Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
Bokić svima!evo da vam pohvalim rodilište u Puli,svi su bili vrlo profesionalni a nadasve vrlo humani i ovim putem želim zahvalit ekipama u rodilištu i ekipama na odjelu babinjača.Rodila sam hitnim cr i nisu me prije tog uopče prisiljavali na prirodni porod kako neki rade.Svaka čast Pula
30.09.2008, 20:35
njanja
8766
Vjerae, baš mi je drago da ti je sve tako super prošlo!!!!
kako bebač?
27.12.2008, 16:18
ROZI
511
Baš mi je drago ovo čuti,drago mi je da je sve u redu prošlo.to je najbitnije,ja sam u 13-tom tjednu i moram u rodilište u Pulu,2 puta sam već rodila,nije baš osoblje bilo ljubazno,nadam se da su sada bolji!!
09.01.2009, 17:57
lee
4135
kakvi su uvjeti u rodilištu u puli? meni se osobno ne sviđa...ali me zanimaju vaša iskustva sa porodom?ja bih trebala roditi u Puli pa me zanima kako je?
09.01.2009, 20:06
Kika83
6965
curke smo vi skupljajte informacije,tako da znam šta me čeka kad ja budem trudna ja sam čula i pozitivne i negativne komentare medicinske sestre da su katastrofa nadam se da sam krivo čula