cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

pozivam vas na berbu trešanja :))

clock-img

06.06.2011, 14:48

clock-img

ELENA35

pencil-img

881

da,da..u mom dvorištu imam veliko drvo trešnje,toliko je rodila kao i svake godine i na žalost,nikad ju ne uspijemo obrati,ni mi,niti susjedi ,prijatelji..To je ona velika debela sočna trešnja hrušt i sad je još jedno tjedan dana za klopu onda će biti prezrela za jelo i puna stanovnikauser posted image user posted image user posted image user posted image ..
Pa ako netko želi druženje,uz kavicu,i da si nabere trešanja koliko može ponesti i uz sve to da se i upoznamo,biti će mi drago da dođeuser posted image ...
Ako možete ujutro,bilo bi genijalno,pošto popodne imam nekih obaveza a i vrijeme nas zeza,kao npr sada...

Eto,tko voli-nek izvoli,biti će mi dragouser posted image user posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

clock-img

06.06.2011, 14:50

clock-img

pticica

pencil-img

3622

eh sto nisam blizeuser posted image

clock-img

06.06.2011, 14:56

clock-img

ribica1

pencil-img

2145

uffff i ja bi da sam bliže, ma nije mi još tako ni daleko al ne mogu dalje kauča nažalostuser posted image
inače bi me moj mm doveo sigurno!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

clock-img

06.06.2011, 14:59

clock-img

jagodicabobica

pencil-img

1678

IZVORNA PORUKA: ELENA35

da,da..u mom dvorištu imam veliko drvo trešnje,toliko je rodila kao i svake godine i na žalost,nikad ju ne uspijemo obrati,ni mi,niti susjedi ,prijatelji..To je ona velika debela sočna trešnja hrušt i sad je još jedno tjedan dana za klopu onda će biti prezrela za jelo i puna stanovnikauser posted image user posted image user posted image user posted image ..
Pa ako netko želi druženje,uz kavicu,i da si nabere trešanja koliko može ponesti i uz sve to da se i upoznamo,biti će mi drago da dođeuser posted image ...
Ako možete ujutro,bilo bi genijalno,pošto popodne imam nekih obaveza a i vrijeme nas zeza,kao npr sada...

Eto,tko voli-nek izvoli,biti će mi dragouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  auu jesam ljubomorna! hocu i ja da uzivam i da berem tresnje!

clock-img

06.06.2011, 18:54

clock-img

m600

pencil-img

6732

i ja bi i ja biiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image
pošalji mi poštom malo user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

06.06.2011, 21:18

clock-img

inesica

pencil-img

877

Svaka cast Ž.! Tak je kod nas bilo dok sam bila mala, i doslo cijelo selo, sjelo na grane i sva se tresnja skrsila. Sad uzgajam jednu malu u svom dvoristu, i nadam se da ce dovoljno narasti da se moj malac kroz koju godinicu penje... :)
Dvoriste bez jedne veeeelike tresnje nije dvoriste!

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.