Trudili smo se 4 g. (od pocetka veze nismo koristili zastitu al se nismo puno ni opterecivali kada ce) Za drugo smo se trudili 7 mjeseci,ta trudnoca zavrsila u 6+3 tjedan spontanim(prosle godine),za trece se trudili godinu dana i opet spontani u 5 tjednu (prosli mjesec)
Od cajeva nista,pila samo kupinovo vino zbog anemije,sad pijem svoj domaci sok od kupina
Vitamini elevit i jos neka marka ( ne sjecam se) isprekidano onako svakih par mjeseci jednu turu.Sad pijem neke iz dm-a
Pretrage:klasika-godisnji normalni pregledi i nakon prvog spontanog stitnjaca koja je super.Sad bi trebala na kompletnu obradu al mislim da necu ici.
Sto je pomoglo:svaki put kad pomislim briga me vise ,evo prvih simptoma
pa predpostavljam opustena psiha!!
Simptomi sva tri puta isti,strasni grcevi gori od menstrualnih,vene na grudima kao da ih je netko iscrtao plavom bojom,bolne i velike grudi,bradavice tamne,uvijek mucnina ujutro uz kavu al sve to nebi nikad htjela svatiti ozbiljno dok nebi dobila zatvor tad bih odmah pravila test i svaki put
Isto tako kad prestane zatvor znala bi i da krece spontani
P.S probajte zapamtit boju bradavica i oko njih pa po tome se najbolje ravnajte(osim ako ste tamnoputi onda nista)
Znam kako je cekati simptome i proucavati ih ;)