cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

suradnja s razrednicom/kom

clock-img

23.11.2008, 21:44

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

Kakvo mišljenje imate o razredniku ili razrednici vašeg školarca? Koliko se trudi uspostaviti dobar kontakt s roditeljima i djecom?Saziva li redovne sastanke i informacije?

Kroz školovanje sam imala izvrsnu razrednicu u osnovnoj i razrednika u srednjoj, oboje su nastojali s nama imati normalan, prijateljski odnos i na taj su način izgradili autoritet i stekli naš epoštovanje!

FJ JE FRAJER

clock-img

24.11.2008, 09:04

clock-img

Nivia

pencil-img

13

Imam dva školarc. Sa razrednicama stvarno imam odličan odnos... Uvijek su nam na raspolaganju, brižne su... Roditeljski sastanci se sazivaju redovito i stvarno smo sretni da su nam djeca dobila odlične razrednice!!!
Na jesen curica kreće u 1. razred i nasljeđuje razrednicu od srednjeg sinauser posted image
Opet nećemo imati problema, jer je stvarno superuser posted image

Djeca su moja radost i veselje!!!!!

clock-img

06.12.2008, 23:31

clock-img

božica

pencil-img

8832

mislim sve ok nije bilo većih problema alč nismo imali frendovske odnose to ne nikakouser posted image

idem micat rit...

clock-img

01.02.2009, 20:11

clock-img

lilas

pencil-img

210

Imam dva skolarca. Sa prvom uciteljicom nije bilo problema i jako smo fino saradjivale.user posted image A sa drugom.user posted image .. ne mogu opisati.user posted image . . samo toliko reci ... da cemo izdrzati jos pola godine jer sad je moje mladje dete 4 razred.

http://www.youtube.com/watch?v=3ErpUEbjMNM&feature=related

clock-img

01.02.2009, 20:31

clock-img

curice

pencil-img

10443

Sa učiteljicom sam više nego zadovoljna,pazi na djecu kao da su njena,svaku srijedu imamo informacije,redovno održava roditeljske sastanke,,,,samo pohvale na učiteljicin raduser posted image user posted image