Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
Evo i meni počelo otvarati brzinom svjetlosti Idem staviti ovog svog hahara na spavanje pa se tipkamo na jutarnjoj kavici Bumbi, nadam se da nije ništa Ln cure :-*
15.02.2013, 21:51
danery
10504
opa....taman se l vrati kući,samo sad teeba d zafuriti držim fige da je lažna uzbuna cuba,kako je prošlo na brazilki,ne smeta te pupa?ja mislim da bi oderala svo platno sa stola kad bi me tako očerupala
15.02.2013, 21:57
cuba
21489
Morala sam se vratiti samo da ti odgovorim na pitanje o brazilki Moram priznat da mi ovaj put nije bilo najugodnije al s obzirom da već 4 godine sve čerupam bilo je izdržljivo. I dođem jutros kod ginića, sva očerupana, sjaja od losiona, ponosna ko prava kokica kad ono samo ultrazvuk Aha, idući put mu se bome ne depiliram
15.02.2013, 21:57
BUMBI
23108
Evo dala sam mu sad Nurofen za bolove da popije.A neznam da mu ako se i dalje bude zalio(a vjerovatno hoce) dam Zinat,dobila danas za L,ili da ga sutra vodim u dom zdravlja kod dezurne?
15.02.2013, 22:03
cuba
21489
A Zinat je koliko znam antibiotik jel? Koliko se sjećam njega je R pio kad je s godinu dana imao upalu uha. Možda bolje ne, već da mu daš nešto protiv bolova tipa Nurofen što si mu sada dala pa ujutro da odete kod dežurne ipak.
15.02.2013, 22:09
BUMBI
23108
Antibiotik je.D ga dosad nije nikada pio,ali kad je i on imao upalu uha dobio je antibiotik.Vidjet cemo kako ce nocas biti,a sve me strah.Sad je opet zaspao. Idem i ja spav4ati dok mogu,brzo ce j L ogladniti
16.02.2013, 09:26
danery
10504
jutro,ima koga za kofi? morti kakva očerupana i uglancana kokica aaaaaaaajme,umrla sam od smijeha bejbn kvoca na lonki,mm pilji u tv,sad sam mu uvalila da ju obuče,eno se drali nećem ovo,to je za kjevet (potkošulja ju pati )...
16.02.2013, 09:33
seraphyme
1452
može kafa
ja jutro ulazim u dn sobu, micek kleči na radnom stolu i popravlja printer(nisam još rekla mislavu), a mm snom pravednika spava na kauču nije još kave popio pa ne konta da mu voljeni aparatić ne radi
16.02.2013, 09:36
cuba
21489
Morgen A šta misliš kako mi je bilo, ostala sam u ginića ko riba na suhom Jel imate kakvih planova za vikend, kakvo vam je vrijeme?Kod nas sunčano pa ćemo za jedno uru vani da R vozi biku. Mene noćas uhvatio grč u lijevu nogu i to pošteno sad sam izmasirala pa čekam da mogu pošteno stat na nogu da se idemo spremati.
16.02.2013, 09:39
seraphyme
1452
nikud, kod nas fujjjjjjj
cuba pij magnezij za grčeve
16.02.2013, 09:40
danery
10504
ahhahahhaha seraphyme (hebate,dok natipkam cijeli nicck,dođe mi da ti velim SERO ),majstoriše se kod vas od ranog jutra ja sam mom zakonskom uvalila da obuče dijete,ajme,preznojio se jadan kao da je kopao čitavo dopodne
cuba,nek si se ti uglancala,bit će ti lakše pred porod,pa još malo imaš,a dotad sumnjam da će kakva extra drača narasti makar ne moraš sama vitlat britvicom u joga pozama
kod nas pada kiša,pa ništa od vožnje biciklom a baš se i bejb već poželjela,sve stavlja kacigu na glavu,a vrijeme bljak....
16.02.2013, 09:44
BUMBI
23108
Evo i mene na kratko.D gleda Gormite,aL lezi,pa neznam do kada ce biti mir D se vise ne zali na uho,hvala Bogu,vec sam mislila da cu morati s njim kod dok danas. Joj i D jedva ceka da zatopli i da moze voziti bicikl,bas je sinc pitao kad ceo moci,a i da mi krenemo u setnje
16.02.2013, 09:47
danery
10504
o jutro,bumbi,drago mi da je sve ok ojoj,svi navalili na bicikle ja ga osobno ne volim voziti po gradu,kod nas je koma na cesti,pola biciklističkih staza je demolirano,stalno nešto kopaju za instalacije,a ona druga polovica je neobilježena,isprekidana i svašta nešta,pa mi se ne zeza po glavnoj cesti...
