cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

prehlada ili alergija

clock-img

25.05.2011, 13:08

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

Danas je tjedan dana kako mu curi nosić,kašljuco je pomalo,u ponedjeljak smo bili kod doktora i grlo nije upaljeno i dao mu je kapi za alergiju,i danas mi dobije temperaturuuser posted image Kapi se zovu fenistil,jel čije djete koristilo te kapi,danas mu nisam dala kad ima temperaturu da mu nemješam sa lupocetom,Jel temperatura moguća kod alergijauser posted image

clock-img

25.05.2011, 13:11

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Mislim da temp nema veze a alergijom.Možda mu se sad i grlo upalilo kad je dobio temp,ačekaj još malo pa možda da ga opet odvedeš kod doktora,tako se nama znalo desiti koji put,odemo i sve ok i nakon par dana dobije temp i grlo mu se upali

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

25.05.2011, 13:46

clock-img

Cvijetići

pencil-img

45

Moj mali je prije dva tjedna isto kašljucao i nosić mu curio,pa se to smirilo na par dan i onda mi neki dan dobije visoku temperaturu jedva smo skinuli. Otišli kod doktora kad ono upala grla i sinusa user posted image user posted image

clock-img

25.05.2011, 13:53

clock-img

patka

pencil-img

513

mozes od alergije imati temperaturu....to se meni desava....ali ti ona jos u toku dana bez lupoceta i tak toga padne...bar meni

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

clock-img

25.05.2011, 13:56

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

IZVORNA PORUKA: patka

mozes od alergije imati temperaturu....to se meni desava....ali ti ona jos u toku dana bez lupoceta i tak toga padne...bar meni

istina

inače meni G pije fenistil već mjesec dana,15 kapi dva puta na dan... bez toga se sav osuje po koži... sad se polako smiruje jer je valjda tog peluda manje u zraku...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

25.05.2011, 16:39

clock-img

jagodicabobica

pencil-img

1678

IZVORNA PORUKA: natalijax

Danas je tjedan dana kako mu curi nosić,kašljuco je pomalo,u ponedjeljak smo bili kod doktora i grlo nije upaljeno i dao mu je kapi za alergiju,i danas mi dobije temperaturuuser posted image Kapi se zovu fenistil,jel čije djete koristilo te kapi,danas mu nisam dala kad ima temperaturu da mu nemješam sa lupocetom,Jel temperatura moguća kod alergijauser posted image

ponovo ga odvedi i neka doktor napravi test da vidite jeli djete alergicno!
i naravno neka mu pregleda i grlo..

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 25.5.2011 16:40:29 >

clock-img

25.05.2011, 22:58

clock-img

Njofra

pencil-img

1598

Može biti jedno može drugo ali predijatar najbolje zna i nađe riješenje zato ne gubi vrijeme i pedijatru s malim. Može biti bakterija. E sad nisi napisala kolika mu je fibra. Moj je nakon mjesec dana začepljenog nosića dobio fibru 37,1 dakle tek toliko da ju ima i otkirla je pedijatrica da ima bakteriju. Još pije antibiotik. Sva sam umorna jer 3puta na dan tak da se navečer budimo i rano ujutro i sva sam strgana vjerujem da je njemu još teže. Al barem malac manje hrče. Sretno i da malac što prije ozdravi ma šta god bilo.user posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

clock-img

26.05.2011, 12:28

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

bili kod doktora,upalilo mu se grlo i dobili sirup,noćas je imao 39 al više mu je na 38,prvi puta da je prespavao samnom u krevetu,jadničak cjelu noć je buncao,popije si soka malo i nastavi spavuckatuser posted image

clock-img

26.05.2011, 17:56

clock-img

ama

pencil-img

760

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sto prije ozdraviuser posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

clock-img

26.05.2011, 20:53

clock-img

jagodicabobica

pencil-img

1678

IZVORNA PORUKA: ama

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sto prije ozdraviuser posted image

clock-img

27.05.2011, 12:52

clock-img

Njofra

pencil-img

1598

Eto dobro je da ste otišli do pedijatra. Bude on to prebolio. user posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

clock-img

27.05.2011, 12:52

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

IZVORNA PORUKA: Njofra

Eto dobro je da ste otišli do pedijatra. Bude on to prebolio. user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

27.05.2011, 12:54

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