cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Jeste li bili u toplicama Sv.Martin?

clock-img

12.06.2013, 16:56

clock-img

monstrum

pencil-img

813

Ove zime smo se ja i suprug izveli u toplice Sv.Martin...i nema stvari na koju bi se požalila...sve je toliko na nivou da ne mogu dočekati da idemo ponovo...bazeni, osoblje, posluga, hrana, wellness, masaže..ma joj..sve je toliko super...s razlogom su pokupili sve nagrade kao wellness oaza.. user posted image

< Poruku je uredio monstrum -- 12.6.2013 16:57:17 >

clock-img

12.06.2013, 16:59

clock-img

mali_macic

pencil-img

1852

bili smo na medeni mjesec tamo prije 8 ili 9god. (tako davno da se vise i ne sjecam user posted image )
bili smo u zimskoj dobi ali odusevili smo se, bio nam je pravi odmor i bas smo uzivali u svemu.
vjerojatno su u medjuvremenu se jos poboljsali.
svakako mi je ostalo u jakom lijepom sijecanju.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

clock-img

12.06.2013, 18:17

clock-img

monstrum

pencil-img

813

Mi smo također bili u zimskom terminu-u veljači..ali svake godine nešto novo uvedu, nadograde, ma šire se rapidno..
Imaju čak i dječji vrtić u sklopu hotela. user posted image

clock-img

12.06.2013, 19:10

clock-img

Renata RR

pencil-img

1857

Bili smo ljeti na vanjskom bazenu, ali mi se voda činila prljava...user posted image

clock-img

12.06.2013, 19:36

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Nismo ne volemo bas bazene a i nama dalje nego na more

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

12.06.2013, 19:40

clock-img

monstrum

pencil-img

813

joj da je bar meni bliže more... user posted image

clock-img

12.06.2013, 23:14

clock-img

evanoi

pencil-img

911

nisam, ali bih voljela jednom otići izguštati se u neke toplice

clock-img

12.06.2013, 23:40

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

ja bi isto da mi je more bliže... sviđa mi se sv.martin, al su ulaznice dosta skupe....pa onda budući naša M obožava plivati kad imamo prilike odemo na čakovečke gradske bazene jer je ulaznica pristupačnija, a i na 5 minuta autom od kuće su nam

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

clock-img

14.06.2013, 08:17

clock-img

monstrum

pencil-img

813

IZVORNA PORUKA: uspavana

ja bi isto da mi je more bliže... sviđa mi se sv.martin, al su ulaznice dosta skupe....pa onda budući naša M obožava plivati kad imamo prilike odemo na čakovečke gradske bazene jer je ulaznica pristupačnija, a i na 5 minuta autom od kuće su nam

Koliko je ulaznica za odrasle?
Baš sam u prolazu tamo idući tjedan pa smo planirali negdje se malo bućnoti user posted image
Gledala maloprije cjenik ulaznica za SV.Martin, ali vidim da su im cijene valjane do 14.06. ..završeva škola pa valjda dižu cijene.. user posted image

clock-img

22.06.2013, 17:10

clock-img

monstrum

pencil-img

813

Evo mi jučer bili na bazenima u Sv.Martinu..i prekrasno smo se proveli.. cijena popodnevne ulaznice za odrasle je 40 kuna.

clock-img

16.07.2013, 15:42

clock-img

monstrum

pencil-img

813

Curke....igrala sam nagradnu igru jutarnjeg lista i ušla u uži krug među 4 izabrana komentara gdje se tražio razlog za posjet Sv.Martinu.. ali izbor su prepustili onome što ne volim-lajkanju... ako vam nije teško (i ako smijem tražiti) pliiz jedan lajk tko ima fejs na KANDIDAT 4... voljela bi iznenaditi supruga za godišnjicu.. https://www.facebook.com/TopliceSvetiMartin?fref=ts user posted image

clock-img

16.07.2013, 15:47

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

jesam, imaš lajk, sretno....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

16.07.2013, 15:49

clock-img

monstrum

pencil-img

813

IZVORNA PORUKA: anaxx

jesam, imaš lajk, sretno....

Hvala...daleko je petak.. ako osvojim, dobit ćete pravu recenziju iz Sv.Martina... user posted image

clock-img

23.07.2013, 18:52

clock-img

monstrum

pencil-img

813

Osvojili smo vikend u Sv.Martinu.... user posted image
Hvala curama koje su pomogle sa svojim glasićem...Sad treba samo otputovati...izvještaj slijedi kad se vratimo user posted image

clock-img

23.07.2013, 21:10

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

IZVORNA PORUKA: monstrum

Osvojili smo vikend u Sv.Martinu.... user posted image
Hvala curama koje su pomogle sa svojim glasićem...Sad treba samo otputovati...izvještaj slijedi kad se vratimo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