16.02.2013, 09:48
cuba
21489
Seraphyme, pijem Donat mg od početka trudnoće i cuclam pastile sa magnezijem. Ne znam jel mogu još koje? Ovo je drugi put u 10 dana da me uhvatili grčevi i to toliko bolni Ajme kiša? Uf i kod nas se napadala pošteno, zato se i veselim suncu. Danas kod mojih stižu ujko, ujna i dječica pa R ima društvo za vikend Naletušice, još ću ja prije poroda 2x otići na depilaciju, bez brige
16.02.2013, 09:48
seraphyme
1452
daenery ja sam ionako baba serka pa ne promašiš puno
ev sad sam ga opet jadnog zaj**** naguzim mm da stavi malog na tutu sjedi 5 min, ustane i ćaći popiša nogu barem je body suh
16.02.2013, 09:50
seraphyme
1452
cuba oko 600 mg dnevo je dozvoljeno
ja jednom čupala dlake sa sramote i iše nikad. imala šljive po njoj i preponama
16.02.2013, 09:52
danery
10504
serkice (kad već dobih dozvolu,jel ),moj muž vrišti kao curica kad se ova mala pokenja u lonku....ajme kao da će ga ta gvaljica kakice ujest ako ju pobriše i iskipa prešs kargo in d tojlet
cuba,pa ti kao da gnojivo za rast natačeš
16.02.2013, 09:52
cuba
21489
Seraphyme u tebe uvijek veselo Kako ti je Micek prihvatio bracu? Bumbi jutro Super za D što ga uho ne boli. A mogu misliti kako mu je dosadilo više. Nego kad je L prvi sistematski pregled ili sam ja to nekako propustila? Koji si mi ono magnezij ti preporučila, već sam i zaboravila? Evo sam uspjela popraviti poruke da mi nije sve spojeno i odmaknuto od vrha
16.02.2013, 09:54
cuba
21489
Naletušice ja ti imam tri dlake na nogama al svejedno ih čerupam redovito U pola sata me izdepilira, cijele noge, prepone, brazilku i još me izmasira. Ne znam zašto i idem svaki mjesec
16.02.2013, 09:56
danery
10504
ja mislim da bi utekle vrišteć samo kad bi me voskom zalila,a kamoli kad bi stala natezat i čupat cuba,ja sam pila bilo kakve šumeće magnezij....i nije bilo problema previše sa grčevima....
uff,gibam se obuć još se švercam u pidžami....pa do prijateljice,moram joj popraviti noktiće,sve je poskidala,dojadili joj stari sad se samo pitam što me čeka
pozdrav do kasnije
16.02.2013, 09:57
seraphyme
1452
moj se navikao. naime, micek se nikad nije istovrio u nonu, a obzirom da ga uglavnom mm presvlači, redovito umoči prst u govno
cuba ptvo ga šamaro, pa ljubio, a sad ga vreba. i da podero mu nos. djeca su zvonka radost
16.02.2013, 10:03
cuba
21489
Bumbi, di si nestala? Naletušice znači imaš radno jutro Ajde nemoj se umoriti, nek ti kavu frendica skuha dok dođeš Seraphyme a mala je razlika među njima pa mu ni ne možeš objasniti baš da ne dira bracu... Cure gibam i ja, idem srediti spavaće sobe pa se obući i na sunce
16.02.2013, 10:03
seraphyme
1452
uživaj
16.02.2013, 20:24
BUMBI
23108
Vecer,ima koga?
16.02.2013, 20:53
cuba
21489
Hej draga, tu sam Tek sam sad vidila da si se javila u birc. Šta ima? Jel klinci spavaju? Meni R još ne. Bili smo kod mojih popodne, stigli kući tek u 20.30h. Ma sutra je ionako nedjelja pa nek malo duže ostane budan. Seka će mi doći poslije, sad je u kinu sa rođacima.