cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Rođeni u novinama

clock-img

13.07.2010, 16:03

clock-img

danery

pencil-img

10504

IZVORNA PORUKA: uciteljica

Kod nas je jedna mama tužila bolnicu jer su dali njene podatke u novine (ime, prezime nje i djeteta kao i datum kad je dijete rođeno, te njihovu sliku). Od tada nažalost nikoga više neslikaju i ničije podatke ne puštaju van. Šteta jer su meni to lijepe vijesti.

user posted image user posted image user posted image user posted image svašta....prvi put za ovakvo što čujem...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

13.07.2010, 16:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.07.2010, 16:16

clock-img

cuba

pencil-img

21489

U Slobodnoj dalmaciji neko vrime uopće više nisu objavljivali tko je rodio / rođen, evo zadnjih par mjeseci vidim da budu roditelji sa bebom (slika) na izlasku iz rodilišta (tko hoće) inače ne objavljuju sve rođene.  Ja nemam za R...
Inače mi je to super, moji roditelji imaju od mene i sekeuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

13.07.2010, 18:08

clock-img

Thea

pencil-img

4043

Nas su slikali kad smo izlazili i to je bilo u Vjesniku nakon 3 dana slika i članak...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

13.07.2010, 19:23

clock-img

Anoniman

bili smo svaki put, ali samo u onom stupcu gdje su nabrojane mame. To mi je baš fora! Šteta što više nema...

clock-img

13.07.2010, 19:48

clock-img

katy mama

pencil-img

838

nemam ni ja iz ST nazalostuser posted image !a bas sam bila bijesna na mm jer nije uzeo novine,kad gazdarica kaze-oni uzimaju slobodnu svaki dan da nema vise-eto opet je pocelo

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

clock-img

13.08.2010, 12:20

clock-img

AntonijaV

pencil-img

977

Naša slika je isto objavljena u Slobodnoj, dan nakon što sam izašla iz rodilišta..user posted image user posted image user posted image
I to su izrezali iz novina i mm, i njegovi i moji, čak i neki od prijatelja.. Baš mi je lijepo to vidjeti, i to je jedna od prvih rubrika koju gledam kad otvorim slobodnuuser posted image  

MARIJA - 08. 05. 2010.