20.08.2013, 13:26

clock-img

monstrum

pencil-img

813

Evo moj godišnji završio..bar zasad...bilo smo i u Sv.Martinu (iskoristiti nagradu naravno) i bilo nam je predivno..osoblje je super ljubazno, uslužno, trudi se ugoditi na svakom koraku i u svakoj prilici, a opet biti nenametljivo, za svaku pohvalu. user posted image
Toliko mogućnosti za potrošiti vrijeme da nam je dan bio prekratak..bazeni, unutarnji, vanjski, hotelski, saune, restorani....
toplo preporučam svima.. user posted image

clock-img

20.08.2013, 14:03

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

mi bili prije jedno 5-6 godina, uplatili 4 dana sa docekom nove godine i bilo savrseno! iako se onda hotel tek gradio, bili smo u apartmanima ali i oni su super smjetaj...
uglavnom masaze predobre, staze za voznju biciklom super, a i docek nove je bio savrsen user posted image user posted image user posted image
e, a zanima me jer bio netko sa klincima? mi bas pricamo da odemo sa Em (ona je sada skoro godinu dana)....posebno sto se tice hrane, jer ima restoran stolice za hranjenje? kakve su sobe u hotelu? prostrane? ima mjesta za putni krevetic?

I + G = E & L

clock-img

22.08.2013, 09:58

clock-img

monstrum

pencil-img

813

IZVORNA PORUKA: Sunshine28

mi bili prije jedno 5-6 godina, uplatili 4 dana sa docekom nove godine i bilo savrseno! iako se onda hotel tek gradio, bili smo u apartmanima ali i oni su super smjetaj...
uglavnom masaze predobre, staze za voznju biciklom super, a i docek nove je bio savrsen user posted image user posted image user posted image
e, a zanima me jer bio netko sa klincima? mi bas pricamo da odemo sa Em (ona je sada skoro godinu dana)....posebno sto se tice hrane, jer ima restoran stolice za hranjenje? kakve su sobe u hotelu? prostrane? ima mjesta za putni krevetic?

Sobe su im i više nego prostrane...stanu ti i 4 putna krevetića u sobu user posted image
Kad smo bili za Valentinovo imali smo sobu koja je vratima iz sobe povezana s drugom sobom, tako da je i to super mogućnost za one koji imaju stariju djecu ili idu s još nekim..
Restoran je također prostran, opremljen sa baby stolicama, a ponuda za doručak je daleko od švedskog stola-bolje rečeno nekoliko njih, od voća, voćnih salata, namaza, narezaka, prženog povrća na sto načina, kroasana, muffina, forneta, svježe cjeđenih sokova pa do čokolina,kakaa i pahuljica za klince.. user posted image
U samom hotelu postoji i dječji vrtić/igraonica-preslatko opremljena igračkicama, malim stolicama i svim ostalim što je klincima potrebno i zanimljivo..Na vanjskim bazenim također postoji uz dječje bazene i dječji kutak za igru sa pješčanikom, toboganima, stolićima za crtanje i sl..a tu je i cijeli animatorski tim koji zabavlja i animira djecu-od onih najmanji pa do onih koje već pucaju hormoni user posted image

Da ne duljim više-ja sam oduševljena sa svime-smještajem, hranom, masažama user posted image , a najviše ljubaznošću svih u hotelu....toplo preporučam svima.

< Poruku je uredio monstrum -- 22.8.2013 10:01:12 >

clock-img

14.09.2013, 08:03

clock-img

leot

pencil-img

214

Bili smo proslo ljeto u bungalovu sa malenim i bilo nam je prekrasno. Bungalov pospreme kad odete iz njega kao i hotelsku sobu,npr.operu i osuce sude,promjene rucnike ako treba,sloze posteljinu,zatvore prozore i balkom ako je nuzn,operu podove..odusevila sam se.
Bazeni su bili super cisti i svarno je higijena na nivou. Kad nam se nije islo na bazene ili je bilo ruzno vrijeme boravili smo sa malim u njihovoj igraonici u hotelu koja je besplatna za korisnike rezorta. Unutra su crtici svi moguci,igtacke,bojice,papiri,razne slagalice. veliki prostor za igru i mali wc za najdraze.
prije par mjeseci smo bili MM i ja sami u hotelu i takoder smo se odusevili prostranimi prozracnim sobama,odlicnom hranom i uslugom.

Moje tople preporuke jer je stvarno odlicno!user posted image

clock-img

12.11.2013, 23:50

clock-img

Tena2011

pencil-img

25

biliove godine, super je bilo...jedina stvar koja me zasmetala, oni bio rotori, užasno smrdi po kanalizaciji....user posted image

clock-img

10.12.2013, 15:02

clock-img

zvekanka

pencil-img

22

Čatež mi je u redu, sve ostale su mi dosadne, pogotovo sv. Martin, previše penzionerski!

clock-img

10.12.2013, 22:19

clock-img

Ela28

pencil-img

722

Nismo bili nikada ali sigurno je super tako sam čula od drugih user posted image

clock-img

23.12.2013, 11:40

clock-img

telanu

pencil-img

20

svakako mjesto koje treba posjetiti! ako ste u mogucnosti, odsjesti u hotelu. hotel je nov i zaista savrsen.
Čatež, na drugu stranu, ima puno veci kompleks bazena i jedva cekamo da narastemo za te vodene tobogane :)

clock-img

16.01.2014, 20:16

clock-img

Durdjica

pencil-img

27

Odlično mjesto za otići s obitelji i djecom.

clock-img

24.01.2014, 17:57

clock-img

Mirda3

pencil-img

35

Mi nismo bili ali namjeravamo svakako bar jednom otići ali bili su kumovi kažu super je user posted image