bok cure i vaši velki bebači! :)
pa kako ste? lijepi dani se redaju, nije još pre toplo, ali ide ka tome..nadam se da ih koristite koliko i mi :)
Joj, umirem od straha, iako nebi trebala..poslala sam u firmu sort of upit za godišnji iz 2014. i sad čekam odgovor..ne vjerujem da će odobrit, iako crno na bijelo imam pravo, pa postoji tračak nade..al otom-potom
Kupili smo little blue lamb cipelice, super su nam, baš za prve korake, jedino će ih brzo prerast, uzeli smo taman veličinu, ima mrvu lufta, ali veći broj od 12-18mj, nisu imali..javit će mi kad dođu, a do tada nosimo ove i haramo po parkićima :)
Ja sam prošli tj dosta izbivala da se A privikne da me nema i automatski mi se proizvodnja mlijeka smanjila, sad više nije ni za međuobrok, tak da sam mu počela dodavat ribane voćke nakon što pocica. Ali s obz da se uskoro vraćam na posao, reklo bi se da je to i prirodan slijed :)
Autumn, kako ste vi? jel se teta čuvalica snalazi, zadovoljni? a noćno cicanje?
meni je A preksinoć tak dobro spavao, probudio se samo jednom da nisam mogla vjerovat, probudila sam se u 1 i do 4 nisam mogla zaspat na kraju jer mi je bilo čudno ali to je bilo samo preksinoć
Mjerili smo se na grupi za dojenje, ima 9925g i 74cm. Strašno mi je bilo smiješno, neki dan sam mu uspjela kupit hlačice vel 68(!!), taman su mu, iako izgleda da im je pobjegao koji cm u duljinu, pa bi bilo više 74, a u isto vrijeme je jedna mama kupovala iste za svoju četveromjesečnu bebu, điz..