dobila 25 u drugoj trudnoci, sad 3 tjedna nakon poroda jos 8 za skinut
IZVORNA PORUKA: koka
di su ti još 4
Tko ce ih znati? Setaju po meni
IZVORNA PORUKA: Wukovarka
Dobila 16, iz bolnice izasla s -8, sad su ostale jos 4 za skinuti
Sad vidim da sam krivo napisala
Iz bolnice izasla sa -8, a sada sam na -12
Znaci, jos 4 ostaju...budu i one brzo otisle
[Sadržaj poruke je obrisan]
Nakon zadnjeg poroda eto trebalo mi je skoro godinu i pol da se vratim na prijašnju težinu. Ali sad sam na maloj dijetici i učas sam izgubila 5 kg viška.
tako da sad imam manje nego kad sam ostala trudna.
ništa nisam skinula sve mi je ostalo još sam ček i dobila "koju" kilu....užas....
trenutno imam 27 kg viška s tim da sam već do sad prije ove trudnoće i u njoj skinula dobrih 18 kg sveukupno.....
sad na ljeto kad rodim moram nešto ozbiljno poduzeti što se toga tiče jer što je previše previše je.......
Pih! Ja sam dobila 15kg i bila sam ogromna obzirom da mi je kilaža bila 62/63 kg tak nekaj i onda na kraju prošlo evo skoro tri godine i tri kg neskidam ko za vraga. Dakle imam 66kg i smetaju mi jer su nepotrebne na guzi, nogama pa i rukama (to su masnoće, iako nešto se pretvorilo u mišiće od posla za malim trčim za njim cijeli dan a po noći rijetko kad ulovim san) .
Njofra 14.8.2006.
IZVORNA PORUKA: Njofra
Pih! Ja sam dobila 15kg i bila sam ogromna obzirom da mi je kilaža bila 62/63 kg tak nekaj i onda na kraju prošlo evo skoro tri godine i tri kg neskidam ko za vraga. Dakle imam 66kg i smetaju mi jer su nepotrebne na guzi, nogama pa i rukama (to su masnoće, iako nešto se pretvorilo u mišiće od posla za malim trčim za njim cijeli dan a po noći rijetko kad ulovim san) .
Potpisujem do kile isto, i memi smetaju, uh!!!
umjesto da skinem ja sam još natukla kile poslije poroda
sad imam 10 više nego prije tudnoće-teške kosti što ćeš
Nove mame kak se borite sa natučenim kilama. Ja dobila u ovoj trudnoći 30 kg, rodila prije 3 tjedna i 14 kg je otišlo, imam osjećaj da će gubljenje kila trajati čitavu vječnost. Nakon kojeg vremena bi mogla početi vježbati na orbitreku? Inače kaj se prehrane tiče, jedem minimalno, mlijeka imam i beba stvarno dobiva dosta na težini.
koliko vam je trebalo da vratite staru kilažu? ja sam skinula 11,ali mi je ostalo još 9 i nikako da odu dolje,a miško već ima 8 mjeseci.
a moj miško ima 21 mj, a ja izgledam kao da sam u 4 mj trudnoće...
vučem još 10 kg i to je strašnoooooooooooooooooooooooooooooooooo
ali dobro se osijećam, idem na aerobic i ne opterećujem se previše (malo da :)
-Tagore-