cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: fleke na kutnoj garnituri

clock-img

21.04.2010, 21:46

clock-img

Anoniman

si ti sigurna da ja kraj ove 3 divjače ne bi trebala 3-4 puta tjedno to paliti?
kaj one naprave!!! nemreš vjerovat!
najveći flek na onom dijelu koji je kao za noge je nastao kad je moja Elly uzela baby ulje i prolila cijelu bočicu i utrljala unutra!
onda to nisam uspjela riješiti, za par mj. uzela Kata Pavlovićku i ponovila postupak, izludila sam! Na onom dijelu za sjedenje ima soka, čaja, itd. itd. itd.
Zlatna djeca, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2010, 21:50

clock-img

curice

pencil-img

10443

zlatna,naravno da su zlatnauser posted image user posted image
šta misliš da su moje boljeuser posted image

a ne...varaš se
i mi smo imali faze-"krema za sve"-a od tih faza ja dobivala slomove živacauser posted image user posted image

clock-img

21.04.2010, 21:56

clock-img

Anoniman

a ništa, baš smo mm i ja zaključili da se više isplati kupiti novu garnituru na 1000 rata nego kupovati taj usisavač... al to će pričekat neka bolja vremena... do tad bumo ju pokrivali i pravili se - Englezi...

dakle, zaključak ove teme - kako riješiti fleke na kutnoj garnituri je - NIKAKO!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala svima na sudjelovanju!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2010, 08:29

clock-img

novamama

pencil-img

8532

sa istim razbijam glavu zadnjih par dana...

nikako ulovit vremena, ali palniram probat očistit na suho, sa sodom bikarbonom, pa usisati...javim ti....ali sumnjam u uspjeh...

najradije bih sve van i potopilauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

22.04.2010, 09:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

11.10.2011, 14:59

clock-img

KSENIJA1

pencil-img

2

JA IMAM RJEŠENJA ZA VAŠE GARNITURE,STOLICE,TROSJEDE,FOTELJE,TABUREO,BRZO POVOLJNO I KVALITETNO OBAVLJAMO KEMIJSKO ČIŠĆENJE SVIH VRSTA VOZILA,TAPECIRANOG NAMJEŠTAJA,TEPIHA I TAPISONA,MOŽETE SE NARUČITI NA BR.0959039737.HVALA.

clock-img

11.10.2011, 15:00

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

A U KOJEM DJELU HRV ORDINIRATE? sorry za velika slova

clock-img

11.10.2011, 15:01

clock-img

maja

pencil-img

6000

Za kožu ili eko kožu najbolje spužvice Schmutz radierer iz dm-a, samo malo vode na njih i sve ode

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

15.10.2011, 09:19

clock-img

KSENIJA1

pencil-img

2

najviše radimo ZGB.i okolica,a možemo se dogovoriti gdje god vam paše.