Još sam u plusu od prve trudnoće, još trebam skinut 6 kg i nitko sretniji od mene.
ja sam evo nakon godinu i po, jako blizu mojoj kilaži prije trudnoće (još2kg), ali nisam jednako građena kao prije... još mi je stomak malo mlohav - mmama savjetuje vježbe, a ja se slatko smijem...
ALi zadovoljna sam jer skoro godinu dana nisam gubila kila i sad je odjednom krenulo - u mjesec dana skoro 8 kg....
ali sad sam na dijeti vec drugi dan i planiram do 11.09. izgubiti bar 8 kg. i odlucna sam u tome. od kalorija konzumiram samo alkohol..
s porodom sam izgubila 10kg (od 20kg dobivenih u trudnoci) i imam jos 2kg za izgubit i onda sam opet na preporođajnu tezinu (dodusi i tada sam imala nesto viska). nisam na nikakvoj strogoj dijeti jer jos dojim ali pazim sto jedem, skoro sam skroz izbacila slatkise (ponekad pojedem sladoled) i nastojim ne jest poslje 18h ili najkasnije 20h. mm mi isto stalno govori da bi trebala vjezbat ali ja sam totalno lijena sto se toga tice ali nastojim se sto vise prosetat s Ellom.
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...
Ja dobila samo 9 u trudnoći, porodom otišlo jedno 5, al se onda počelo opet penjat. Ne, ne...ne bi ja gubila kile dojenjem ko sav normalan svijet...meni beba upuhuje masnoće umjesto da ih vadi, zato valjda i ima problema s kilažom!
Sad sam na +7, i ne mrda nikud! Ubetoniralo se! Cijeli život sam žgoljo pa mi ovo teško pada...al još dojim pa se ne želim drastične mjere poduzimat.
A valjda genetika, tak je i moja mama s prvim, samo kaj je ona natukla 20 nakon poroda
-Tagore-
Zatrudnila sam s 49 kila. Dobila 33. Nisam se nikad vratila na tih 49, niti želim. Vrlo brzo sam došla na normalnu težinu. Za nekih pola godine sa prvim i drugim. Oko 1,5 sa trećim.
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!
ja sam skinula sve kile davnoooo..trčajuči za alexom..nema kila...
Zatrudnila sam s 49 kila. Dobila 33. Nisam se nikad vratila na tih 49, niti želim.
JA ŽELIM 49, JA ŽELIM
-Tagore-