Pomaže li vam to kada otvorite vrata svoje glave i izrazite se pišući?
jeste li naletjeli na rečenice koje su vam promijenile način razmišljanja?
Ili niste uopće razmišljali o tome?
dali ste riješili neke od problema i koje?
meni je jako pomogao ovaj forum.
Ovako nekako ja to vidim.
Nekoga muči nešto što si ti uspio rješiti, nekoga nešto o čemu nisi znao ni da te može mučiti, netko razumije tvoje probleme, netko o njima nema pojma. Ali svi jedni drugima pokušavaju pomoći, daju svoja gledišta i pomažu ti da sve brige i nevolje pogledaš kroz tuđe naočale. Njihov pogled nekad te nasmije, ponekad natjera na plač, ponekad na razmišljanje. Lijepo je znati da postoji mjesto gdje godine, zarada,izgled i imena nisu bitna.
``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´
Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.
Lijepo je znati da postoji mjesto gdje godine, zarada,izgled i imena nisu bitna.
DA
slažem se s tvojim razmišljanjem..nekada možda do rješenja dođemo nekim drugim putam, ali lijepo je znati da su tu za tebe "neki ljudi, koje zapravo ne poznaješ" i da su ti spremni pomoći, podržati te, reći ti lijepu riječ jer ju svatko zaslužuje
E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
meni jako pomaze sve to prije sam vas znala citat i po deset puta na dan sve zivo
Meni je puno pomogao jer mi je sve ovo novo i onda mi vasi savijeti puno pomazu,cak vise nikog drugog nista ne pitam nego vas.
svaka čast svim curama i iskreno pomogle ste mi da prebolim jedno izgubljeno prijateljstvo (tj. svoju vjenčanu kumu) - pričat ću vam o tome još je friško. ako se to uopće moglo nazvati prijateljstvom.
Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008
IZVORNA PORUKA: piggy
Nekoga muči nešto što si ti uspio rješiti, nekoga nešto o čemu nisi znao ni da te može mučiti, netko razumije tvoje probleme, netko o njima nema pojma. Ali svi jedni drugima pokušavaju pomoći, daju svoja gledišta i pomažu ti da sve brige i nevolje pogledaš kroz tuđe naočale. Njihov pogled nekad te nasmije, ponekad natjera na plač, ponekad na razmišljanje. Lijepo je znati da postoji mjesto gdje godine, zarada,izgled i imena nisu bitna.
jako lijepo piggy....
nemam šta drugo dodati jer si ti baš SVE rekla...
piggy
-Tagore-