Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
evo..imamo problem sa spavanje.. naime marko jos uvijek spava sa nama u krevetu, jos uvijek ga dojim, jos se uvijek budi 2 x u noci ne zeli ni flasicu ni dudu... i sad je vec godinu dana star ... mislim da je vec odavno bilo vrijeme da ode u svoj kini.. naime pokusala sam al kad ga stavimu kini on place i place ... sad me zanim kako da ja nega pokusam staviti spavati a da opet ne zavrsi kod nas u krevetu.. molim vas za pomoc....
06.06.2009, 18:50
novamama
8532
hej:;-)
mi pamtimo 24.9.2008. - sličan datum
uspavaj ga na svom krevetu pa ga prebaci....
06.06.2009, 19:40
Brisani uporabnik
7400
[Sadržaj poruke je obrisan]
06.06.2009, 19:54
koka
10266
mi smo to prakticirali dok seMila nije rodila, znači mjesec dana do 4. rođendana, onda nije bilo druge i puštali smo mu svjetlo i nakon priče briše u krevet. nisam vas puno utješila a?
uffff curke to je koma...moja zver je stara svega 6 mjeseci ali od prvog dana spava u svom kindaću....još ni jednom nije zaspala sa nama na krevetu...pajki cijelu noć bez buđenja, hranjenja ili previjanja...nadam se da bu tak i ostalo....to mora da je veeeliiiikiii problem!
06.06.2009, 20:06
Brisani uporabnik
7400
[Sadržaj poruke je obrisan]
06.06.2009, 21:56
Nika 24052006
5558
Niti ja ne mogu puno pomoci,jer od prvog dana spava u kinderbetu,u svojoj sobi,i cijelu noc...
06.06.2009, 22:08
dominik
7965
dora od prvog dana spava u kindacu a domia smo tek nedavno iz kreveta odmaknuli na 20 cm razmaka...pokusajte krevetic spojiti sa vasim krevetom i malo po malo ga odajati...dok se ne nauci spavati sam u krevetu i onda ga skroz odvojis
06.06.2009, 22:29
mirna
8134
i mi smo isto kao fiona malog uvijek stavljali u svoj krevetic i tek zadnju godinu ponekad ujutro dolazi k nama u krevet ili sada kada je MM otisao je znao na pocetku gnjaviti da ce kod mene spavati. prije par dana je ujutro pao s naseg kreveta pa je zato svoju zelju za spavanjem u nasem krevetu znatno reducirao..
zhezha jednostavno ne znam sto bi savjetovala jer s godinu dana je tesko mijenjati navike djeteta bez nekoliko dana placa... mogu ti jedino reci da drugo dijete trebas odmah poceti stavljati u svoj krevetic.
06.06.2009, 23:00
bomboncic02
1591
IZVORNA PORUKA: dominik
dora od prvog dana spava u kindacu a domia smo tek nedavno iz kreveta odmaknuli na 20 cm razmaka...pokusajte krevetic spojiti sa vasim krevetom i malo po malo ga odajati...dok se ne nauci spavati sam u krevetu i onda ga skroz odvojis
Slažem se s Dominikom oko spajanja krevetića..Mi smo tako s Matejom i upalilo je, a sada kada je dobio bracu, spava sam u svom velikom krevetu a Luka u kindaću. tu i tamo kad hranim Luku, dečko ostane u krevetu jer zaspimo nakon podoja oboje..
06.06.2009, 23:03
dominik
7965
sto se tice stavljanja u krevetic od pocetka svako je djete za sebe, domia kad bi uspavala stavila ga u kindac urlao je kao da sam ga na zar stavila, dok je na nasem krevetu normalno spavao...dora od samog pocetka spava u kindacu i djete je druacije i nema tu bas previse filozofije
06.06.2009, 23:39
Zhezha
102
tnx cure.. pokusat cu.. svasta ...nadam se da ce upaliti.. ako nista drugo morat ce biti i suza... al bolje tako nego da se guzvamo svi u krevetu...
javim vam kako je ispalo.. sutra krecemo u akciju...
06.06.2009, 23:40
twitty
3428
sretno!
07.06.2009, 00:14
Cybermama
239
kod nas je to nekako krenulo prije misec dana,otkad je napunila godinu.i sada je uspavam u našem krevetu i prebacim je u njen.ako neće baš da se smiri kad se probudi u svom,opet je prebacim u naš.ali ovo je sada odlično kako je bilo.do prije misec dana,mislila sam da nikad više neću prespavati cilu noć
i zaboravila sam napisati sretno
< Poruku je uredio Cybermama -- 7.6.2009 0:15:13 >