cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

sokovnik-preporuka

clock-img

21.03.2010, 15:18

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

Molila bih pomoć. Namjeravam kupiti sokovnik kako bi radila pravi sok za bebu, a bilo bi dobro da ima i mogućnost raditi kašice. Imate mi koji sokovnik za preporučiti? Gledala sam neke od Philipsa, ali nisam sigurna kakvi su?

Nika 26.08.2009.

clock-img

21.03.2010, 15:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

21.03.2010, 15:41

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Ja ti ga nemam jer su se kod mene svi ti aparati pokazali kao promašaj... Ful rijetko ih koristim kao npr.: aparat za kavu, onaj za frape mikser, kuhalo vode,... Sve mi je komplikacija za korištenje... Ja ti kašice radim sa štapnim mikserom, a imam i ono električno cjedilo za limune i naranče (to isto dosta koristim), a ostatak u multipraktiku... Tako da ja nisam ni probavala kupiti...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

21.03.2010, 17:57

clock-img

leilany

pencil-img

9082

..imi imamo sokovnik (ubi me nemam pojma marku-tolko ga koristimuser posted image )..super je kad se radi sokic...pa ga popijes....a kad treba cistit i prat...user posted image uzas....ziva mukauser posted image user posted image
..ugl...skuplja prasinu...user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

21.03.2010, 19:01

clock-img

boba125

pencil-img

2423

IZVORNA PORUKA: leilany

..imi imamo sokovnik (ubi me nemam pojma marku-tolko ga koristimuser posted image )..super je kad se radi sokic...pa ga popijes....a kad treba cistit i prat...user posted image uzas....ziva mukauser posted image user posted image
..ugl...skuplja prasinu...user posted image

potpisujem
sad tamo stoji,a mm veli da ga bude on koristil,jednom,nekaduser posted image user posted image

clock-img

21.03.2010, 20:28

clock-img

novamama

pencil-img

8532

ja imam mulinexov, isto tako ga kupila za sokiće i upotrijebila jednom za sebe i nijednom za bebuuser posted image

ma skužila sam da ti treba nekoliko jabuka, mrkvi i što ja znam čega sve ne za bočicu soka, makar i razrijeđenu, pa sam odustala....radije sam davala vodu za piti, a voće miksano...

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

21.03.2010, 20:32

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

a da za početak sama napraviš sokić tako šta voće ili povrče naribaš na ribež,pustiš da odstoji pa onda prosijediš (stisneš)da izađe sok,a gusto iskoristiš za kašicuuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

21.03.2010, 22:02

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Imam ja od Phillipsa veliki multipraktik (dobila ga na poklon za svadbu) i evo skoro godina prošla i ni jednom ga nisam upotrijebila... za 2 miseca će mi bebač početi jesti kašice, možda mu ih budem u njemu pravila i sokiće isto ali mi ga je tlaka tako velikog prati i nekako je nezgrapan. Sve mi se čini da ću kupiti nekakav mali....

Roko i Dino user posted image

clock-img

21.03.2010, 23:18

clock-img

mali_macic

pencil-img

1852

mi smo ga imali prije par godina i bilo nam je to totalno fulana investicija, bila je uzasna gnjavaza za ocistit tako da smo ga koristili mozda 2 puta i onda smo ga nekome dali ili bacili ne sjeccam se. ali meni je stapni mikser zakon s njime radimo sve moguce kase i sl.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

clock-img

21.03.2010, 23:22

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Ja ga nemam,jer znam da bi bacila novce kad bi ga i kupila.Imamo sjeckalicu,koju je mm kupio kad se Nika rodila,kao kad krenemo sa a kašicama,ali ni to nisam koristila,jer nikada nisam  miksala kašice...Tako da sokovnik pogotovo ne bi koristila.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

22.03.2010, 13:05

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

Mi smo imali prije sokovnik,ali sam ga bacila jer je bio star. I koristila sam ga, pogotovo kad bi imala pun voća, sve bi smiksala i napravila sok. Sok bi bio odličan! Jedino je koma za pranje!
Hvala na savjetima! Još ću razmisliti! Kupila sam štapni mikser možda bude dovoljan!

Nika 26.08.2009.

clock-img

22.03.2010, 13:34

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ja u zadnje vrime bas dosta koristim sokovnik i pravim sokove sto sebi a sto dici a za prat ubacim u masinu i lipo se opereuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

22.03.2010, 13:35

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ja u zadnje vrime bas dosta koristim sokovnik i pravim sokove sto sebi a sto dici a za prat ubacim u masinu i lipo se opereuser posted image

a koji imaš? i jel se mogu raditi kašice?

Nika 26.08.2009.

clock-img

22.03.2010, 13:39

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: anuska08

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

a koji imaš? i jel se mogu raditi kašice?

kasice ne ali ima dva dijela,onaj za cijediti agrume i onaj di ubacis sve zivo un utra,ja znam iskombinirat mrkvu,kivi mandarinu ,jabuku...samo ih ogulis i ubacis i stisnes i sve iscidi iz njih....on je od tefala i kupljen je u merkuru....a za kasice sam koristila stapni mikser,naj jednostavnije mi je to bilo a i brzo gotovouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))