upale je.

Mi sutra imamo veliki ručak za obitelj, a glavni kuhar mm. Sprema peku, to i roštilj njegov je posao. Tako da je meni lakše, a popodne malo do kumova na kavu. Sutra nam je zadnji dan godišnjeg, u ponedjeljak na posao, pa se moram uvečer psihički pripremiti na nerviranje od ovih mojih radnika.

< Poruku je uredio mala99 -- 7.1.2012 22:19:43 >

clock-img

07.01.2012, 22:17

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

mala večer i tebi.Mi smo zdravi,a vidim i vi ste malo bili bolesniuser posted image
Danery znači sutra malo druženja i igranjauser posted image user posted image user posted image
Kakvu si tortu pravila?
Ja sad za mm rođendan nisam ništa pravila od kolača,sveki napravila krempitu,a ja napravila voćnu salatuuser posted image i mogu ti reći da su svi bili zadovoljni i sva se pojelauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.01.2012, 22:21

clock-img

danery

pencil-img

10504

a ne znam,vidjet ću kako će curke,nije baš da sam luda za društvom po cijenu da se druga djeca razbole user posted image al opet kad pogledaš,danas mi bila mala od frendice,lijepo su se igrale....a niš,pozvat ću cure,pa od volje im....
pravila neku čokoladnu sa slatkim vrhnjem i eurokremom,ajme je zasitna user posted image
pa kad je tm imao rođoš?

....mini gospa....

clock-img

07.01.2012, 22:22

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

mala super za ručak user posted image user posted image user posted image
Znači još malo uživanja na godišnjemuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.01.2012, 22:23

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

MM jučer imao rođendan.
Mogu misliti da je neka dobra čokoladna bombauser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.01.2012, 22:25

clock-img

danery

pencil-img

10504

ajme,pa vi oboje jarci user posted image kako li je to kad se 2 rogata bockaju user posted image

....mini gospa....

clock-img

07.01.2012, 22:26

clock-img

mala99

pencil-img

607

Ej, danery da ti kažem, moj mali je imao taj virus i rekla nam je doktorica da je zarazan još 15 dana, nakon bolesti. Vjerojatno kod vas nije tako, ali mislim da su zarazni još bar par dana nakon šta ozdrave.

I kako tvoje babe? Jel te još gnjave? A znam, da ne daš se ti zaj.... i pravo imaš!

Bumbi ja rjetko pravim kolače, nemam vremena, a i ne ide mi baš.  Kuhanje već bolje ide.

Ovaj moj još priča u krevetu, za poludit...

Vaši već vjerojatno odavno spavaju, jadna ja..user posted image

clock-img

07.01.2012, 22:27

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

IZVORNA PORUKA: danery

ajme,pa vi oboje jarci user posted image kako li je to kad se 2 rogata bockaju user posted image

user posted image user posted image user posted image

Da,da oboje smo...e pa nije ni loše,oboje smo tvrdoglavi i nismo od nekih svađa i bockanjauser posted image ,bolje ćemo šutiti i duriti se,a prije prođeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

07.01.2012, 22:28

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Nisam baš ni ja neki majstor od kolača,ali nešta ipak i znamuser posted image ,ali neke jednostavne
Joj,moj spava još od 9 sati.Koliko je tvoj star?

Stigla i princeza ANA!!!