cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koje rodilište

clock-img

09.01.2009, 09:41

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

meni po stanovanju pašu  Petrova i Merkur...ja sam htijela u Merkur...Pertova ni u zlu!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

09.01.2009, 10:24

clock-img

uciteljica

pencil-img

1322

Pripadam karlovačkom rodilištu i tu ću  i ići. Iako dosta ženskica od nas  odlazi u  Rijeku, ja ostajem kod "svojih".
Naše karlovačko trenutko je najmodernije u Hrvatskoj (vele dr. naše bolnice, ali i vaših zagrebačkih i naš ministar, user posted image ), pa da vidim iz prve ruke jel tome tako.
Nažalost nemaju bazen, ali imaju neke stolove koji masiraju i prilagođavaju se fazi poroda položajem.
Bebica je stalno s mamom, sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, a na plazmi se mamama cijelo vrijeme vrte filmovi o tome kako previjati, kako dojiti i sličnim stvarima (koje su nama prvorotkinjama doista potrebne). E da i tate mogu doći kad hoće, user posted image .
Kad dođem doma sa svojom Paulom javim jel to sve istina, hahahha.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

clock-img

09.01.2009, 21:23

clock-img

božica

pencil-img

8832

Spadam po mjestu stanovanja u petrovu
prvo rodila u Petrovoj
drugo sam išla roditi u Merkur/moja želja radi roomingauser posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

10.01.2009, 11:09

clock-img

spužvasta

pencil-img

559

Tako je anne,uputnice idu samo za trudničke ambulante a za sami porod ne treba ništa! user posted image
A što se tiče Petrove-bolnica je u derutnom i raspadnom stanju,nemaju osnovnih materijala,zagađenu vodu u cijevima,uvijete-nikakve,a i nažalost skoro svi članci iz novina (crna kronika....user posted image ) dolaze upravo iz te bolnice user posted image user posted image .......pa se ti usudi ić tamo rodituser posted image user posted image
Ja sam bila u Vinogradskoj i stvarno je rodilište s razlogom na najboljem glasuuser posted image

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

clock-img

23.12.2013, 10:02

clock-img

Manda Mare

pencil-img

32

Po svim preporukama i savjetima - Vinogradska je moj izbor broj 1!user posted image

clock-img

23.12.2014, 11:23

clock-img

Mommy29

pencil-img

2

spadam u petrovu ali ću isto krenuti kad dođe vrijeme na preglede u merkur pa će me na dan poroda valjda i primiti :/

clock-img

26.12.2014, 11:36

clock-img

Tia00000

pencil-img

121

Dvoumila sam se ali je odluka ipak pala na Rijeku.

clock-img

08.01.2015, 15:26

clock-img

hehehe

pencil-img

240

ja cu opet u vinogradsku, nadam se da nece bit gore od 1. puta!