cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

sex u terminu poroda...

clock-img

07.05.2009, 12:57

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

cure jeste li se sexale kad ste ušle u termin? ja bi da se što prije porodim i pada mi na pamet da se počnem sexati svaki dan dok ne izadje user posted image  ali me stah da se neće desiti nešto što ne treba....i koje poze bi smjela da prakticiram tj. da li ima neka koja je opasna za bebu ili su sve u redu?  

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

07.05.2009, 12:59

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

naravno user posted image user posted image user posted image , po preporuci doktorice... a poze, pa ona koja tebi najbolje odgovara.

FJ JE FRAJER

clock-img

07.05.2009, 13:01

clock-img

mirna

pencil-img

8134

kad sam ušla u termin nisam više seksala jer sam rodila tjedan dana prije termina...user posted image   Možda baš zbog sexa, tko bi znao...user posted image

clock-img

07.05.2009, 13:05

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

onda da se bacim na skakutanje po mužiću  user posted image  samo nisam sigurna dal će on htjeti zbog bebe,on je veći paničar nego ja user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

07.05.2009, 14:56

clock-img

m600

pencil-img

6732

uživaj i nadam se da će bebač što prije vanuser posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

07.05.2009, 14:58

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Nema poze koja je štetna za bebu, samo one u kojoj se ti nećeš ugodno osjećati. A kad pronađeš onu u kojoj ti je najbolje, uživaj draga, jer kad se rodi, nećeš više toliko! user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

07.05.2009, 15:11

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

bocno ili zguza

clock-img

07.05.2009, 15:24

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? user posted image

clock-img

07.05.2009, 15:26

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? user posted image

Zasto ne bi mogao user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

07.05.2009, 15:27

clock-img

NikeNane

pencil-img

18

Naravno da može( ako ikad može to je sad) zato uživaj !!!

clock-img

clock-img

novamama

pencil-img

8532

hmmm..pazi da ne zatrudnišuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

user posted image  hihi odlično.....!

clock-img

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

onda da se bacim na skakutanje po mužiću  user posted image  samo nisam sigurna dal će on htjeti zbog bebe,on je veći paničar nego ja user posted image
[

/samo naprijed dragauser posted image user posted image
nema se čega bojati,bebica je dobro zaštićena..user posted image

< Poruku je uredio Lady3 -- 7.5.2009 15:28:02 >

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

07.05.2009, 15:33

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ja o tome ne znam ništa...nisam smjela cijelu trudnoću od samom začeća...završila u bolnici zadnjih mjesec dana...kaj je to seks u trudnoći...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ali tko može...samo šišajte komadi....

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

07.05.2009, 15:39

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: m600

uživaj i nadam se da će bebač što prije vanuser posted image user posted image user posted image

i ja se nadam da će što prije...user posted image  

clock-img

07.05.2009, 15:59

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: FIONA

ja o tome ne znam ništa...nisam smjela cijelu trudnoću od samom začeća...završila u bolnici zadnjih mjesec dana...kaj je to seks u trudnoći...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ali tko može...samo šišajte komadi....

Za boga - za sto se ja borim user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

07.05.2009, 16:01

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

07.05.2009, 16:02

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

vas dvije u tandemu...... o, da, to te ja pitam user posted image user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

07.05.2009, 16:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

07.05.2009, 17:02

clock-img

Dajana

pencil-img

985

Kad sam se počela približavati terminu, nije mi bilo ni dočega a kamoli do seksa. Bilo je samo daj me pusti na miru da se porodim već jedanput.

clock-img

07.05.2009, 17:32

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

Samo pazi da trudovi ne krenu pa da ih doktori ne pronađuuser posted image user posted image
[/quote]
hahahaha kako cu se onda opravdati otkud "oni" tu....user posted image

clock-img

07.05.2009, 22:42

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

ja sam se u trudnoci seksala kao ludauser posted image  
cak sam prosla termin i opet...........
a dobro se sjecam kad sam bila s toniem trudna da sam se navecer poseksala a sutra dan rodila user posted image

clock-img

07.05.2009, 22:46

clock-img

huanita

pencil-img

608

IZVORNA PORUKA: novamama

hmmm..pazi da ne zatrudnišuser posted image

Odgovor je vrhunski!!!user posted image

clock-img

08.05.2009, 10:53

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Koliko ja znam to bi trebalo samo ubrzati stvar.

H 07 E 09

clock-img

08.05.2009, 10:56

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: ejmama

Koliko ja znam to bi trebalo samo ubrzati stvar.

i onda dođete sutra dan na pregled jel se možda stvar pokrenula i morate dati urin...i malo vam tih zalutalih spermića padne u čašicu i teta kada gleda pod mikroskopom ima kaj vidjeti i pošalje vas da ponovite postupak....znam jel mi star svako malo šalje doma žene a one se sirote crveeenneeee...ihiihiihihihiihihihi