cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

mito i korupcija..

clock-img

19.11.2008, 09:42

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

...su u svim porama našeg društva... a iskorijeniti ih je nemoguće, iako se nekim zakonskim "odredbama" trude suzbiti ih. U takvom sam poslu da se često susrećem s njima, posebno u ovo blagdansko doba, kad svi dolaze na "naplatu".
Jeste li ikada imali priliku primiti mito ili nekoga podmititi?? Što mislite o tome??

FJ JE FRAJER

clock-img

19.11.2008, 11:01

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Nisam za primanje mita jer ga dobe oni koji imaju. Ali danas tako posluju a tome smo krivi mi sami jer smo ih tako naviknuli. Doktori npr. idem kod privatnika platim mu kontrolu svaka 3 tjedna donesem sestri kavu, bombonjeru. Nije to puno ali primjetiš da je odnos i usluga drukčija, legnem na čisti krevet dok u domu zdravlja pokupila bakterije zbog ne čistih ubrusa. Fuj. Nisam za mito, plačanje ali ako mi je tako bolje ne želim se i još jednom sami smo krivi zbog toga.

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

19.11.2008, 11:05

clock-img

troubled

pencil-img

7104

meni je to grozno....
užasavam se....
samo sam jednom u životu bila natjerana na takvu situaciju, osjećala sam se loše a rezultata nije bilo....
i prije i poslije sam odlučila po svome....
zahvala post festum, ako za tim osjetim potrebu - da....
mito nipošto - ne
user posted image